Copiluti de mai-iunie 2005 (74)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Acum un sfert de ora a plecat Andrei si eu sunt cu plinsul pe mine, sper sa fie totul bine. El a plecat foarte linistit si vesel, m-am stapanit pina a plecat, sa nu-i transmit si lui starea mea.
Tot weekendul i-am zis ca vine Dora dimineata si il duce la copii, si cand a vazut-o dimineata a strigat "popiii". A mancat si au plecat, tare sunt curioasa cum o sa se descurce.
A trecut Costi pe acolo dimineata la prima ora si le-a dus cate un buchet de flori la educatoare si directoare si la bucatareasa, si a mai vorbit cu ele.

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
www.dropshots.com/gabitzam3" target="_blank">Poze noi cu maimutzica mea, Andrei-Stefan (25.05.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns patriciaRO spune:

Saliu la fete

Fusai cu Pifos la gradi. La 8 eram acolo. L-am predat, i-am pus hainutele in raft. Acuma era afara cu ceilalti copii si se juca. Cred ca nici nu a remarcat cand am plecat. hihi

Intre 10.30-12.00 au ora de masa pe grupe. El este la NORDLYS. Lumina nordului. Si probabil intra pe la 11 sa manance, taman bine, ca i se face foame. Apoi au ceva activitati si iar joaca la greu. La 14.00 papa fructul adus, lapte de la ei si chifle... Si la 15.00 ma duc sa-l iau.

Ce naspa cu casa goala in schimb... Dar imi fac treburile in casa.

Beatrice, mamic de Alex pifos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

La multi ani Patricia Iepurete sa cresti mare si sa ii aduci lui mami si lui tati numai bucuri.

La multi ani Alyssa Atomica sa cresti mare si sa ai parte de tot ce iti doresti .

Marilena si Mara Augusta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

OlgaM, stai linistita nu ai de ce sa-ti ceri scuze. Multumesc mult pentru urari.
Pai daca stai 2 luni poate reusim sa ne intalnim si noi, ca tot ma gandeam eu zilele trecute ca singurul parc mare din bucuresti in care nu am calcat vreodata e ior-ul.
AC mobil nu-ti recomand. Au avut niste prieteni, de fapt proprietara ap. in care stau ei sta in america si asta vara a venit peste ei vreo doua luni. Si a lesinat femeia de cald si si-a luat Ac mobil, ca cik sa nu gaureasca peretii. Nu face fata. Are o tulumba in spate care trebuie scoasa pe geam, deci intr-o incapere geamul sta deschis. Si tulumba, un furtun gros nu stiu din ce material, se incinge ca dracu si face cald de mori, asa ca ce munceste Ac-ul sa faca racoare incalzeste furtunul la loc.

Gabitza, hai recunoaste ca nu de el ti s-a facut mila ci de tine Stai linistita ca Andrei se va descurca foarte bine la gradi, o sa vezi!

Iuliana, deci nu-mi vine sa cred!!!Si eu m-am tot uitat pe la femina intim sa vad ce dieta sa-mi aleg si pana la urma am ales un mic dejun identic cu al tau si la pranz mi-am luat fripturi de vita si de pui le-am portionat si le-am bagat la congelator doar sa le scot si sa le arunc pe gratar. Si langa ele salata. Asa ca gand la gand! Si la mine azi e prima zi si deocamdata sunt tare pe pozitii.
Despre Maroc o sa stam la un apartament in casablanca dar planuim sa mergem si la Marrakesh si la Fes.

Bafta cu gradinita la copiluti!

O sa va dau un link in care am reusit sa sui un filmulet de la turta fi-mii, caci dupa ce m-am chinuit sa le editez in aparat le-am scos pe pc si tot mari erau apoi le-am comprimat si doar unul a scazut sub limita acceptata ruperea turtei

Andreea mama de Filip si Georgia

Mergi la inceput

Au trecut doua ore si inca nu s-au intors acasa, deci o fi spre bine cu Andrei

Beatrice, tu ai un copil minunat, pe cuvantul meu, de pus in rama

LA MULTI ANI FERICITI, pentru doua fete cucuiete Patricia si Alyssa !!!
Sa cresteti mari dragalaselor, inconjurate de dragoste si ocrotire si cu bunatatile vietii asternute in fata voastra!

www.dropshots.com/gabitzam3" target="_blank">Poze noi cu maimutzica mea, Andrei-Stefan (25.05.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tdi spune:

Ciaooo! Aseara am ajuns si noi acasa, in sfarsit!
Azi ne pregatim s-o sarbatorim putin pe atomicutza!
La multi ani ALYSSA, minunea noastra draga!

La multi ani Iepurete - Patricia!

si cu intarziere, cu scuzele de rigoare:
La multi ani Stefan!
La multi ani Alex + mamica lui, Oana!

Felicitari Denisa pentru bebe, bine ai venit Gabriel! Sa fii sanatos, sa cresti mare si sa-ti bucuri parintii si fratiorul!

Felicitari si mult succes micior scolarei care incep azi gradinita!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

La multi ani, Patricia !
Sa cresti mare, sanatoasa, norocoasa si fericita, alaturi de parintii tai !

La multi ani, Alyssa !
Sa cresti mare ingeras, frumoasa, norocoasa, sa fii mereu iubita si fericita !

Daniela, mami de capsunica
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena , www.dropshots.com/danelutza" target="_blank">filmulete

Mergi la inceput

Niste pozici de dimineata de cand a plecat Andrei cu Dora la gradinita, vedeti www.dropshots.com/gabitzam3#date/2008-05-05" target="_blank">aici.

Si de acum cateva zile, un www.dropshots.com/gabitzam3#date/2008-05-02" target="_blank">somnic de bebic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tdi spune:

Fetelor, multumim pentru urari! Va invitam la o feliutza de tort si sampanie dupa preferinte!

Am dat o tura rapida prin pozele de pe dropshots, tare faine toate!

Ma duc sa mesteresc un tort ca pana acuma n-am apucat sa fac nimic, pitika mi-a pus nervii pe moatze inca de dimineata, acuma incerc s-o inteleg ca dupa 10 zile in care a fost alintata si admirata la maxim s-a trezit iar cu nebuna singura acasa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mercedes spune:

La multi ani cu sanatate si fericire ALEX!
La multi ani cu sanatate si fericire STEFAN!
La multi ani cu sanatate si fericire LUCA-ANDREI!
La multi ani cu sanatate si fericire PATRCIA!
La multi ani cu sanatate si fericire ALYSSA!

SA FITI FERICITI ALATURI DE FAMILIILE VOASTRE.

gabitza si beatrice- vrem detalii referitoare la gradi!

La mine ploua si e frig, abia astept sa merg acasa.

Multumesc gabitza pt. linku catre dc ca altfel n as fi putut intra pe dc.

Mergi la inceput