Copiluti de mai-iunie 2005 (74)
Raspunsuri - Pagina 18
Cornelia spune:
Multumim mult de urari! Am si eu baiat mare si nu imi vine sa cred.
Am absentat de pe DC, mai mult sau mai putin motivat, asa c afac abaia acum urarile pe care le-am ratat:
La multi ani DELIA!
La multi ani TUDORA!
La multi ani ALEX!
La multi ani LUCA-ANDREI!
La multi ani PATRCIA!
La multi ani ALYSSA!
Am reusti sa pun ceva poze recente cu noi (intr-un album le zariti si pe Delia si Alex, la gimnastica ): http://picasaweb.google.ro/cornelianis
Am fost cateva zile in Delta si ne-am "odihnit". Copiii s-au simtit bine. Am fost la pescuit si cu barca (eu si Stefan nu am prea gustat plimbarea ). Stefanu meu a incurcat vacile cu elefantii si intreba daca bobocii de rata sunt de jucarie si nu a prins nici un peste, pentru ca nu avea rabdare si "vantura" apa cu undita (fata de Maria care a prins cot la cot cu noi). Poze nu am facut pentru ca am fost prea ocupati cu copiii si pestele .
Va pup!
Cornelia
lucas spune:
Hristos a inviat si de la noi! ca mai repede nu am reusit sa intram.
LA multi ani: Patricia si Alyssa!
si din urma: Delia, Tudora, Alex, Stefan
sa va de-a DD multa sanatate si noroc cu carul!
nu am citit nimic din urma, scuzeeeeeee, numa atit am vazut ca Androix pleaca in Maroc, bravo tie!!! iei si copii???
da DC nu a mers de dimineata? ca nu am reusit sa intru decit acum?
nelia spune:
La multi ani, Alex si Oana!
La multi ani, Stefan!
La multi ani, Luca-Andrei!
La multi ani cu Patricia!
La multi ani Alyssa!
Bafta in prima zi de gradinita lui Andrei, Alex si Anei!
Androix, sa-ti traiasca fata, am vazut filmuletul, micuta, nu prea intelegea ce se intimpla.
Botezul si ziua Tudorei au iesit bine, a fost chiar frumos cu toata oboseala si alergatura. Poze si filmulete www.dropshots.com/Aurice" target="_blank">aici.
Va pup pe toate, tare imi lipsiti, ca nu am citit decit asa in diagonala, ma intorc la . Pa!
CORNELIA , mami de www.dropshots.com/Aurice#date/2008-02-23/18:30:04" target="_blank">AGATA, www.dropshots.com/Aurice#date/2007-12-02/10:49:08" target="_blank">TUDORA si www.dropshots.com/Aurice#date/2008-01-20/18:33:43" target="_blank">LISANDRU
monu spune:
La multi ani Patricia si Alyssa.
, mami de printese
Alexia - aparatoarea lumii si Antonia - avangardista
Sa lupti si sa cauti sa gasesti si sa nu te lasi doborat.
BIZARII'S WORLD
patriciaRO spune:
Am revenit. Am fost sa-l iau si i-am tras si niste poze. Erau la masa. La ora de fructe, lapte, paine.
Cica a fost tareee cuminte. S-a jucat cu copiii si a fost tareee ascultator. De dimineata s-a uitat dupa mine si a fost nitel suparat ca nu ma gasea si m-a cautat in toata gradinita, insa a fost relativ ok. Si-a revenit rapid ca i-au distrat atentia cu povesti cu animalute si alte chestii. Apoi ora de masa si m-am dus sa-l iau si nu mai vroia acasa. A fost tareee incantat.
poze, aici:
http://piticii2003.multiply.com/photos/album/35/Prima_zi_de_gradinita_5_mai
Beatrice, mamic de Alex pifos
gabitzam spune:
Hai ca mi-a murit netul tocmai cand sa va zic de gradinita
S-a comportat binisor pentru prima zi de gradinita, nu s-a departat foarte mult de Dora. Desi la un moment dat Dora s-a dus din camera in care era el si nici nu a observat, s-a luat cu joaca cu ceilalti copii.
Toate au fost bune pina la ora mesei, cand nici n-a vrut sa intre in sala in care erau copiii. Una peste alta a fost bine. Daaaaar....
Cand a venit Dora acasa mi-a dat vestea. Gradinita se inchide de la 15 iunie. Mi-a picat un ciocan in cap la faza asta, m-a apucat plansul. Asa, ca prin vis mi-am adus aminte ca am avut un fluturas de la o gradinita, tot aici in cartier, deschisa relativ recent. Nu-mi aminteam cum se cheama, nu-mi aminteam adresa. Stiam doar ca e un pesonaj de desen animat. Mi-am spart mintile pina mi-a rasarit dintr-un colt ...Aladin. Bingo, asta era. Am cautat pe net, am gasit referinte bune, am gasit adresa, am gasit poze. L-am pus pe Costi in priza, a dat telefon, a vorbit, de maine il ducem acolo. www.gradinite.com/site/Gradinite/detalii/132-gradinita-aladin.html" target="_blank">Asta este gradinita. Cam 10-15 minute maxim de mers pe jos cu Andrei de mana. Au si sistem de supraveghere video. 900RON la program lung 8-18.
Asa ca tot raul spre bine, nici nu se compara cu prima gradinita
Maine este iar prima zi de gradinita
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
patriciaRO spune:
Gabitza, fff tare gradinita Aladin asta, nasol ca aia se inchide, de ce oare?
Patricia si Alyssa
Sa fiti sanatoase si voioase!
Beatrice, mamic de Alex pifos
gabitzam spune:
Proprietarul vilei in care este gradinita vrea sa inchida sa renoveze si cel mai probabil sa o vanda.
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
Cloreta spune:
LA MULTI ANI PATRICIA
LA MULTI ANI ALYSSA!
Sa fiti frumoase, iubite, sanatoase!
Gabitza, Beatrice, felicitari pnetru prima zi de gradinita!
Gabitza, tie iti mai zicem maine o data?:) Bine macar ca a fost doar o zi si nu s-a acomodat cu copiii ca il bulversa rau si ca ati gasit repede is mai bine.
Tdi, asteptam recenzii, poze, chestii.
Cornelia, frumosi sunteti toti, v-am admirat in poze.
Am o lene de luni asa de nu ma vad. Am avut o zi plina la munca si cred ca asa o sa o tin cel putin o saptamana.
Mi-a trimis verisoara pozele si filmele facute de ea duminica la caluti si am mai completat in album. Sa va aratwww.dropshots.com/cloreta#date/2008-05-01/22:22:56" target="_blank"> discutii intre verisoare
Aseara am fost sa le alergam nitel prin mall daca tot ploua asa tare si era si tarziu sa iesim in alta parte. Ce au alergat ele dar ce am obosit eu:)) ma dor genunchii.
“If you want to feel rich, just count the things you have that money can’t buy”
monu spune:
Ma bag la slabit gata. vreau sa dau jos vreo 8-9 kg si cred ca aleg scardale.
, mami de printese
Alexia - aparatoarea lumii si Antonia - avangardista
Sa lupti si sa cauti sa gasesti si sa nu te lasi doborat.
BIZARII'S WORLD