Copiluti de mai-iunie 2005 (74)
Raspunsuri - Pagina 10
![](images/user_woman.png)
loreen spune:
Buna seara , dimineata sau noaptea depinde pentru cine citeste...
Am zis ca daca nici acuma nu ma urnesc sa scriu clar nu o mai fac neam de-aici incolo...
A trecut atata timp ca nici nu stiu de unde s-o apuc...am citit de cele mai multe ori , am mai vorbit la telefon cu unele dintre voi, am ratat intalniri cu altele ...
Una peste alta si per total suntem bine...
Ziua Deliei a trecut la fel de banal ca oricare alta...nu a avut nici o dispozitie pentru ceva festiv...tortul cu martipan si in forma de gargarita nu a incantat-o decat vizual...cu miile de baloane pe care i le-am pus in casa ce s-a jucat...in rest a fost zi normala...la finele careia am zis ca am fata mare de 3 ani care "merge a anu a copii a gaitza" , la anu in traducere libera insemnand la toamna...
Azi ca sa incepem bine noul a muscat-o cainele de manutza... bietul animal si-a luat o bataie domneasca desi nu avea nici o vina...insa manutza mandrei e putin cam ciufulita...grasa cum e ai senzatia ca e mai mult pocnita in zona coltilor...e umflata si tumefiata si tot trag nadejde ca se va lasa fara tetanos...animalu e cu vaccinurile la zi nu ca fii-mea...
Eu duminica dimineatza plec 2 saptamani la Iasi...in mintea si-n prostia mea mereu mi-am zis ca intr-o zi plec de-acasa sa vad ce naiba or face fara mine...barbate-miu isi gaseste de lucru cu vreo perchezitie ceva, Bianca se vede actor principal la schimb de mame,dar pe Delia nu stiu cum am sa o gasesc...sufletul meu plange cu lacrimi de crocodil la gandul plecarii...toti imi zic ca nu o sa mai vreau sa vin acasa...pe naiba...nu m-am destrabalat la tinerete cand am avut ocazia o sa ma fac pocnitoare acuma la batranete...
N-am nici o inspiratie ... m-am chinuit sa-mi fac lucrarea de curs si mi-a secat orice farama de coerentza axo-dendritica...
Loreen cu BIANCA si
DELIA
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
iuliana spune:
Laura, lasa ca la anu' cind venim, venim si la mare si daca ne vedem poate lasam hazbanzii cu plozii si noi mergem la disco, ce zici?
Pup minuta bulanoasei (eu ii tot zic bulanoasa, dar nici nu mai stiu cum arata fi-ta ca esti zgircita tare si nu ne dai si noua sa vedem o poza).
Onixone, de meserie sint inginer chimist:)...asa-i ca se potriveste cu artele culinare?
www.geocities.com/iulyana/emma_diana1..htm" target="_blank">Emma si Diana
www.onetruemedia.com/shared?p=2351399f8c46a1ae170a0b&skin_id=0&&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaje 1,www.onetruemedia.com/shared?p=234cdd6e62ba9d04868ae9&skin_id=0&&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">2,www.onetruemedia.com/shared?p=23501567911f18fe8b4543&skin_id=0&&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">3
www.webshots.com/user/musatii_2" target="_blank">musatii
robotzica cucului spune:
La multi ani, Tudora, sa cresti mare si frumoasa, sa fii sanatoasa si norocoasa!
ChrisDun spune:
La multi ani Tudora
La multi ani Nardi
Sa fiti sanatosi si sa aveti parte de tot ce e mai bun pe lumea asta!
Noi plecam la Mamaia doar azi, pentru ca maine suntem oameni ai muncii
edit: Tdi, da' de ce tii mortis sa iti cumperi tu tzoale din Romania ? Am impresia ca sunt mai scumpe ca in Europa de Vest... in fine, daca e vorba de blugi, pe mine m-au cadorisit colegele de serviciu cu o pereche de blugi Loft (foarte misto, clasici, cu talie ok) in care incap si cele 64 de kile ale mele
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/gabitzam/gabitzam.jpg)
gabitzam spune:
Laura, ce te faci, ca poate incepe sa-ti placa in deplasare, macar din cand in cad cate putin de libertate. Imagineaza-ti si tu ca pleci in tabara, poate o sa-ti fie mai usor.
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
Ada_74 spune:
Hristos a inviat!
La multi ani Delia si Tudora ! Sa fiti sanatoase, sa cresteti mari si frumoase !
Ne-am intors ieri acasa, eu si Iuli raciti cobza, Sergiu mai putin.
A fost frumos, dar nu cum ma asteptam.
Nu am prins vreme buna decat o zi, in rest a plouat si a batut vantul in dusmanie.
Am stat la Hotel Elena, cica de 4 stele, dar erau din alea bulgaresti (sau romanesti, ca tot aia e), mai mult de 3 stele adevarate nu ii puteam da. Camera mare, frumoasa, dar cand o luai la bani marunti apareau problemele. Telecomanda de la televizor nu avea baterii, chiuveta de la baie a inceput sa curga in a doua zi, capacul de wc era crapat si a cedat in cele din urma, frigiderul din camera unor prieteni era stricat. Hotelul avea piscina interioara, in prima zi a fost excelent, ca era apa incalzita, din a doua zi doar au recirculat-o pe cea din piscina, asa ca am scos copiii de acolo tremurand de frig. Cel care avea grija de piscina se jura ca ni s-a parut, ca ei nu au incalzire in apa, doar in aer si asa se incalzeste si apa, managerul hotelului si-a cerut scuze, au incalzire dar e o mica defectiune (de care a aflat probabil de la noi, pentru ca nu facusera nimic pana atunci), si se remediaza in jumatate de ora. Cand am plecat noi inca nu trecuse inca jumatatea de ora.
Aveau o camera de joaca pentru copii, cu supraveghetor, dar era deschisa doar pana la 17. Noi aveam nevoie ca de aer de camera asta si seara, pentru ca am fost 5 familii cu 5 copii. A obtinut o prietena cheia pana la urma, in doua seri, dar dupa ce fusese refuzata categoric la inceput.
Mancarea la restaurant n-a fost rea, dar nici nu ne-a dat pe spate. Masa festiva de Paste nu a fost diferita de nici o alta masa, doar ca la sfarsit au adus o formatie de muzica populara bulgareasca.
Una peste alta ne-a placut, ne-am odihnit, Sergiu s-a simtit excelent, dar daca e sa repetam experienta, sigur cautam alt hotel.
Hai ca plec, m-a anuntat Sergiu ca a vazut putin soare afara, si e musai sa iesim la plimbare. Toti trei, ca doar nu s-a terminat concediul (tot de la Sergiu citire).
sufletzica spune:
Buna fetelor
Am prins un pic de timp liber si am zis sa va scriu si voua sa stiti de noi.Suntem bine, acasa...bebe este mancacios, creste.A venit pe lume cu 3.560 si 51 cm.Desi toata sarcina doctorii s-au intrecut sa il suspecteze de tot felul de malformatii la inimioara, el pare sanatos.O sa mergem la jumatatea lunii mai sa facem si o eco in acest sens dar nu da nici un semn ca ar avea vreo problema.
In rest este cumintel foc pana acum:papa si doarme si plange doar de foame...ce mai, un ingeras.Aaa....il cheama David.
Cu Sara am insa probleme mari de tot.Este geloasa, nu se mai deslipeste d emine nici la baie (ma pazeste la usa cand fac dus) si sta dupa mine ca un catel.A inceput sa tipe (de fapt urla de-a dreptul) si sa dea daca nu ii convine ceva ....ce mai, nervii mei sunt intinsi la maxim.De ieri insa am inceput sa o pun la colt.Si dupa crize de isterie sta...desi nu ma asteptam sa stea zgubilitica mea cuminte la colt.Ma ingrijoreaza manifestarile ei de violenta...ai vostri dau, tipa ? Da destul de tare si tipa cat poate de tare.Cred ca bebe va creste cu traume serioase din cauza urletelor ei.
Aaaaa....si cand ies din camera prinde cate un moment si il ia la pipait pe bebe....il trage de manute, de picioare...Cand plange striga la el sa taca ca deranjeaza vecinii...dar in rest pare atasata de bebe, spune ca este frumos, vrea sa aiba grija de el, il mai si pupa uneori...
Cu gradinita am avansat ceva...adica am gasit una draguta cu o curte mare, f frumoasa.A fost tata si a vorbit cu directoarea si a ramas sa revenim la sf lui mai...cica sunt sanse mari sa ne prinda si pe noi...
Sara o sa plece maine la tara cu ai mei si va sta o saptamana pe acolo.Imi mai asez si eu creierii la locul lor.O s aimi fie tare dor de ea, deja imi este dar am nevoie de o scurta pauza sa ma ocup un pic de mine si de bebe.Maine bebe face 2 sapt si iesim afara...de-abia astept.O sa ii fac poze sa il vedeti si voi...este o frumusete, cel putin mie asa mi se pare.Si f calm si cald...ma linisteste copilasul asta.
Va pup si promit sa va ma scriu
Aaaaa...sa nu uit.La multi ani Tudora, Delia si celorlalti copilasi care fac 3 ani.La multi si pt mamicile care si-au sarbatorit ziua de nastere
Nastere usoara Denisa si sa veniti sanatosi acasa amandoi
Adela, Sara si David
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/gabitzam/gabitzam.jpg)
gabitzam spune:
Adela, iti doresc putere si rabdare cu piticii tai. Ma bucur ca bebe David este bine. Ma gandesc si eu deja de acum cum va fi reactia lui Andrei la sosirea lui bb Raducu.
Noi am fost in parc in Herastrau din nou, ca tare e frumoasa vremea. In parc era ca la defilarea de 1 Mai O multime de bebelusi si carucioare. Erau si ceva spectacole pe acolo, ca se auzea muzica, dar nu ne-am bagat la inghesuiala. Am pus niste poze www.dropshots.com/gabitzam3#date/2008-05-01" target="_blank">aici.
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
simona_filipas spune:
LA MULTI ANI TUDORA!Sa ai parte de tot ce este mai bun in viata.
Adela sa-ti traiasca micul printz, sa fie sanatos si sa creasca mare.
Laura multi Deliei pe manuta.Sa va treaca buba cat mai repede si fara semne
Gabitza numa maine nu-i poimaine
Eu sunt in aseptarea unor musafiricare s-au autoinvitat
desi pe mine ma doare capul de-mi vine sa dau cu el de pereti si pe deasupra iarasi ma chinuie spatele cumplit.Dragos tuseste de zor asa ca am un chef
.
Va dorim o zi frumoasa cu multi mici si bere din belsug