Copiluti de mai-iunie 2005 (74)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns robotzica cucului spune:

Doamne, Iuliana, ce frumusete de tarte! M-am mai minunat eu si alta data de cat de aratoase lucruri poti sa faci, dar acum chiar trebuie sa ma exprim cu glas tare. Toata stima pentru talent si pentru rabdare!

Mie mi-e rusine pana si de ouale pe care le-am vopsit anul asta - au iesit foarte spalacite, oricat le-am tinut in vopsea. Si nu doar spalacite, ci si neuniform colorate, ca si cum coaja ar fi absorbit vopseaua in mod diferit pe portiuni. In plus, Maria le-a mai altoit cu lingura, ca nu stateau aliniate in castroane la vopsit, deci unele au fost gata ciocnite in ziua de Paste. Tot ea s-a dezlantuit sa le acopere cu stickere, si am lasat-o, ca sa mai mascheze catastrofa.

Mai am multe de care sa ma plang, dar nu e joi...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Robotica, tu treci asa rara pe aici, asa ca ai voie sa te plangi in orice zi despre ce vrei tu

Iuliana, am balit la greu pe monitor, fie-ti mila de o femeie mult prea gravida Arata bestial tartele alea.

TDI, cam asta e caracteristic comertului cu tzoale in Romania, marimi de femei adevarate (), care sa arate cat de cat decent si purtabil gasesti foarte rar. Ca sa nu-ti zic de hainde de gravide, oribileee!

Beatrice, succes la cumparaturi pentru gradinita! Eu spre rusinea mea nu pot sa zic ca am luat ceva pentru Andrei la gradinita. Ba da, doar sandale. Astept sa vedem care e treaba si ce se poarta pe acolo sa stiu exact daca ii mai trebuie ceva. Astept sa-mi dea Dora raportul dupa ziua de luni.

Azi e zi cu soare si frumos afara si la ora 15 am intalnire cu Raducu la ecografie Sa-l vad ce mai face, in ce pozitie este. Am senzatia ca nu s-a intors cu capul jos, la fel ca si frate-su, le place mai mult sa stea normal, ca tot omu', copii asezati, ce mai

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
www.dropshots.com/gabitzam3" target="_blank">Poze noi cu maimutzica mea, Andrei-Stefan (25.05.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cloreta spune:

Iuliana, imi vine sa musc din fetele tale, dulci suntcu copanelel alea. Si imi place parul lor, sunt niste adevarate domnisoare.
Am lins putin si monitorul daca tot am scapat la pozele cu papa, nu numai la tarte dar si la restul.
Gabitza, sa ne dai vesti despre pui, abia astept sa te intorci.
Beatrice, succes la gradinita, vad ca toata lumea e in toi cu pregatirile.
Tdi, daca nu vrei blugi cu talie joasa, vedere la burtica si colacel degeab cauti:)) Trebuie sa ai multa rabdare sa cauti ceva care sa iti placa si sa ti se potriveasca, mie mi s-a cam luat de cautat si nu e musai o problema ca ai sau nu 70 de kg, eu nici la 57 n puteam purta ce se gaseste acum pe piata. (acum am 62,)

“If you want to feel rich, just count the things you have that money can’t buy”

Mergi la inceput

Graso!

www.dropshots.com/gabitzam3" target="_blank">Poze noi cu maimutzica mea, Andrei-Stefan (25.05.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

La multi ani, Tudora !
Sa cresti mare ingeras, alaturi de surioara, fratior si parinti.
Sa-ti fie drumul vietii presarat doar cu bucurii, impliniri, sa fii sanatoasa si norocoasa !

Daniela, mami de capsunica
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena , www.dropshots.com/danelutza" target="_blank">filmulete

Mergi la inceput

De dimineata ma tot gandesc a cui este ziua azi si nu-mi venea, desi stiam sigur ca trebuie sa-i zic cuiva la multi ani.

LA MULTI ANI, TUDORA !!!

Fetita frumoasa, sa cresti mare inconjurata de multa dragoste din partea parintilor si fratilor, sa-ti fie bine si sa fii fericita!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onixone spune:

LA MULT ANI TUDORA!SA CRESTI MARE SI SA PRIMESTI MULTE CADOURI DE ZIUA TA!!!

SA MAI SPUNETI CE MENU FACETI PT ZIUA PITICILOR CA MA ASTEPTA SI SI PE MINE SAMBATA O PETRECERE.

Fii-miu mi-a zis ca vrea de ziua lui tort negru, biscuiti si ciocolata(toate zise in engleza).Copii nu vrea...cica imping si lovesc.Ei poftim.Si eu ma screm ce copii sa aduc!

Oana lu'Alex
www.flickr.com/photos/copiluti_mai_iunie/sets/72157600515762396/" target="_blank">poze pe FLICKR

www.oana-jipa.magix.net/" target="_blank">Poze Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mercedes spune:

La multi ani Tudora sa cresti mare, frumoasa si sanatoasa alturi de familia ta!

onixone- comformeaza-te atunci fara copii de ziua lui.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tdi spune:

TUDORA, LA MULTI ANI!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns omustata spune:

Nelia, sa-ti traiasca Tudora, sa fie sanatoasa si mereu inteleapta asa cum este acum! La multi ani, TUdora!!!

Olga si Maya (28.05.2005)

Mergi la inceput