Clopotei de ianuarie-februarie 2008 (31)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns stancutza spune:

Daca am gasit cateva vorbarete, ma bag si eu...sau va uitati cumva la Dansez pentru tine si scrieti in pauzele publicitare???

Ellenuta, multumesc de grija, esti tare draguta...cred ca de fapt problema principala e somnul, dar ce sa fac daca, dupa doua saptamani de nopti dormite snur 6-7-8 ore, de cateva nopti ma trezeste mai nou de 2 ori, asta pana la masa de dimineata? Si aproape una de alta mesele astea de noapte, de nu apuca sa se lege nimic...uite si tu aici treziri: 3-4-6 sau 4-5-7. Eu ma culc cam pe la 12 de obicei, si dupa masa de dimineata greu o mai conving sa mai adoarma la loc, asa ca fa si tu o socoteala...parca-i mai rau decat atunci cand abia venisem cu ea acasa! Mai ales ca acum ma solicita mult mai mult si in timpul zilei: distreaz-o, plimb-o prin casa cand tipa prea rau, convins sa adoarma, ma rog stiti si voi cum e. Explicatia mea cea mai pesimista pentru aceste treziri dese este ca nu ii mai ajunge lapticul meu cat sa treaca noaptea :-((

Mitsu, am ras in hohote la sfarsitul filmuletului...cand tu ii spui "hai mami vorbeste!"sau ceva in gen, la care BebeC face o fata asa, de parca isi inghite vorba :-) si tu zici, evident dezamagita: Gata? ... asta e clasic oricum, plodul sa faca invers decat vrem noi!!!

Irinouk, tin pumnii sa nu fie otita! Nu ma pricep, da' bag si eu la cap la ce zice lumea pe aici despre subiect...aaa, daca tu si IrinaL tot nu aveti parcul in fata blocului si faceti ceva drum pana la el, ce ar fi sa faceti drumul catre Tineretului in loc de Titan? S-ar putea? Sau am inteles eu aiurea? Pup!

Honey probabil sora ta este o persoana foarte dinamica, daca deja s-a plictisit cu tine si bb AJ si provocarile aferente vietii cu un bebe nu o mai incanta :-) ...mmm...si eu am sora, si e ca argintul viu, si stii ce face cand vine la mine, o data-de doua ori pe saptamana? ma ajuta cu curatenia si gatitul timp in care trancanim toate cele, recuperam cum s-ar spune, asta bineinteles daca eu nu sunt imobilizata cu micuta la san...

Stancutza, de Sofia Elena - 21.01.2008

Poze
www.youtube.com/profile_videos?user=stancutza78" target="_blank">Filmulete
Povestea nasterii Sofiei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honey79 spune:

Mda. Stancutza.... mi-as dori si eu sa fim asa, dar parca..... e ceva inte noi..nu stiu.
Deh... eu de-acum sunt mama si sotie, cu problemele cotidiene, cu un bebe de crescut.Nu avem timp sa iesim in oras, in cluburi, la shopping (decat in weekend).

Ea sta in camera ei, la TV, sau citind sau facandu-si temele.Il mai ia pe AJ in brate, cand imi fac eu cate-un dush, sau sunt prinsa la spalatul vaselor sau calcatul rufelor.
Dar, cam atat.

Parca ma simt si vinovata....caci prima ei vacanta in SUA e asa...boring.
Dar, o avertizasem despre asta.
Anyway...azi a iesit la plaja, langa piscina (apa e inca rece, ca sa inte in piscina).

POZICI DE TOT FELU'
POZE ANDREW-JOHN
ANDREW LA 2 LUNI-POZE NOI
FILMULETE ANDREW-JOHN
My silly cats
Cum crestem

Mamica de Andrew - John (21 Februarie 2008)

Vali

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honey79 spune:

Mitsule...filmuletul cu lingurita nu mi-l deschide.Nu stiu de ce.

Dar pe cel cu jucaria l-am vazut. Ce atent e bb C la zdranganea,he he... si cum trage de ea.
Abia astept si eu sa ajungem acolo.
Deocamdata lucram la statul pe burtica. Nu vrea sa stea mai mult de 1-2 minute. Incepe si plange.Oare sa fie fiindca se simte neputincios??Desi, se impinge in picioruse si-n manute si se intoarce precum acele busolei.Capushorul, doar un pic si-l ridica... dar, cum am zis, lucram la asta.

Pediatra a zis ca sa-l pun pe burtica cate 20 min , cam de 3 ori pe zi. Dar daca puiul meu nu sta?? Las ca-l pun cate 2 minute de cate 30 de ori pe zi.

Va pup.

POZICI DE TOT FELU'
POZE ANDREW-JOHN
ANDREW LA 2 LUNI-POZE NOI
FILMULETE ANDREW-JOHN
My silly cats
Cum crestem

Mamica de Andrew - John (21 Februarie 2008)

Vali

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mitsu-bishu spune:

Hihi, Stancutza, da, e cam sucit bb C. ...

Hai ca iar am schimbat semnatura...

Filmuletse cu iubirea lui mami

www.flickr.com/photos/21448537@N03/sets/72157603473968501/" target="_blank">Poze cu iubirea lui mami
Povestea nasterii
Ne facem mari!
www.youtube.com/profile_videos?user=lavibebe" target="_blank">NOU!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina28 spune:

Ereena asta vreau sa fac dar nu ma hotarasc pe care,scuze ca nu ti-am raspuns tot pe PM.
Avem cateva poze noi la semnatura.
Am intrat sa va spun tuturor Paste Fericit multa bucurie si lumina in suflet.

Madalina de Sofia 01.02.2008

calea sigura a esecului este sa renunti...

Mergi la inceput

Nu mai e nimeni pe aici?

www.flickr.com/photos/21448537@N03/sets/72157603473968501/" target="_blank">Poze cu iubirea lui mami
Povestea nasterii
Ne facem mari!

Mergi la inceput

Honey, estas?

Of, m-as baga la somn... Da' tre' sa se trezeasca bb mic si mi-e ca nu-l aud...

Povestea nasterii
Ne facem mari!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ereena spune:

quote:
Originally posted by Mitsu-bishu

grati.ela, u go, girl!

Ellenuta, tenx, sa stii ca ti-am furat ideea cu lingurita, ca mi se parea geniala (am observat ca bb apuca in manuta obiectele mai subtirele), dar nesimtitu' de webshots nu-mi incarca filmuletele ... De cateva zile am inceput sa i fac lui bb baita cat mai repede, caveam acum 3 filmulete a cate un minut si un pic, unul mai mic de 1 min., da' nu le ia... Of, mai incerc la noapte...

miri, trebuie sa gasesti, nu are cum! Si eu i-am luat una insipida, de la Disney, nu e colorata viu, e un galben deschiiis cu un bleu invizibil, dar daca zangane o vede Sa vezi ce frumos o apropia si o indeparta de nasuc, si-o punea pe fatza

Povestea nasterii
Ne facem mari!

eu am facut comanda de jucarii pe baby comfort . am laut 2 zanganitoare care au si inel de dentitie si jucarie. una cu ursulet be bej si una cu hipo rozu cu galben dar mai aveau si altele . comanda vine luni, iti spun cum sunt

Irina de Matei

POZE NOI
1001 MODURI DE A DORMI
FILMULETE
DRAGOSTEA MEA
BOTEZ
CUM CRESTE BEBE
ALBUM ZUZE
INTALNIRE ZUZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danonique spune:

Buna dimineata!Eu sunt cam suparata ca nu mai am deloc laptic.Simt ca-mi lipseste ceva si inca nu reusesc sa trec de la hainele pentru alaptare la cele normale.

Dana mami de Vanessa(08.03.2006)si Albert (20.12.2007)
poze albert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danonique spune:

Mitsu l_am vazut pe bebe Conrad.Doamne ce frumos vorbeste!

Dana mami de Vanessa(08.03.2006)si Albert (20.12.2007)
poze albert

Mergi la inceput