Copiluti de mai-iunie 2005 (74)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

La multi ani, Alex !
Sa cresti mare, sanatos, frumos esti, norocos si fericit !

Daniela, mami de capsunica
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena , www.dropshots.com/danelutza" target="_blank">filmulete

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

La multi ani Alex sa cresti mare si sa ii aduci lui mami o nora frumoasa.

Cloreta fac anu asta 27 .

Marilena si Mara Augusta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sufletzica spune:

salutare
La multi ani Alex de Onixone.
Andra, putere si intelepciune iti doresc si o sa ma rog pt tine ca intalnirea dintre tine si sotul tau sa fie de bun augur.Indiferent ce va insemna asta
Multumesc tuturor pt felicitari.
Nelia, pe Sara nu o pedepsesc niciodata cand sunt la bebe...nici nu m-ar lasa de altfel.Stau mereu pe aproape cand sta la colt iar dupa, dupa ce isi cere iertare, ne iubim si ne declaram iubire vesnica.
Dar nu o pot lasa asa, pt ca in curand va incepe gradinita si mi-este teama ca nu se va integra in colectiv din cauza apucaturilor ei violente.Trebuie sa fac ceva.
Sara a plecat ieri la tara cu ai mei pt o sapt si ceva.Aseara imi plangea la telefon si ma ruga sa vin la ea...mi se rupea inima in mine.Iar eu am domit cu pijamalele ei in brate. Ce meserie ingrata este a fi parinte...Ma pot odihni acum ceva mai mult si sa ma pun oarecum pe picioare dar mi-este un dor cumplit de ea.Deja...
Azi ies prima data cu bebe afara.Sper sa ii placa si sa nu ne apuce ploaia pe drum.
Clara, si eu as vrea sa stiu unde ai dus gargaritza la calarie.si Sara isi doreste asta.Stiu ca la Corbeanca este o herghelie...acolo ati fost cumva?Cat costa o sedinta? daca imi poti spune...
Am uitat sa va multumesc fetelor, Monu si Saryta.Sara mea a renuntat la suptul degetului.Incredibil de usor si de repede dupa ce credeam ca nu va mai renunta la obiceiul asta.Buna solutia aia....am recomandat-o si pediatrei.Dar consecinta a fost ca de atunci Sara nu mai doarme la pranz.Ea dormea vreo 2 ore si jumate iar acum deloc.Pana seara zici ca este bagata in priza.Poate acum la curte sa se culce iar ca sta afara mult si oboseste.Sa vedem...

va pup acum ca trebuie sa ies cu bebe
adela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

La multi ani, Alex!

Plouaaaa! Pregatisem fetelor pentru botez rochite albe, lungi, de vara, cu ciorapei albi, cu pantofiori albi, cu palarii de soare asortate (ca acum doua zile cind m-am uitat eu, scria ca e soare si sint 20 de grade)... Si ploua cu galeata!

CORNELIA , mami de www.dropshots.com/Aurice#date/2008-02-23/18:30:04" target="_blank">AGATA, www.dropshots.com/Aurice#date/2007-12-02/10:49:08" target="_blank">TUDORA si www.dropshots.com/Aurice#date/2008-01-20/18:33:43" target="_blank">LISANDRU

In viata ta si a celor dragi tie, tu trebuie sa fii solutia... nu problema.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OlgaTarziu spune:

La multi ani, Alex!!!!!!!!!!!!!!!![blue]

Si pentru ca maine nu mai intru...

La multi ani Stefan![blue]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns omustata spune:

La multi ani Nardi Gabriel!

La multi ani, Alex! Sa fii sanatos si cuminte si sa aduci numai bucurii parintilor tai!

Am intrat si eu in vacanta si poate apuc sa scriu pentru ca mi se pare ca nu am mai scris de foarte multa vreme. Nici sa citesc nu am mai avut timp asa ca de la Pasti incoace nu mai stiu ce se intampla cu voi.

Laura-ti-am trimis vreo 2 mesaje pe Yahoo. Le-ai primit? Sper ca da pentru ca in unul te felicitam de ziua Deliei.

OlgaT-si tie ti-am scris dupa ce mi-ai trimis pozele voastre, dar la fel, nici un raspuns.

Gabi si babygirl-am apucat sa vad pozele voastre de Pasti si sunt superbe. Adina, cum ati colorat ouale acelea superbe? Si ce frumos era la ora de engleza. Mi-a placut foarte mult cu cata rabdare le explica profesoara. Unde se tin orele astea, la ei la gradinita?

monu-pe 28 mai vin in Romania si vreau foarte mult sa-mi spui cum ma pot inscrie la chestia aia unde o duceai tu pe Alexia. As vrea tare mult sa faca Maya ceva vara asta in Romania. Mi-ai dat odata site-ul dar l-am pierdut. Poate mi-l poti da din nou?

Va sarut si sper sa apuc sa intru mai des acum.

Olga si Maya (28.05.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loreen spune:

LA MULTI ANI ALEX

... sa crezi mare , sa faci mereui ceea ce-ti doresti si-ti place, sa ai parte de sanatate si de ce nu sa ajungi un mare informatician...
Petrecere frumoasa...

Azi a plouat in draci aici,asta ca sa-mi fie mai rau decat este ...maine probabil pe vremea asta sunt deja la Iasi,asta daca nu ma impotmolesc pe drum ca in zona aia nu am fost never ever...
Caut jdemii de metode sa fac cumva sa ma simt mai bine dar cu cat ma straduiesc cu atata nu-mi iese...Delia zici ca stie,desi i-am tot spus ca plec si ea ”nu peci mami...tai acasa a mine...Bianca mege a coala, nu mami” , si mereu ma cauta si ma striga prin casa...tot ce-mi doresc este ca maine dimineatza sa nu se trezeasca nici una ...

Olgutza din America am primit mesajul tau si-ti foarte multumesc dar cum timpul meu s-a scurs incet dar sigur nu am avut timp de mailuri...am multe restante la raspunsuri ...sper macar acuma sa-mi gasesc putin timp...

Loreen cu BIANCA si DELIA
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisa73 spune:

Luni 28.04.2008 la ora 8.13 s-a nascut "GABRIEL" a cantarit 3300g si 53cm lungime.A luat apgar 9/10/10. Acum suntem acasa si nu am avut probleme.Va pupic dulce!

GABRIEL si Cristian - 31 mai 2005 "CEL MAI DULCE PRINT"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Denisa, felicitari din toata inima! Sa creasca mare puiucul, sa fie sanatos si frumos si norocos, sa intregeasca doar cu bucurii familia voastra!

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
www.dropshots.com/gabitzam3" target="_blank">Poze noi cu maimutzica mea, Andrei-Stefan (25.05.05)

Mergi la inceput