Copiluti de mai-iunie 2005 (74)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

Hristos a Inviat !

La multi ani, Androix !
Iti doresc sanatate, fericire, multa iubire din partea copilasilor tai, armonie si pace in casa, alaturi de familie !

Daniela, mami de capsunica
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena , www.dropshots.com/danelutza" target="_blank">filmulete

Mergi la inceput

Denisa nastere usoara miine, sa veniti repejor si sanatosi acasa. Te asteptam cu vesti

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena , www.dropshots.com/danelutza" target="_blank">filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

La multi ani, Androix! Sa fii sanatoasa si iubita!Hristos a inviat!
Am vazut poze cu micul dejun al Gabitzei, foarte frumos aranjata masa. Si la iepurasul Adinei m-am uitat. Si mi-a placut fata voastra de masa! Si eu am avut una aproape la fel pe masa, vreo doua minute, pentru ca si-a varsat Tudora lapticul pe ea si asta a fost... dar nu m-am suparat pe ea, pentru ca e Pastele... Si nici poze nu am apucat sa fac pentru ca pina m-am invirtit eu prin bucatarie, fetele mele ciocnisera deja toate ouale, pe toate partile. M-am suparat un pic, dar mi-a trecut, ca e Pastele... si oricum nu avem musafiri, erau numai pentru noi ouale. Deci, ca la noi... din nou la nimenea.

Denisa, nastere usoara miine! Sa veniti amindoi sanatosi acasa! Ne gindim la tine si asteptam vesti!

CORNELIA , mami de www.dropshots.com/Aurice#date/2008-02-23/18:30:04" target="_blank">AGATA, www.dropshots.com/Aurice#date/2007-12-02/10:49:08" target="_blank">TUDORA si www.dropshots.com/Aurice#date/2008-01-20/18:33:43" target="_blank">LISANDRU

In viata ta si a celor dragi tie, tu trebuie sa fii solutia... nu problema.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Am fost la mama, am mancat bunut iar, sunt satula, am tras si un pui de somnic, e bine deci

Mi-e ciuda ca nu e vreme mai buna afara, e innorat si bate tare vantul.

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
www.dropshots.com/gabitzam3" target="_blank">Poze noi cu maimutzica mea, Andrei-Stefan (25.05.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

La multi ani, Andreea!!!
Sanatate multa, succes cu tot ce ai nevoie de acum incolo, sa ai numai bucurii de la copii si in familia ta!

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
www.dropshots.com/gabitzam3" target="_blank">Poze noi cu maimutzica mea, Andrei-Stefan (25.05.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cloreta spune:

LA MULTI ANI ANDREEA! Multa sanatate, dragoste, impliniri iti doresc, sa-ti duci la capat toate planurile.

“If you want to feel rich, just count the things you have that money can’t buy”

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OlgaTarziu spune:

La multi ani, Andreea!!!!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OlgaTarziu spune:

Mai fetelor incerc de o luna sa pot sa scriu ceva in bold, culoare si la mine nu merge. Mergea inainte. Aveti habar de ce?

Mergi la inceput

Va servim cu un

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onixone spune:

LA MULTI ANI ANDREEA!!!MULTA SANATATE SI TOT CE ITI DORESTI!!!

Sper ca ati avut un Paste linistit!!!Noi ne-am plimbat mult ieri si azi.Am mai pus niste poze noi la POZE ALEX.

O noua saptamana frumoasa !!!Ma duc sa vad pozele noi care au mai aparut.

Oana lu'Alex
www.flickr.com/photos/copiluti_mai_iunie/sets/72157600515762396/" target="_blank">poze pe FLICKR

www.oana-jipa.magix.net/" target="_blank">Poze Alex

Mergi la inceput