Copiluti de mai-iunie 2005 (74)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns patriciaRO spune:

Hristos a Inviat si Andreea Sa fii sanatoasa si fericita.

Ieri am avut musafiri si am muncit vreo 2 zile sa fac diverse si azi dimineata abia ma trezeam.

Maine ma duc pana la gradinita unde il vom da pe Pifos fiindca pe 5 Mai va incepe si ma duc sa-mi zica directoarea ce haine ii trebuie si ce sa duc. Sunt curioasa daca ii va place lui Pifos.

Nelia, e tare cum sta pe burtica. Scump de numa!

Beatrice, mamic de Alex pifos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Ce faceti, fetelor? Va faceti siesta dupa papa bun si mult mancat zilele astea?

Asta mic al meu ne-a tot auzit pe mine si pe Costi prin casa, ca ne strigam unul pe altul "honey". De cateva zile, daca n-are succes cand ne striga "mama" sau "tata", sau vrea sa mearga la sigur, incepe si ne striga "aaa-niiii". M-am terminat de ras cand l-am auzit!!!

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
www.dropshots.com/gabitzam3" target="_blank">Poze noi cu maimutzica mea, Andrei-Stefan (25.05.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mygirl spune:

Hristos a Inviat! Sper ca v-a adus iepurasul de Paste tot ce v-ati dorit, ca ati sarbatorit si v-ati odihnit.

Vreau sa-i urez si aici Deliei LA MULTI ANI!!!!, sa fie sanatoasa si sa aiba mult noroc in viata!

La multi ani Andreea, sanatate multa sa iti reusesca tot ce iti propui!

Acum daca am facut urarile cu intarziere, ca de obicei, sa va spun cum petrecem noi o "saptamana de miere". Socrii au luat-o pe Alex la munte de vineri si ne-o aduc abia duminica...si eu nu mai pot de dorul ei. Sarbatorile nu au mai fost la fel fara copil, ne-am odihnit, intr-adevar, am iesit seara la restaurant si am stat pana dimineata, dar imi lipseste in fiecare coltisor de casa unde gasesc jucarii, hartiute, creioane...M-am jucat cu fiecare copil pe care l-am gasit la petrecerea data de nasi, ma uit dupa toti micutii pe care-i intalnesc pe strada, in magazine. E greu dupa 3 ani in care nu ne-am despartit mai mult de o noapte. Dar e bine ca Alex se distreaza, sta mult in aerul curat de la munte si nu ne simte lipsa deocamdata. Cred ca o dupa o saptamana de stat cu bunicii va veni acasa cu cornite ca de cerb, ba chiar impodobite cu fundite si crengute, ca ii canta in struna si ii fac toate poftele, dar pana la urma toti am fost rasfatati de bunici, o sa-si revina ea la program, mai ales ca de luni iar la gradi, poate chiar si la gimnastica.

Eu azi sunt pe baricade la serviciu, urez odihna placuta fetelor care inca mai sarbatoresc.

Oana & Alexandra-Elena (18 mai 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mercedes spune:

Adevarat a Inviat!

Succes la gradi pentru viitorii gradinari!

La multi ani Andreea!

Denisa nastere usoara asta daca cumva inca nu ai nascut si un bebe mancacios iti doresc si sanatos!

Sufletzica- felicitari pentru nastere si bebe, sa fie intr un ceas bun.

nelia-felicitari pt. Lisandru!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simona_filipas spune:

Hristos a Inviat!

Cu intarziere:
LA MULTI ANI DELIA! Sa cresti mare si sanatoasa.

Andreea LA MULTI ANI! Multa sanatate si noroc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

Daniela, mami de capsunica
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena , www.dropshots.com/danelutza" target="_blank">filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cloreta spune:

Hello,

Hristos a inviat! I'm back to workca nu imi statea bine acasa saptamana asta toata, mai stau doar pe 1 mai ca tot romanul.
Bine macar ca m-am odihnit zilele astea chiar daca am avut treburi gospodaresti pana sambata.
De pasti am petrecut in familie ca in fiecare an, au venit bunicii Teodorei la noi, initial au zis sa mergem noi la ei ca mai sta garga pe afara dar in final au venit ei ca altfel bunica nu apuca niciodata sa stea cu asta mica.
Garga a profitat de ocazie si ne-a spus de o mie de ori "Hristos a inviat" numai ca sa ii raspundem noi "Adevarat a inviat":))), a ciocnit mai multe oua decat era necesar si in rest a fost draguta si cuminte. Ieri am iesit cu ea si am plimbat-o cu tramvaiul si metroul, nu a dormit dupa amiaza si era cam obosita, am zis ca poate atipeste putin in tramvai dar m-am pacalit. Am dus-o in parculet si a alergat prin toate nazbatiile si la noua fara un sfert dormea dusa.
Astazi planuisem o iesire la niste prieteni dupa ce plecam de la munca dar iar nu a facut nani la pranz asa ca stam acasa toti, nu vreau sa merge fara ea si nici sa o iau obosita ca nu ne mai intelegem cu ea.
Sper sa isi intre in ritm la loc, altfel ne zapaceste de cap cand nu doarme, o apuca pe la 5 o agitatie si nu ii convine nimic si prefer sa se culce la 22.30 dar sa o stiu simpatica.

“If you want to feel rich, just count the things you have that money can’t buy”

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns patriciaRO spune:

Am tras si eu azi un somn de zile mari cu Pifosul de numa, dupa ce am stat afara la soare.

Oana, asa si eu cred as fi daca mi-ar fi Pifosul plecat. E greu ca na, te-ai obisnuit, dar macar mai petreceti si voi ceva timp impreuna.

azi am fost la gradinita unde trebuie sa=l duc pe Pifos pe 5 mai ca sa notez ce haine sa-i duc si maine deja mergem la cumparaturi ca avem de luat, nu gluma.

Beatrice, mamic de Alex pifos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tdi spune:

Ciao gagici, slaba activitate pe la subiectul nostru...sunteti ocupate inca cu sarbatorile?
Am reusit in sfarsit sa-mi fac timp sa re-votez si, surpriza, cica perioada de votare s/a incheiat!...am vrut sa-mi impart punctele la toate pozele voastre, ca altele nu m-au interesat, pana la urma cred ca am apucat numai la vreo 2 fete, scuze celorlalte, nu a fost cu intentie sa discriminez pe cineva, doar ca am tot amanat din lipsa de timp si acuma nu se mai poate.

Noi suntem ok, Alyssa se simte bine aici ca alearga toata ziua si e rasfatata tuturor, a inceput sa vorbeasca mai mult si pot sa zic ca face propozitii...am fost la tzara la bunici 2 zile si a stat numai prin curte dupa pui, gaini si alte inaripate, s-a minunat de vaci si abia am tinut-o sa nu se bage pe sub ele, a descoperit ca toate animalele "aie cuada" si deci le trage cu sarg de coada!
Una peste alta ii prieste vacanta, singura problema e ca mananca prost si s-a umplut de niste bube, alergice cred, are cu zecile si pana acuma crema n-are nici un efect.
Azi am dat prima tura prin oras, am vrut sa-mi cumpar pantofi dar n-am gasit nimic pe placul meu, la majoritatea magazinelor am fost uimita sa vad exact produsele din anii trecuti, ceva mai prafuite dar cu preturi mai mari. De haine sa nu mai zic, am dat peste kinezarii ieftine si in magazine cica de renume iar unde aveau lucruri faine erau mai toate parca pentru anorexice...frate, unde-mi inghesui io 70-cile mele celulitice ca nici o pereche de blugi calumea nu gasesc!? Aradu asta e tare ciudat, mi-a trecut pofta de shopping.
Gata pauza ca nu ma mai lasa atomica sa scriu.
Va pupam pe toti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliana spune:

Hristos a inviat, fetelor!! Sa va fie de bine papica si hodina:)!

Eu cu greu imi revin dupa atita mincare si nici macar nu am terminat-o, dar parca nici la gunoi nu imi vine sa o arunc dupa ce am muncit 2 zile la ea. Cred ca m-am ingrasat 2 kile, mama lor. Duminica a venit iepurasul la fete. Emma f. incintata, ca de fiecare data cind primeste cadouri...Diana ceva mai rezervata, ca intotdeauna, ca nu se omoara dupa cadouri. F. diferite fetele astea ale mele. Apoi am fost in vizita la niste prieteni unde iar am bagat ca spartii, fetele au avut parte de egg hunt...bucurie mare, nu alta. De data asta Emma mi-a spus ca nu mai vrea ca eu sa pun oua ca anul trecut (te pui cu doleantele copiilor?), ci sa vina iepurasul si sa le puna, ca asa am citit noi o poveste cu 2 iepurasi de Paste la care un alt iepuras batrin le-a pus oute:). Si noi ne-am conformat, normal. Ca tot iepurasul le-a adus si cadourile:). De Paste a fost cald, soare, frumos afara...am stat pe capul oamenilor vreo 7 ore si am plecat numai pentru ca aveam de invatat ca azi am avut 2 bucati examene, altfel ei ar mai fi vrut sa stam, dar deja si fetele miorlaiau de oboseala.

Am tras alaltaieri o spaima ca se innecase Diana cu mincare si ta-su statea si se uita la ea...a doua oara intr-o saptamina cind vede ca se inneaca fata si sta si se uita la ea, dupa care mi-o paseaza mie, chiar daca el e linga ea. Asa ca am aplicat metoda de des-innecare:) si si-a revenit copilul. Nu va spun ca m-au trecut toate caldurile de spaima. Diana e mincacioasa si lacoma si de multe ori de abia mesteca mincarea. Azi noapte a facut febra si azi a fost cam molesita si fara pofta de mincare.

La noi sint discutii aprinse cum si cine isi sarbatoreste ziua intii. Emma zice ca ea e mai mare si ca ziua ei ar trebui sa fie prima, desi e nascuta in iulie:). Ei, sa vedeti ce munca de lamurire trebuie sa duc sa ii explic ca iunie e inainte de iulie si ca ziua Dianei e inainte...

Am mai vrut sa maispun ceva, dar uit dela mina pina la gura...ca de obicei:(. Pun niste poze mai vechi http://family.webshots.com/album/562822931xzMVxA si poze de Paste http://family.webshots.com/album/562822931xzMVxA

Am facut niste tarte de fructe asa de bune, dar prea multe. Hai sa va arat ce bine au iesit http://home-and-garden.webshots.com/photo/2561382840098079200ocrklr. Am facut si sarmale si salata de boeuf si choix-uri aperitiv si multe altele, de aia spun cagreu le mai dau de sfirsit:(.

Tdi, imi pare bine ca atomicei ii place in Ro. Si fetelor mele le place, mai ales ca acolo li se sufla in fund big time si au libertate de joaca si tavaleala cit vor.

Oana a Alexandrei, te inteleg perfect ind zici ca ii duci dorul fetei. Eu mai mult de o zi nu am fost despartita niciodata. Barbat-miu imi tot zicea ca, daca vreau sa ma duc intr-o scurta vizita in Ro, pot sa ma duc si sa las fetele acasa. Dar cine poate?...cred ca as muri de dorul lor.

Beatrice, success cu gradinita!

Androa, La multi ani!

www.geocities.com/iulyana/emma_diana1..htm" target="_blank">Emma si Diana

www.onetruemedia.com/shared?p=2351399f8c46a1ae170a0b&skin_id=0&&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaje 1,www.onetruemedia.com/shared?p=234cdd6e62ba9d04868ae9&skin_id=0&&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">2,www.onetruemedia.com/shared?p=23501567911f18fe8b4543&skin_id=0&&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">3

www.webshots.com/user/musatii_2" target="_blank">musatii

Mergi la inceput