Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (54)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adinag spune:

am aparut si eu, la ore tarzii...

Vad ca vorbiti de slabit! La mine un singur lucru e imposibil: sa nu mananc seara... Este singurul moment al zilei cand (dupa ce dorm copiii) pot manca in liniste ceva, si tin la momentul asta!!!

Eu dupa Jasmina am slabit foarte bine cu metoda Montignac, acum insa nu reusesc sa-mi adun ambitia. Banuiesc ca este cum a zis BB, nu vreau (inca).

Paine eu nu prea mananc, si daca da atunci integrala sau semiintegrala si mai mult la micul dejun. Oricum, nu se obisnuieste aici sa mananci paine la o masa principala...
Numai ca eu ma ingras foarte tare si de la cartofi (chiar fierti), orez si nu mai zic de paste, la care-i greu de renuntat pentru ca toata familia-i mare amatoare. Cred ca imi va fi mai usor dupa alaptat, asa a fost si data trecuta.

Ciudat, inainte de a avea copii, nu mancam decat fff rar dulciuri, pentru ca nu-mi placeau, iar acum sunt diserata fara ciocolata. per sa scap de acest prost obicei, adevarul e ca in momentul de fata ma simt prea obosita si cam prea stresata din diferite motive ca sa-mi concentrez energia pe chestii din astea. dar va veni si vremea asta, sper mai devreme decat mai tarziu.

In afara mancatului tarziu mancam destul de sanatos,mereu proaspat gatit, foarte mule legume, putina carne si cand, atunci slaba si niciodata de porc, lactate (eu nu lapte, numai iaurturi), si eu mananc fructe in prostie. Cred ca prea multe, ca si de la fructe te poti ingrasa (cel putin eu )
Partea mai dificila e cu dulciurile...

Ciudat inca ceva: inainte de a fi insarcinata beam numai apa plata, de cum am ramas (cu Floris) n-o mai suport, dar nu stiu de ce.Mai beau cola light (deci fara zahar), insa maxim 0,3l pe zi (este in loc de cafea, am tensiune mica si nu-mi place cafeaua). Beau mult ceai (fara indulcitori), aproape in fiecare zi ceai verde, plus ceaiul de lactatie, in rest apa si din cand in cand cola aia ratacita (dar light :-)))

Mancam si peste, eu sunt insa o persoana care chiar si de la sushi se ingrasa
Ah, zahar consum numai in ciocolata, in rest folosesc fructoza, dar nu prea folosesc ca nu fac copturi.

Problema mea mare de dupa nastere e cu constipatia. Cu toate ca mananc multe legume si fructe, nu merge. Cum reusesc sa ies afara zilnic, cum scad constant la kg...

In sfarsit, v-am ametit de cap, asa-i?

Mihuta, uite cum aratam eu cu vreo 2 ani inainte, si stii atunci ca m-am ingrasat mult de tot :-((
http://picasaweb.google.at/adinasv/Inainte/photo#5192947842987378130

No, ma duc la culcare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinag spune:

Inca ceva:

Lixa la Viena:
http://picasaweb.google.at/adinasv/LixaViena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns popbianca spune:

buna fetelor!
am avut un mesaj mai lung...l-am pierdut ...am vazut si pozele noi puse de roxx, de lixa, pozele Evei, filmuletul cu Alexia...avem niste copii nemaipomenit de frumosi ...si cuminti...care merita cadouri multe de la Iepuras
acum am terminat bagajul...
mai spre dimineata plecam
nu cred ca voi reusi sa adorm...ard de nerabdare.......si de dor ...Anuta mea...sper sa se descurce cu bunicii!de instruit in leg. cu mancarica ...ce sa mai zic...nu prea ai pe cine
cine stie cat o sa vina rooming-ul!nu mai conteaza ...doar si ei o iubesc ca pe ochii din cap si nu vor sa-i faca rau doar ca ei stiu altfel decat noi...ma consolez cu faptul ca sunt inca aici(n-am murit nici daca am mancat biscuiti cu gluten ,sau sare in bucate, sau supica cu taitei)si am o fetita pt. care sa traiesc in continuare

Va urez Paste Fericit alaturi de bebei si familiile voastre!

mami de Ana-Sofia(15.11.2007)
http://picasaweb.google.ro/popbiancaflavia/AnaSofia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxx spune:

eu n-am tinut nici o cura...am revenit la greutatea dinainte sa raman insarcinata - 61 kg ..am luat 18 kg in sarcina...in prima luna de la nastere mancam cand apucam, stateam non stop cu bb

bianca, drum bun si un paste fericit!

Roxana de Luca Teodor (05.12.2007)
cum creste
www.flickr.com/photos/22025950@N06/sets/72157604221093172/" target="_blank">poze

http://porcusorul.com/porcusor/mic/roxanelu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dany26 spune:

neatza!

repet si eu intrebrea din cap precedent...poate-poate mai raspunde cineva:

"fetelor cat timp se tine branza facuta in casa la frigider?(cea facuta cu 500 ml lapte fiert +1 iaurt rece , lasat pana a 2-a zi si apoi strecurat...ASA SE FACE nu???)

pot sa ii dau iaurt de cumparat la varsta asta sau sa ii fac eu? as vrea sa i-l dau dimineatza cu fructe sau cu legume la pranz....(pt ca leg. nu mai papa de o sapt....ii e scarba de ele rau ....si nici dupa fructe nu se omoara doar sucul ii place mult)"

www.flickr.com/photos/23764698@N06/" target="_blank">POZE

COMOARA NOASTRA ANDREI!!!
14 Noiembrie 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gill spune:

Buna dimineata!!!!
Azi noi facem cinste cu cate un biberon cu lapte....sau cu un cokteil de fructe slab acidulat ....pt bb care au inceput diversificarea..................pt ca...

AZI IMPLINIM O JUMATATE DE ANISOR!!!!!!

GILL
si "printzesa"mamei-"binecuvantarea lui Dumnezeu"SARA IOANA
http://picasaweb.google.com/gilda.rambu/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristi07 spune:

Sara!

Bianca

Cristina si Radu 3.12.2007 Poze Radu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihuta spune:

Dany, branzica se face prin adaugarea la lapte a unui iaurt sau suc de lamai, se fierbe si se colecteaza branzica. Apoi o poti pune la frigider, desi parerea mea e ca mai bine faci proaspata.

La iaurt eu as zice sa mai astepti, dar daca tii musai poti sa faci si in casa dar poti sa iei si cumparat, cat mai gras si fara amidon, gelatina, etc.

mami de Sophia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vasari spune:

Sara, felicitari pentru prima jumatae de anisor!

Buna dimineata!
Dany, eu stiu ca ti-a raspuns cineva ca branza facuta in casa se poate tine la frigider 24 h. Voi cum mai sunteti? Cum va descurcati cu diversificarea?

Adina, wow, erai foarte slaba si aratai super, dar si acum arati bine. Ai niste trasaturi tare frumoase! Eu cred ca dupa ce termini cu alaptatul o sa poti sa-ti revii linistita la silueta dorita. Noi am vrea in iarna sa concepem si bb2, asa ca nu am asa mult timp la dispozitie si trebuie sa-mi revin cat de cat. Aici ma refer mai mult la vitamine, minerale... la kg parca nu indraznesc sa sper prea mult.

Alina si Maria - 3 NOV 2007
Primul orice
_
Sa traiesti pe Pamant poate fi scump, dar include o calatorie gratuita in jurul Soarelui in fiecare an.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihuta spune:

Gill, la multe lunite pentru Sara....

Adina, erai mai supla in prima poza, dar si acum arati foarte bine si in plus esti, nu stiu cum sa spun, stralucitoare...

De Lixa ce sa zic, nici n-ai zice ca a fost insarcinata....

mami de Sophia

Mergi la inceput