Copiluti de mai-iunie 2005 (74)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns omustata spune:

La multi ani, Alyssa!
La multi ani Patricia!
Sa aveti mult, mult noroc si numai reusite!

Olga si Maya (28.05.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aurasa spune:

La Multi Ani Patricia si Alyssa!

Pupam micii "gradinari"!
Gabitz - asa m-am simtit si eu cand a fost Catalin la mama la gradinita. Cand ne-am pupat mi-au dat lacrimile. Dar.. avem baieti mari!

Si eu sunt la prima zi de dieta. Ca de sarbatori m-am destrabalat, adica nu am tinut cont de prinipii si am bagat ca fraiera.

Copiii sunt bine, inca ma lupt cu fitzele si cu tipete si urlete (bunicile ii lasau sa faca orice si mai si ziceau chestia aia care ma ucide de-a dreptul"lasa, copilul", dimpreuna cu tati care acum vede ca nu a facut bine.)

Alexandru e argint viu. Nu va povestesc unde se urca si cate face. Catalin e tot cumintel (cand nu zbiara ca"asa viau eu, lasa-ma in pace"). Aseara am modelat cu plastilina cam o jumatate de ora, cand s-au luat la cearta ca Alexandru i-a stricat cosuletul facut cu truda. S-a lasat cu lacrimi de ambele parti (Catalin la paruit, Alex l-a ciupit). I-am pus separat si totul a fost ok.

O zi buna tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mercedes spune:

Fetele ce dieta tineti? am vazut ca androix incearca monti iar voi celelalte?intreb sa mi dati si mie idei ca si eu sunt in cautare de dieta si nu ma pot hotari.

Ieri am primit poza platita la gradi cu tabloul clasei. Si am incercat sa vad cu cine se intelege bia si cu cine nu. Mi-a aratat doi baietei cu care probabil se ciondaneste pe la gradi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monu spune:

Mercedes eu cred ca voi opta pt scarsdale pt ca e mura in gura ce sa mananc in fiecare zi ca asa neuronul meu nu mai sta sa isi bata capul ce sa pap.

, mami de printese
Alexia - aparatoarea lumii si Antonia - avangardista

Sa lupti si sa cauti sa gasesti si sa nu te lasi doborat.

BIZARII'S WORLD

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cloreta spune:

Hello,

Am intrat sa va salut, sa va urez succes cu dieta gagix, Monu, Androix, Mercedes, Iuliana si care se mai incumeta.
OlgaM, multumesc pentru aprecieri, multumesc si fetelor pentru mesajele de la poze.
OlgaT, de ce asa putin intri? Despre voi nu mai spui nimic?
Mercedes, eu cred ca vrei sa vezi daca are un iubit:), oricum buna metoda.
Aurasa, cosulete? A mea face numai ghemotoace pe care eventual le gasesc pe jos:)) Eu ii fac o foaie ca la placinta si ea decupeaza cu forme,cifre, animale si diverse obiecte ( ce are ea acolo)dar asat daca stau langa ea.
Ieri amprimit o placuta d-aia cu contururi de animalute pentru contur cu creionul, nu am mai vazut de cand eram copil asa ceva. E veche nazdravania oricum, mi-a dat-o o colega care a fost o vreme educatoare. Voi ati mai vazut asa ceva prin librarii? M-ar tenta sa iau daca as gasi.

“If you want to feel rich, just count the things you have that money can’t buy”

Mergi la inceput

cloreta-pai un iubit are deja mircea radu( adu ca pe r nu-l spune) - toata e zambete cand il vede la teveu. Sincer n -as fi observat-o ca nu ma prea uit la asemenea emisiuni in schimb bona mi-a spus sa fiu atenta cand apare la tv ce face bia. ... e ochi si urechi d-soara.

Ieri bia s-a fardat la ochi si buze cu o carioca verde ca asa face si mami ( imi relata bona ieri dupa ce am ajuns acasa).
Azi dimi nu m-a lasat sa ies din casa pana nu i-am dat si ei un pic cu ruj pe buze( am dato si am sterso dar tot a ramas putin spre fericirea ei). Era apta sa mearga la gradi ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

La multi ani, Oana englezoaica!
Sa fii fericita si sanatoasa cu toti ai tai!

La multi ani, Alyssa! O viata frumoasa cu impliniri si bucurii iti doresc! Sa-ti faci parintii fericiti in fiecare clipa!

La multi ani, Patricia Iepu! Sa ai parte de fericire si noroc!

Andreea mama de Filip si Georgia

Mergi la inceput

Acum ca am facut urarile sa-mi cer si scuze pentru intarziere

Daaaa, deci sunt aproape decisa pentru monty. Nu sunt pe deplin pentru ca nu pot renunta la zaharul din cafea caci indulcitorul nu-mi place si pentru ca de doua zile tot mananc la micul dejun paine prajita cu ciuperci cu maioneza Dar s-o termina candva si castronul ala si atunci o sa ma intorc eu la branza mea de vaci.

Nelia, am vazut pozele de la botez si filmuletele. Foarte draguti ati fost! Si Lisandru un cuminte, nu a zis nimic nimicuta cand l-a bagat in apa. Si Tudora ce torturi super frumoase a avut. Nu mai zic ca-mi ploua in gura cand ma gandeam ce gustoase trebuie sa fi fost.

Lucas, nu iau copiii cu mine, e vacanta mea si a lui Mihai. O sa avem o vacanta de o saptamana si cu ei la mare sau la munte. Nu ne-am decis daca inainte sau dupa Maroc. Cred ca inainte ca sa ne putem odihni in Maroc, desi nasul nostru ne-a promis ca o sa mergem prin cluburi, discoteci, cafenele, ce mai ca in tineretile noastre Deci sculat la 10 dimineata si culcat la 3-4 tot dimineata. Numai odihna n-o sa fie aia.
Ma bate gandul sa facem o bulgaria. Am citit si ce a scris Ioana si mi-a placut. Voi ati luat si fata cu voi ca nu am retinut? Neuronul...

Gabitza, bine ca aveti alta gradi in zona. Stai linistita ca o sa-i placa lui Andrei sa vezi azi ce incantat o sa vina acasa.

Monu si Mercedes, bafta la slabit! Nu conteaza metoda conteaza rezultatele. Eii, si voi nici nu aveti de pierdut mare lucru

Cuscra, ai ajuns la odihna si tratament? Cand te-or lasa aia cu invatatu sa respiri 2 minute intra sa ne scrii cum ai ajuns si cum te-ai acomodat acolo.

Mihai se pregateste sa iasa pe usa si imi traseaza indicatii precise: sa-mi platesc scoala, sa intind rufele, sa mai pun o masina, sa-i fac fisa cu consumul de apa administratorului Abia stept sa iasa mai repede pe usa.

Mergi la inceput

Dar poftiti la o cafea! Nu va inghesuiti ca este destula!
Am pus si pozele de la turta, e o poza in care Filip este surprins exact in momentul in care se pisa pe el. Abia astept sa vina cu gagici acasa si sa le arat poza asta! Mai exact poza 185! www.4shared.com/dir/6873425/765ed0fb/turta_Georgia.html" target="_blank">poze de la turta Georgiei

Mergi la inceput

Androix- si io-s in aceeasi barca cu tine cu kilele din pacate. Anul trecut am ajuns sub 70 dar anu asta probabil si din cauza operatiei am urcat cat nu stiu dar vad pe haine ca pocnesc pe mine din pacate.

Mergi la inceput