Copiluti de mai-iunie 2005 (74)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Hei, Elisor, welcome back Sper sa nu dispari iar.

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
www.dropshots.com/gabitzam3" target="_blank">Poze noi cu maimutzica mea, Andrei-Stefan (25.05.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanailincam spune:

LA MULTI ANI, STEFAN!

Sa cresti mare si sa fii mereu un cavaler desavarsit, ca si acuma de altfel!

[purple]LA MULTI ANI, OANA![/purple]

Sa ai parte de bucurii, fericire si multa sanatate!

Seara buna si bine v-am regasit! In sfarsit acasa si in sfarsit singuri. Am ajuns in dupa-amiaza asta din Bulgaria, reusind sa evitam la mustata nebunia care am inteles ca a fost si cred mai este pe drumul dinspre mare pe la Constanta intrucat am ales drumul pe la Ruse. Daca tot sunt pe subiect sa ii spun lui Lili ca eu stiam de hotel Elena ca nu e chiar la inaltimea stelelor sale (dupa cum nici Mimosa nu e si inca vreo 2, dar nu mai stiu cum le zice). Iti recomand calduros Bolero, care isi duce cu mandrie cele 4 stele (la capitolul servicii e cotat mai bine decat Kempinski - pe care acum am vazut ca-l cheama Melia - care este de 5 stele. Camerele sunt imense (cand m-am intors acasa dormitorul nostru - care de fapt este sufrageria apatamenetului transformata in dormitor - mi s-a parut minuscula), totul functional (de fapt, daca stau sa ma gandesc bine, nu mergea dispenserul de sapun lichid la chiuveta, dar cum eu sunt colectionara de sapunele de prin hoteluri am pus unul pe chiuveta; ce crezi? A doua zi cand a venit tanti de la curatenie ne-a pus si ea un sapunel ambalat pe chiuveta), piscina incalzita bine daca e sa dau crezare celor ce s-au scaldat (eu nu ca am fost pe stop, iar ieri cand as fi putut intra totusi am preferat sa ma plimb prin statiune), mancarea variata (aveau si multe chestii aiurea, dar daca prietena mea care este vegetariana venea cu cate o farfurie plina de mancare rece si una plina de mancare calda inseamna ca e de bine; in plus anul asta au avut si fructe de mare). Eu sunt fan convins al acestui hotel (ups, sper ca nu se considera publicitate) si desi anul trecut am zis sa mai incercam si altul, iata ca am revenit tot aici si daca mai facem vreo incursiune anul asta prin Bulgaria tot acolo mergem, mai ales ca vrem sa o luam si pe Ana si nu am chef de surprize.

Andutzy - imi pare tare rau sa citesc despre casnicia ta. Desi sunt avocat, dreptul familiei e pentru mine ceva ce am studiat vag acum 9 ani in facultate si nu stiu ce sfat sa-ti dau. Insa bunul simt imi spune si mie ca vei avea castig de cauza daca se va ajunge la instanta. Sa ne tii la curent despre decizia luata.

OlgaM - wow, reusesti totusi sa vii in tara pentru o vreme? Ma gandeam ca acum ca ai inceput serviciul va fi mai greu.

OlgaT - ai reusit cu fonturile alea?

Gabitza - ce putin mai ai! Dar totusi inca o luna de stat acasa nu strica, vei avea timp sa-ti incarci bateriile. M-a amuzat mult povestea cu honey, dar si cu "burtosul". Multa bafta maine la gradi!

Beatrice - parca si voi incepeti maine! Tinem pumnii.

Aoleu, ia stai, ca si Ana merge maine la gradi. Doar pentru 2 saptamani, la gradinita soacra-mii, dar se cheama ca primeste botezul. Adica 2 saptamani daca i-o placea si rezista ca n-am niciun chef sa iau iar in piept 300 km sa o luam acasa in week-endu-ul care vine; de-aia sper ca-i va placea. Oricum, vad ca am inceput prost clipele de libertate, e duminica seara si eu stau acasa in loc sa haladuiesc cine stie pe unde; e drept ca venim de pe drum si mai e si Steaua-Dinamo la TV, sper sa nu regret prea mult aceasta pasivitate.

Denisa - bun venit puiului mic! Ma bucur ca a iesit bine ca eu aveam emotii cu incomptetentii aia care ba declarau ca e bine, ba nu era. Sa ne mai scrii despre cum decurge acomodarea.

Sufletzica - multa putere si tie! Povestea ta imi intareste convingerea ca e mai bine sa astept vreu an pana sa ne gandim la al doilea. Ma gandesc ca daca mai creste Ana poate va fi mai usor...

Elisor/Gusta/Simona/Loreen - bine ati revenit! Tineti aproape si nu va mai dati la fund!

Androix/Iuliana/Daniela si alte fete ce doriti dieta - ma alatur voua! Cu un pic de noroc n-am mai bagat ca vaca in mine de sarbatori si nici chiar la bulgari. Dar chiar si asa, proportiile le luasem dinainte si e tare greu sa scapi de kg. Asa ca astea 2 saptamani vreau sa bag 3 ture de sport pe saptamana si un pic de dieta ca efectiv nu ma pot arata pe plaja - n-am mai mult de 54 de kg, dar carnea arata cumplit pe mine

Hai ca m-am lungit cat o zi de post, desi postul a trecut. Ma uit si eu la un film, macar cu atata sa ma aleg. O saptmana buna sa aveti! Of, ce scabrosenie, maine incepe munca.

Ioana cu Ana (22.06.2005)
Ana - de la nastere pana la Revelion
Ana - dupa Revelion, in 2006
Ana - dupa 1 an
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61984" target="_blank">Povestea nasterii

Ai grija ce iti doresti! S-ar putea sa se indeplineasca...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns omustata spune:

La multi ani, Stefan cel nazdravan si vorbaret! La multi ani Luca-Andrei!

La multi ani, Onixone! Sa fii sanatoasa si fericita si sa te simti o femeie implinita!

Androix-imi cer mii de scuze ca nu te-am felicitat de ziua ta. Eu am intrat cam odata pe saptamana pe forum in ultima vreme, pentru ca efectiv nu am timp, si abia acum am vazut ca a fost ziua ta.Te rog din suflet sa ma ierti si sa accepti cu mare intarziere felcitarile mele. Sa fii mereu la fel de curajoasa cum mi se pare mie ca esti, sa-ti mentii simtul umorului si sa fii sanatoasa. La multi ani!

O zi buna tuturor!

Olga si Maya (28.05.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

I-am pregatit rucsacelul lui Andrei de gradinita si m-a luat asa o stare de neliniste si nervozitate si emotie si-mi vine sa rad ce baiat mare am si sa plang ca nu stiu ce o sa fie si mi-e mila de el. Ca eu il vad tot mic si prostutz si timid si baiatul mic al lui mama. Uoooofff!

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
www.dropshots.com/gabitzam3" target="_blank">Poze noi cu maimutzica mea, Andrei-Stefan (25.05.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

La multi ani Stefan sa cresti mare si sa asculti de mami si tati si de surioara.

La multi ani Oana.

Gabitza cunosc sentimentul dar crede-ma ca trece.

Tin pumni la toti scolari de maine.

Marilena si Mara Augusta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliana spune:

Sa incep intii cu felicitarile.

La multi ani, Alex, Stefan si Oana!

Denisa, felicitari si tie pentru bebelus!! Toate urarile de bine si noroc din partea mea.

Dragele mele...nu se mai poate. Gata, de miine incep regimul. Am tinut cindva Scarsdale, dar eu de regimuri din astea cu meniuri stricte nu prea pot sa ma tin, asa ca am sa fac asta:

dimineata: o felie de piine integrala toast si o jumate de grapefruit (sau juma de cana ananas sau pepene galben)...asta ar cam fi singurii carbohidrati pe zi (citeodata am sa mai bag o felie de toast din cind in cind la prinz sau seara

prinz si seara: carne cu salate

snack: morcovi si telina

Cica, atunci cind maninci grapefruit si telina, organismul consuma multa energie ca sa le digere.

Asa ca...tineti-mi pumnii sa reusesc. Androix si Ioana si gusta....vreau galerie:))).

Pe 30 mai plecam la Disneyland pentru 3 zile, apoi la San Diego la Sea World, zoo si animal adventure park pentru 3 zile...posibil sa mai stam o zi sa cascam ochii pe plaja. De abia astept. Aseara am platit pentru hoteluri, trebuie sa mai cumparam belete si sintem gata. Ne intoarcem pe 6 si pe 7 sa ii facem ziua Dianei, iar pe 9 incep scoala-sesiunea de vara.

Am inscris-o pe Diana la o scoala si va incepe din 1 august si la cealalta scoala o inscriu pe 15 mai, dar va incepe pe 29 aug, ca atunci incepe anul scolar. Pina pe 22 iulie va merge la gradinita de la mine la fac. La celellate gradinite la care va incepe nu va avea nici o problema pentru ca sint gradinitele la care merge Emma si ea cunoaste profesoarele si de fiecare data cind se duce Emma la scoala, vrea si ea:).

Le-am inscris si la innot. Din pacate pentru Diana nu am gasit loc decit la 2 sesiuni (in total 3 saptamini). Emma va merge la 3 si sa vedeti ce durere va fi cind Diana o sa o vada pe sor-sa in apa si ea nu, dar asta e. Doua saptamini va trebui sa rezistam eroic pina ii vine si ei rindul.

Androix, sa imi spui si mie unde stati si cum vi s-a parut. La anul venim in Ro si vrem (adica eu) sa mergem in Spania vreo saptamina si citeva zile in Maroc la Casablanca sau Marrakesh.

Dianei i-a trecut diareea...de fapt nu a facut caca ala puturos decit de 3 ori (joi de dimineata pina la prinz) dupa care am bagat banane, orez si morcov in ea si i-a trecut. Pe urmatorul caca il facuse dupa o zi jumate si arata bine:). Am trecut repede si bine peste asta.

www.geocities.com/iulyana/emma_diana1..htm" target="_blank">Emma si Diana

www.onetruemedia.com/shared?p=2351399f8c46a1ae170a0b&skin_id=0&&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaje 1,www.onetruemedia.com/shared?p=234cdd6e62ba9d04868ae9&skin_id=0&&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">2,www.onetruemedia.com/shared?p=23501567911f18fe8b4543&skin_id=0&&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">3

www.webshots.com/user/musatii_2" target="_blank">musatii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns patriciaRO spune:

Saliu la fete

Denisa, felicitari pentru puiut. sa fie sanatos.

Monu, ma bucur ca ti-a ajuns. AI fost norocoasa ca am trimis si altor fete si nici pana acuma nu a ajuns. Ffff ciudat. Dar ma bucur mult.

Noi azi am fost la padure, unde mergem de obicei, in padurea cu caprioare. De data asta, am stat pe iarba la soare si ne-am bucurat ca era cald.

Poze, aici:

http://piticii2003.multiply.com/photos/album/34/In_padurea_cu_caprioare_4_mai

Gabit, bafta maine. Noi nu suntem asa de emotionati, o iau ca e ceva normal si nu-mi fac griji, totusi.. sper nici sa nu le am. Voi sta cateva ore cu el, acolo, sa vad ce si cum. Si apoi il las si ma duc acasa si il iau mai incolo.

Onixone sa fii sanatoasa si sa ai parte de tot ce-ti doresti.

Beatrice, mamic de Alex pifos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monu spune:

ALEX, ANDREI, ANA, BAFTA MULTA LA GRADINITA! SA VA PLACA SI SA A SIMTITI BINE. ce de copilasi primesc botezul gradinitei!

Mami de Alex si Alex la multi ani si tot ce e mai frumos pe lume.

ma paste o raceala

, mami de printese
Alexia - aparatoarea lumii si Antonia - avangardista

Sa lupti si sa cauti sa gasesti si sa nu te lasi doborat.

BIZARII'S WORLD

Mergi la inceput

Denisa-felicitari! Sa-ti traiasca si sa fie sanatos!

Andra-imi pare nespus de rau ca trebuie sa treci prin asa ceva. Sincera sa fiu eu stau mereu cu frica legata de faptul ca aici, in statul in care locuiesc acum, de cele mai multe ori se da custodie 50-50. Am doua colege de servici, divortate amandoua si in ambele cazuri din vina sotului si impart copilul 50-50, ceea ce mi se pare destul de greu pentru toata lumea. Dar stiu ca in Romania legea este acm totdeauna de partea mamei. Mult curaj iti doresc si crede-ma ca stiu foarte bine prin ce treci si sunt alaturi de tine.

Laura-despre ce scoala este vorba la Iasi?

Iuliana-super pozele si mancarea!! Succes la dieta!

Cloreta-nu-ti mai vazusem de mult papusica. Este tare dragalasa. Si ce frumos calarea poneiul, parca o face dintotdeauna.

Gabitza-haioasa tare faza din parc.

Mergi la inceput

Inceput bun celor care pasesc pe drumul gradinitei maine! Vad ca suneti un grup destul de mare.

Ioana-eu lucrez la o universitate si am norocul sa am un job in care lucrez doar 9 luni pe an. Asta pentru ca departamentul de economie (cel in care lucrez) sta foarte prost cu banii si nu ma pot plati 12 luni pe an. Eu insa nu ma supar. Pentru mine este ideal asa cum este.

monu-stam 2 luni.

nelia-sa-ti traiasca micutul crestin! Cum a fost la botez?

Vroiam sa va intreb, are careva sau ati auzit de aparat de aer conditionat mobil. Vreau neaparat sa-mi pun A/C in apartamentul din Romania in vara asta, dar nu-mi trebuie unul care da si caldura pentru ca eu nu sunt aproape niciodata iarna acolo si de cate ori am fost iarna era o caldura in casa de nesuportat. A gasit tatal meu niste oferte de aparate mobile, pe care le plimbi din camera in camera, dar nu am auzit pe nimeni sa aiba asa ceva. Ma puteti ajuta cu o informatie?

Mergi la inceput