Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (54)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ram0nica spune:

Ca tot veni vorba de kg eu am luat 17kg, si acum am ramas cu 1 kg. Da' nu-i sanatos ce am facut eu (ca n-am slabit facand sport): nu mancam cu zilele (vorba vine cu zilele) si nu pt ca tineam regim ci pt ca se intampla sa uit (se facea 2-3 p.m. si nu mancasem nika). Cred ca d-asta am si pierdut repede laptele (dupa o luna) pt ca atunci cand (rar) adormea bb aveam de ales intre a dormi o juma' de ora si a mai gusta un pic din mancare. Si voi ce ati fi ales daca ati fi dormit decat din 2 in 3 ore noaptea?
Pana si cupa de la bustiera nu mai e 85. Ci 75!!! Daca mai slabesc mult, in loc de piept o sa am 'platfus'

Ramo, mami de Vlad-Gabriel (13.12.07)
Filmuletele Baby Einstein / Brainy Baby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vasari spune:

Miha, voiam sa-ti spun ca a fost si sotul meu la primarie luna trecuta sa intrebe ceva legat de dosar si i s-a spus ca se poate depune oricand in decurs de 2 ani. Eu inca sunt in concediu de odihna!

Aralia, am vazut micuta melomana! Caloriferul e pe post de orga?

Alina si Maria - 3 NOV 2007
Primul orice
_
Sa traiesti pe Pamant poate fi scump, dar include o calatorie gratuita in jurul Soarelui in fiecare an.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sanduta spune:

E adevarat ce spune Vasari nu e vorba de cure de slabit ci de vointa si dorinta de-a renunta pt tot restul vietii la ceva rau si de-a introduce ceva mai bun.

Eu am tot 1,70 si acum am 65 de kg. Am plecat de la 68, asa ca sunt mandra de mine. As vrea sa ajung la 60 sau cel putin in jur. Nici acum nu arat rau, adica sunt proportionata bine, dar parca ma simpt inca greoaie.

Eu cred ca kg tin de viata noastra launtrica, adica daca suntem fericite si linistite asa reactioneaza si organismul ajungand acolo unde se simpte el mai bine. Fiecare are kg ideale personalizate, eu asa zic. Adevarul e ca sani s-au lasat si ca avem burtica, si vergeturi, dar iubim cu sufletul si asta conteaza. Nici ei barbatii nu sunt mai ingrijiti si ei au mai pus pe ei, nu?? Si iubirea asta e alimentata de starile noastre interioare care ar trebui sa fie doar pozitive si atunci persoana de langa noi se v-a simpti bine.

Sanda si voinicul ei, Cezar Rares
http://bocskaisanda.shutterfly.com/action/

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by mihuta

vad ca toate (care am ramas) suntem pe aceeasi unda cu diversificarea....

mami de Sophia

Asa se pare. Daca Maria refuza acum diversificarea va predam stafeta. :))

Primul orice
_
Sa traiesti pe Pamant poate fi scump, dar include o calatorie gratuita in jurul Soarelui in fiecare an.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

alina, wooww 53 de kg??!! pai e super!!! mie mi se pare ok si 60-65 de kg pt 1.70 m!! la 53 de kg nu prea visez...dar in jur de 60-65 de kg eu zic ca e ok!! eu inainte de sarcina am avut 64-65 kg !! acuma cele 3 kg ramase sunt doar pe burta!!!

sincer, eu nu cred ca as putea renunta la alimentatia pe care o ama cuma...pt ca nu vreau!! imi place asa!! xpoate daca intr-o zi mi-as dori cu adevarat as putea!! hai ca iarasi o sa isc conflicte pe aici, mai bine nu mai continui.....

.................................................................
Cea mai fericita sotzie si mamica!!!

.................................................................
Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! !!

..................................................................
mami si bubulina IASMINA ALISSA 31.10.2007

http://porcusorul.com/porcusor/mic/bb_yasmi

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Vasari

Miha, voiam sa-ti spun ca a fost si sotul meu la primarie luna trecuta sa intrebe ceva legat de dosar si i s-a spus ca se poate depune oricand in decurs de 2 ani. Eu inca sunt in concediu de odihna!

Aralia, am vazut micuta melomana! Caloriferul e pe post de orga?

Primul orice
_

Concediu de odihna? Asa mult c.o.?
P.s.: am o problema cu laptele NAN de la NESTLE si anume: de vreo cateva zile bebe tot e nemultumit de laptic, mananca ce mananca si da peste biberon nervos(tot cam de o sapt am inceput si diversific. cate un pic cu morcov zeama pt inceput, apoi mai pasat la blender). Si sunand-o de dr. sa ma programeze la vaccinul cu Rotarix, i-am zis descris si starea lui de nervozitate vis-a-vis de lapte si o intrebam daca trebe' sa trec la Nan2 si a zis ca DA! Cumpar, ajung acasa, nu ma uit atent pe cutie... si tocmai cand mai avea un pic si termina bibe vad ca scrie DUPA 6 LUNI (pusesem 2 masuri nan2 si 4 masuri nan1 ca stiu ca trecerea la alt lapte se face treptat). Eu cred ca am facut o mare prostie! Voi ce ziceti? Sa las naibii nan2 pt peste o luna si juma', sa ma intorc la nan1 si sa pun eventual cereale seara, nu? Sau cand puneti cerealele? Si sa maresc poate si cantitatea de legume, chiar sa adaug pastarnac eventual, ca tot e asa de infometat...

Ramo, mami de Vlad-Gabriel (13.12.07)
Filmuletele Baby Einstein / Brainy Baby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

quote:
Originally posted by sanduta

Cata sare ii puneti in supica??? In momentul cand foerbe supa cu legumele??

Sanda si voinicul ei, Cezar Rares
http://bocskaisanda.shutterfly.com/action/

nu pun absolut deloc sare pana la un an.rinichii lor sunt prea micuti pt sare

mami de ingeras Stefanut(30 oct. 2007)

Mergi la inceput

Rotarix-ul l-am gasit la HelpNet cu ~340lei. Citeam (nu mai retin cine spusese) ca se gaseste la 270lei. E o diferenta! Mai stiti unde se gaseste la 270?

Mergi la inceput

Ramonica, pai am avut CO restant si CO de anul asta. Am fost strangatoare.
bb, eu acum am 65 kg, dar la mine sunt puse invers, nu pe burta, ci pe picioare. Parca la 56 kg imi vine si mie sa port fusta. :))

Primul orice
_

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Vasari

Ramonica, pai am avut CO restant si CO de anul asta. Am fost strangatoare.
Primul orice
_

Chiar ca strangatoare de ai avut atat de mult de luat din urma. Bine ca nu s-au facut ca uita!

Mergi la inceput