Copiluti de mai-iunie 2005 (74)
Raspunsuri - Pagina 15
loreen spune:
Denisa sa va traiasca pruncu mic si sa va fie sanatos ...sa va bucurati de el ca greu l-ati avut...
Sufletica si voua va spun sa va traiasca bebelusul si sa deveniti o familie copmleta si fericita...
Loreen cu BIANCA si DELIA
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"
Androix spune:
La multi ani, ALEX!
Sa ai parte numai de lucruri frumoase in viata!
helou leidizzz!
Sunt belalie de somn ca am stat azinoapte pana la 2, musafirii mei nu s-au dat dusi pana la 12 si apoi m-am mai invartit putin ca sa strang. La 7 mi-a dat fi-mea trezirea si Filip care nu s-a culcat pana nu au plecat musafirii a dormit ca purceletele impreuna cu tac-su pana la 11:45.
Georgia a ales in ordine: cheia de la masina (sper ca nu se face taximetrista dar sigur o sa sofeze ca ma-sa sa vedeti voi ce-o sa ma lase astia fara masina peste vreo 16-17 ani incolo) apoi a ales rujul si aurul adik verigheta mea. Adik o sa fie o mondena cum a concluzionat tac-su: o sa aiba masina ei, o sa fie cocheta, dar eu zic totusi ca o sa fie fata cuminte si de casa Pixul si cartea nu au prea atras-o, de dragul distractiei am lasat-o sa aleaga in continuare si aproape ca i-am dat in mana pixul. Aaa uitasem: inainte sa aleaga verigheta s-a intins la o cutie de bere care era pe masa, nu pe tava. De vreo doua ori a tras-o ata la cutia aia.
Denisa, felicitari! Sa va traiasca si sa fiti sanatosi toti sa va bucurati de baietii vostri!
Nelia, distractie maxima la botez! Sa ne pui poze. Nu fi suparata ca a plouat sunt sigura ca fetele si Lisandru au fost niste frumosi.
Iuliana, eu sunt cu tine! dar mi-e groaza ca n-o sa reusesc. Ieri mi-a fost o rusine crunta! Am primit de ziua mea de la nasul meu un corset foarte dragut, de fapt un top ca e fara sarme. Ma rog asa din oki am zis ca-mi vine. De unde frate nici nu am putut sa-l trag pe cap, ce sa-l mai si inchid la fermoar Asa ca m-am jurat ca voi slabi no matter what. Mai ales ca aseara am pus tara la cale si ne-am planificat vacanta impreuna cu nasii. Asa ca pe 5 iulie plecam o saptamana in Maroc Deci trebuie sa slabesc pana atunci macar inca 5 kilograme.
Abia astept vacanta asta desi sunt cu inima in chiloti ca eu nu am mai zburat niciodata cu avionul nu este un pleonasm ca de zburat am zburat o data cu un moto-deltaplan. Si cum sunt mare fan air crush investigation de pe NG o sa ma treaca toate transpiratiile pana in Casablanca.
Dupa ce venim de-acolo ne prezentam fiecare la cate o nunta, apoi pe 13 iulie ne odihnim si pe 14 mergem sa ne luam copiii si plecam 5 zile cu ei ori la mare ori la munte. Pe urma ne mai odihnim doua zile si o luam de la capat inca un an
Cuscra, curaj gaina ca te tai! Hai ca o sa fie bine, greu dar bine intr-un final. Nu stiu ce sa-ti zic ca sa te incurajez. Oricum trebuie sa fii tu tare.
Sa va zic ce cadouri au primit kinderii de la nasi. Filip a primit o masinuta teleghidata cu roti albe transparente care au in ele niste leduri si lumineaza toata roata. Super masinuta. Si bateriile sunt de fapt acumulatori Iar fi-mea a primit hainute dragalase, o bratara de aur dar pe care nu am vazut-o inca pentru ca nasii au uitat-o acasa si o oaie care canta si danseaza. Canta o melodie ceva de genul: ai zambit la mine si eu la tine si ne-am indragostit si-o sa ne iubim pe veci. Deci Georgia zici ca face exemplificarea versurilor: mai intai rade pe urma danseaza putin si pe urma ia oaia de gat si o strange in brate.
O sa pun si poze si filmulete, dar mai intai trebuie sa le descarc, filmuletele trebuie sa le tai putin din aparat ca-s cam lungute si nu intra pe net si probabil voi face toate astea dupa ce culc copiii ca Filip atata asteapta sa vada aparatul ca nu mai scap de el.
Andreea mama de Filip si Georgia
monu spune:
Ola, pana nu pica netul zic si eu noutati. am ajuns acasa! dupa plimbari prin munti:)
Olga, asteptam cu drag sa veniti sa se joace fetele. Cursul e la fastrack grupa tots si sunt sigura ca o poti insrie pt ca a mai facut-o cineva pe o perioada scurta si nu au fost probleme. miercuri avem ore si ii intreb. cat stati? 1-2 luni?
Beatrice, pupam fata draguta care ne-a facut o suspriza faina de pasti. in cutie ma astepta o felicitare de la pitici :) si cu o poza de familie superba. deja sta la loc de cinste pe frigider :)
poze am facut multe dar le pun mai tarziu. maine am si un botez asa ca o sa am ceva de lucru prin casa cateva zile.
pup
, mami de printese
Alexia - aparatoarea lumii si Antonia - avangardista
Sa lupti si sa cauti sa gasesti si sa nu te lasi doborat.
BIZARII'S WORLD
gabitzam spune:
La multi ani frumusete blonda, STEFAN !!!
Sa fii sanatos puiule, sa cresti mare si mai frumos daca se poate, inconjurat de dragoste!
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
Cloreta spune:
LA MULTI ANI ALEX!
LA MULTI ANI STEFAN!
Sa va dea d-zeu sanatate si bucurii, sa aveti o copilarie fericita!
Fetelor, dau pe mailul comun adresa ca poate zic oamenii astia ca fac reclama, pretul e 50 ron pt 45 de minute, Teodora a stat cam 30, e mult pt un copil asa mic, se plictiseste.
Noi ieri am plecat la Antipa si pt ca a dormit garga, ne-am plimbat putin, ne-am busit cu un fost primar de la sectorul 1, asa ca am facut un mic ocol pe la politie. Bine ca Teodora a dormit o ora si jumatate aproape, ca sa nu o apuce nerabdarea in masina. La muzeu nu pot sa spun ca au incantat-o toate cele, poate pentru ca animalele erau in marime naturala si de leu si pantera are putin teama din cauza desenelor animate unde sunt personaje negative. Oricum a fost cuminte pana aproape de final cand a pucat-o agitatia si ar fi fugit prin salile cu exponate.
Denisa, sa fie sanatos puiul, la cat ai patimit uite ce baiat mare si cu o nota pe masura. Sa fie papacios si cuminte si tie recuperare rapida iti doresc.
“If you want to feel rich, just count the things you have that money can’t buy”
Androix spune:
La multi ani, Stefan!
Sa-ti fie viata frumoasa si fericita langa sora si parintii tai!
Clara, si noi am fost saptamana trecuta la Antipa, chiar am vrut sa scriu dar am uitat. Filip a fost incantat de expozitia cu pesti exotici si in mare parte de ce e prin muzeu, mai putin pestera si manechinele alea in marime naturala din diverse epoci si zone ale lumii. Iar la dinozauri s-a speriat rau de tot. Nu a vrut decat in brate si tipa din toti bojocii Distanta! Distanta! De eu una ma prapadeam de ras de unde o fi auzit el asta cu distanta. Apoi am mers in parcul kisseleff unde mi-a placut la nebunie.
Andreea mama de Filip si Georgia
Danelutza spune:
La multi ani, Stefan !
Sa cresti mare, sanatos, norocos, sa fii fericit si de toti iubit !
La multi ani, Oana !
Sa fii mereu fericita, norocoasa si iubita !
gabitzam spune:
A, ce dragut, e si ziua Oanei englezoaica
Oana, tu te serbezi o data cu Alex, mai aveai o zi si erati amandoi in aceeasi zi La multi ani, dragutza mea, sa fii fericita si sa ai parte de tot ce e bun pe lumea asta!
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
Aurasa spune:
La Multi Ani pentru Delia, Tudora, Alex si Stefan ! Sa fiti sanatosi, pui scumpi!
Noi abia azi ne-am intors din calatorii. Cu cornitze si fitze. A fost asa si asa, bine ca nu au fost raciti.
elisor spune:
Buna!
La multi ani TUDORA, ALEX, STEFAN!
La multi ani DELIA (noi ne-am auzit, de fapt cu mami al tau ca tu n-ai vrut sa auzi lalaielile lui Bia mea...te inteleg)!
La multi ani OANA englezoaica!
Sa aveti parte de tot ce-i mai frumos in viata asta, sa va ocoleasca necazurile, sa fiti sanatosi si fericiti!
Laura condu cu grija, drum bun si gandeste-o ca pe-o minivacanta despartirea de fete, un fel de relaxare la pension...e greu, stiu dar te incurajez si eu cumva
Eli cu Bianca (13.06.2005) Andreas (17.08.1998)
www.dropshots.com/dansaueli" target="_blank"> foto 1, , foto 2 , www.dropshots.com/elisibia" target="_blank"> foto 3
"Daca un copil traieste in LAUDE, invata sa APRECIEZE.
Daca un copil traieste in SIGURANTA, invata sa aiba INCREDERE.
Daca un copil traieste in ACCEPTARE si PRIETENIE, INVATA SA IUBEASCA LUMEA"