Copiluti de mai-iunie 2005 (74)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Androix, vazut pozele de la turta si poza pishacioasa L-ai prins intamplator sau ai fost pe faza exact cand s-a intamplat?
Imi place de tine cum iti sta tunsa.

Se pare ca Andrei n-a avut nici o treaba la gradi nr.2. A sunat Costi pe la 10 si a vorbit cu directoarea si zicea ca e cuminte Andrei, nici nu a vazut cand a plecat Dora, e incantat ca sunt copii si jucarii. Sa vedem cum il gaseste cand se duce.

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
www.dropshots.com/gabitzam3" target="_blank">Poze noi cu maimutzica mea, Andrei-Stefan (25.05.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

A fost pur si simplu intamplator. Aseara am descarcat pozele si ne-am terminat de ras cand am remarcat. Super ca-i place la gradi lui Andrei

Andreea mama de Filip si Georgia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucas spune:

Androix- frumoasa fata ai, sa-ti traiasca!!!
Gabitzam - ce bine ca l-ai mutat repede, se va obisnui, incet,incet. Matei acum nu mai plinge cind il lasam la gradinita. mie m-i se pare ca s-a mai schimbat un pic, a inceput sa vb. mai bine, in sensul ca leaga cuvinte, mai face propozitii. de cintecele nu iti mai spun. am uitat sa-ti zic supe tare site-ul pe care mi l-ai trimis cu cintecele pentru copii, este foarte incintat, au foarte multe cintecele, inclusiv animate. mai avem de lucru cu tipetele, aruncatul cind nu-i convine ceva. de pasti la soacra-mea ne-a terminat!
Andra imi pare nespus de rau ca treci prin asa ceva. nu este usor deloc. nu stiu ce ti-as putea spune mai mult decit au facut-o fetele, insa vreau sa intaresc un lucru, vb. cu avocat, intreaba pasii pe care trebuie sa-i faci, iar chestia cu nu iti poate lua copii, nu vreau sa te sperii, dar este posibil! este inuman, dar ce este normal in tara asta.
Mercedes eu dieta am tinut data de un nutritionist, am slabit super acu 2 ani, dar... intre timp m-am ingrasat incet dar sigur. acum as vrea sa tin din nou, insa pe mine atunci m-a ajutat mult si miscarea, si pentru ca nu pot face gimnastica din cauza spatelui, am facut inot o data pe saptamina, si mergeam mult pe jos. acum masina sa traiasca, miscare mai fac cu Matei in parc. dar pe 5 iulie ma duc la o nunta si vreau sa arat si eu intr-un fel.aaa, am mai facut si masaj odata pe saptamina, acum de o luna am reinceput si masajul.
Monu da tu de ce vrei sa tii dieta?? ca m-am uitat in poze!!!! ori aparatul foto slabeste?
adina si noua ne este dor de tine.cum este la gradinita? s-a obisnuit Ema? esti multumita?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mercedes spune:

lucas- in functie de ce anume ti-a dat dieta nutritionistul( dupa kg tale, gr de sange?) sti si eu am slabit zic eu ok anul trecut aprox 20 de kg dar spre ghinionul meu cred ca am pus la loc in jur de zece, sincer mi si groaza sa ma cantaresc. Cei drept bag in mine frate cat pentru zece, nu stiu ce se intampla cu foamea asta dar nu e ok zic eu.

Nu vrei sa postezi dieta ta?

M am uitat pe scarsdale, monti si inca nu sunt hotarata. As reincerca superdieta dar mi greata sa si vad gref si kiwwi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucas spune:

Mercedes dieta mi-a dat-o in functie de mai multe, de cite kg. vreau sa slabesc, in cit timp, in functie de analize de singe, de regimul de viata, de alimentele care imi plac si altele pe care nu pun gura (de ex.ou- dupa ce l-am nascut pe Matei nu mai pot minca oua- nu stiu de ce). am completat multe formulare la ea, la inceput, inainte sa imi de-a dieta.am postat-o la momentul acela, ma duc sa o mai caut, insa nu este extrem de relevanta pentru ca era pentru mine (zic eu) doar asa orientativ. zici ca maninci mult, nu e grav, important este CE maninci! de exemplu daca iti este pofta de dulciuri - cel mai probabil este stres! si asa mai departe. insa pentru pofta de dulciuri doctorita mie mi-a dat Bio-Crom sa iau, o pastila pe zi si iti trece cheful de dulce! sigur ca sunt diete si diete insa din ce am vazut si citit in jurul meu, dietele cele mai sigure si bune sunt cele date de nutritionist. nu ar strica sa faci o vizita. si muuuuulta miscare, asta cred ca e sfinta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mercedes spune:

lucas- da, stiu de pofta de dulce de fapt printre altele asta e una din problemele mele probabil si al altor fete. Uite pt. asta eu am luat heritage elite la greu dar acum de catva timp astia vazand ca au vanzari au modificat ceva in continut si in aspectul lor ca doar sunt vandabile si destul de scumpe.
In fine nu pot spune cu certitudine dar... poate fi si aceasta o cauza a operatiei mele de fiere. Am ramas socata sincer vazand pietricelele mele ca au aceasi culoare ca si a tabletelor.

Ce este drept am slabit si cu ajutorul acestor tablete( ma refer la cele originale) si desigur cu ajutorul dietei si a masajului anticelulitic.

Daca ai cumva reteta salvata pe undeva te rog posteazo aici sau pe pm, mersi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

La multi ani, Adriana !

Daniela, mami de capsunica
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena , www.dropshots.com/danelutza" target="_blank">filmulete

Mergi la inceput

S-a comportat foarte bine azi Andrei la gradinita, nici nu ma asteptam. Nici n-a stat Dora cu el acolo. S-a dus si la luat la prinz.
Inca nu vrea sa manince si sa doarma acolo, dar sper ca in scurt timp sa faca si asta.
Acum mi-am instalat un soft si vad camerele de supraveghere de la gradinita De-abia astept sa-l vad maine dimineata ce face acolo.

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
www.dropshots.com/gabitzam3" target="_blank">Poze noi cu maimutzica mea, Andrei-Stefan (25.05.05)

Mergi la inceput

Continuare la capitolul 75

Mergi la inceput