Copiluti de mai-iunie 2005 (74)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns onixone spune:

babygirl:ai o fata superba!!!CAmera fetei arata extraordinar!!!!Sa va traiasca fata ca tare frumoasa este!!!

Oana lu'Alex
www.flickr.com/photos/copiluti_mai_iunie/sets/72157600515762396/" target="_blank">poze pe FLICKR

www.oana-jipa.magix.net/" target="_blank">Poze Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Olga, nu stiu de ce nu ti se vad formatarile de caractere, normal ar trebui sa se vada.

Sub fereastra de editare a ta nu scrie "Forum code is ON"?

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
www.dropshots.com/gabitzam3" target="_blank">Poze noi cu maimutzica mea, Andrei-Stefan (25.05.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OlgaTarziu spune:

Merci mult Gabitza. Am toate optiunile. Boldez dar nu schimba. Habar nu am de ce. Exact asa faceam si inainte. Sciam ce voiam, faceam bold si schimbam cum voiam. Ma frustreaza rau.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OlgaTarziu spune:

Ok, in loc sa-mi apara de ex [blue]text[blue] apare text [blue][blue]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tdi spune:

ANDROIX, la multi ani!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Multumesc din suflet pentru urari! Va doresc si eu la fel toate cele bune si sa fiti fericite alaturi de puii vostri dragi si de soti! Va fac cinste cu un ou rosu si un pahar de ce vreti voi!

Andreea mama de Filip si Georgia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns robotzica cucului spune:

La multi ani, Androix, sa fii sanatoasa si fericita alaturi de ai tai, sa termini scoala si sa te bucuri de rezultate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mynicegirl spune:

La multi ani Andreea!!! iti doresc sa termini scoala cu bine si sa fi fericita si sanatoasa!
Denisa nastere usoara si bebe mancacios.
Sufletzica sa iti traiasca bebelusul!
Gabi frumos mic dejun si de fiecare data cand vad poze mi se pare ca Andrei a mai crescut, arata a copilas de 4 ani in pozele astea(la fizic:)).
Babygirl, ce iepuritza ai tu acolo!!!Si ce ciorapei frumosi, si camerutza ei ce frumoasa si ce bine poate sa zica "Christos a inviat!" caterina nu stie cum sa ciocneasca ouale mai repede si sa fuga ca sa nu le manance
Oana ce frumusel e Alex!!! toti de fapt sunteti frumosi si poza aia in care voi doi aveti ochelari si alex e in carca la tati si are o fata serioasa e mortala! Maimutele de alea cum sunt in ultimele 2-3 poze se plimba pe la mine pe aici peste tot, prin condominiu, prin statia de autobuz, si tot asa multe dintre ele cu puii ataranti de burtica. In schimb la noi vedem vaca si gainile cu puisori la zoo, caterina a fost cea mai incantata de caprite:). Fiecare cu ce are
Danelutza tu esti cea mai prezenta pe forum, de la mine pentru activitate.
Nelia si la noi ca la tine(cu laptele pe masa, cu ouale sparte, etc).
Eu ma minunez si doar visez sa arate la anul masa mea a ca lui gabitza sau ca a lui babygirl sau ca a lui tedi si danelutza luna trecuta-asa visam eu sa aranjez-, plus ca la mine mai nou grafitti peste tot in casa, are pusee de talent domnisoara.
Eu am fost super ocupata si fugarita si inca nu am inceput treaba cea mai grea(si deja simt nevoia sa stau). Am cautat apartament, ca trebuie sa ne mutam, aici ne cer prea mult si e nevoie de renovatie serioasa caci cade casa pe noi si nu vor sa faca, asa ca am trecut la actiune(se termina contractul la sfarsitul lui mai). Am gasit apartament, f dragutel, si pe 17 ne mutam, asa ca trebuie sa ma apuc sa impachetez toata casa. Deja am mai strans din haine si lucuri si am mai sortat, dar am asteptat sa treaca pastele ca sa ma apuc sa impachetez restul(pahare de cristal, farfurii,platouri, etc). Am avut si musafiri,fa curat, mancare, plus am facut si niste oua rosii(pasca nu am mai facut, am cumparat un cheesecake ca seamana cu pasca, si cineva ne-a adus ieri si un pic de cozonac si sarmale, asa ca ne-am scos) am doar vreo 2 poze facute, am sa le pun maine poate(nu promit).In schimb am avut vin rosu...sa compenseze lipsa celorlate.
Va pup pe toate, sanatate la copilasii bolnavi, si eu va citesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Lisandru a facut astazi 5 luni si s-a intors pentru prima oara pe burtica! Am facut citeva poze, dar se misca incontinuu, nu prea am putut sa-l prind clar decit in www.dropshots.com/aurice#date/2008-04-26/15:00:51" target="_blank">una.

CORNELIA , mami de www.dropshots.com/Aurice#date/2008-02-23/18:30:04" target="_blank">AGATA, www.dropshots.com/Aurice#date/2007-12-02/10:49:08" target="_blank">TUDORA si www.dropshots.com/Aurice#date/2008-01-20/18:33:43" target="_blank">LISANDRU

In viata ta si a celor dragi tie, tu trebuie sa fii solutia... nu problema.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ChrisDun spune:

Hristos a-nviat !

In primul rand vreau sa urez (cu intarziere, of course) LA MULTI ANI Deliei si lui Androix...
Delia, sa ai parte de tot ce iti doresc parintii tai pentru tine !
Andreea, sa ai o viata fericita si implinita, alaturi de cei dragi tie !

Eu am smotruit pana n-am mai putut, n-am deschis pc-ul de cand ne-au pus netul cei de la RDS (s-a schimbat providerul, si o perioada n-a mers, din vina lor). In fine, acum suntem bine, odihniti, slava Domnului !

Am citit in diagonala, vreau sa ies cu fata afara dar daca nu intru acum, maine iar nu mai apuc, pentru ca merg la serviciu...

Gabitza, cand nasti ? Prietena mea cea mai buna merge duminica la control (tot la Cantacuzino - la Popa)...

Adina, Oana, am vazut pozele de la mare !! Sunt superbe fetele (si voi langa ele ), dar Alex pare muult mai mare decat Ema. ... si mi-ati facut o poftaaaaa de mareeeee....

Mercedes, si a mea minte.

Denisa, tin pumnii sa iasa totul bine, sa fiti sanatosi si tu si bb.

Ioanailinca - sa stapaniti sanatosi masina !!

Tdi, so, cum e Romanica ?

Onixone, ma bucur ca a fost ok rezultatul la biopsie.

Nelia, sa iti traiasca flacaul !! E o dulceata, si pare sa semene din ce in ce mai mult cu Octav si cu Tudora... parerea mea

Pentru cine mai e curios, va voi povesti pe scurt meciul cu moderatoarea (apropo de avertismentul pe care mi l-a dat): i-am raspuns cu cateva definitii gasite pe dex online, ref la cuvantul "incapabili" si cu exemplificarea concursurilor anterioare la care s-a reluat votarea. La care vine raspunsul moderatoarei "chiar daca mesajul tau se vrea o explicatie este plin de acuze" In fine, daca ar fi spus "acuze nejustificate" poate i-as fi inteles punctul de vedere. Dar asa, sa ma ierte Dumnezeu, "acuzele" sunt niste fapte perfect reale Probabil domnia-sa moderatoarea ma judeca dupa propria sa asemanare, desi nu toti oamnenii gandesc si reactioneaza la fel. Nu m-am mai contrat cu ea ca era saptamana mare, si e pacat sa nu ierti.

Tdi, am citit mesajul tau in care imi ziceai ca am sarit calul, si imi cer scuze ca nu ti-am raspuns atunci Am scris mai sus punctul meu de vedere... De unde nu e, nici Dumnezeu nu cere.

Noi probabil o sa mergem la mare - Mamaia - de 1 mai (daca e vreme buna) sau pe 3 mai... inca nu stim exact... dar daca mai sunt constantence ramase prin oras, si vreti sa ne vedem, dati un semn de viata aici....

Mergi la inceput