Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (54)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristi07 spune:

quote:
Originally posted by adinag

Multumesc de aprecieri, fetelor, de aia am pus si poza, sa aud complimente si sa ma vad si eu mai bine! (glumesc, sper ca-i clar...)

Ah, Cristi, pai si eu sunt 30+ nu te teme...

Adina, Jasmina (24 iulie 2003) & Floris (23 decembrie 2007)

hmmm....suntem peste 30..dar ne "tine" bine

Cristina si Radu 3.12.2007 Poze Radu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gill spune:

hmmmmmmmmm.....azi cand imi propusesem si eu sa siu mai activa......cam pustiu pe aici!!!...........

Apropo.....azi vazut la stiri......despre DENTOCALMIN.....recomandat de unii "medici" pentru eruptiile dentare......a fost nevoie sa moara un bebe de 4 luni si altii 12 sa se imbolnaveasca in ultimii 2 ani ca sa-l retraga de pe piata!!!

Da-ne Doamne sanatate ....ca de nu...cel putin in Romania....e durere!!!

GILL
si "printzesa"mamei-"binecuvantarea lui Dumnezeu"SARA IOANA
http://picasaweb.google.com/gilda.rambu/

Mergi la inceput

ERATA "siu"=fiu "azi"=a-ti........de'....oboseala.....

quote:
Originally posted by gill

hmmmmmmmmm.....azi cand imi propusesem si eu sa siu mai activa......cam pustiu pe aici!!!...........

Apropo.....azi vazut la stiri......despre DENTOCALMIN.....recomandat de unii "medici" pentru eruptiile dentare......a fost nevoie sa moara un bebe de 4 luni si altii 12 sa se imbolnaveasca in ultimii 2 ani ca sa-l retraga de pe piata!!!

Da-ne Doamne sanatate ....ca de nu...cel putin in Romania....e durere!!!

GILL

GILL

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

hellooo

adina, esti o frumoasa!!! intr-adevar se vede ca ai cateva kg in plus fata de cealalta poza (sa nu te superi) dar iti sta bine cu ele, nu esti grasa!!! ai asa o privire calda si o fata vesela....care iti atrag toata atentia!!!

.................................................................
Cea mai fericita sotzie si mamica!!!

.................................................................
Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! !!

..................................................................
mami si bubulina IASMINA ALISSA 31.10.2007

http://porcusorul.com/porcusor/mic/bb_yasmi

Mergi la inceput

Daca tot suntem singurele pe aici...........si daca tot e ziua noastra......am adaugat si noi poze.....ca......suntem fete mari....nu...???????

GILL

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RGE spune:

..am intrat si noi repede sa va uram un Paste fericit, multa liniste sufleteasca, bucurii si impliniri!! sa ne creasca bulgarasii mari, sa fie sanatosi!! numai bine va uram din tot sufletul!!..va pupam cu drag, ursuletul si mami lui!!

------------------------
ROXANA de "ursuletz" GEORGE IONUTZ(31 octombrie 2007, cezariana)
------------------------
"Si s-a nascut, mititelul, tipand si batand aerul, cu fetisoara chinuita, pe care abia urma sa se astearna pacea si intelepciunea copilareasca.
... Apoi cineva mi l-a asezat in brate. M-a privit. Ne-am recunoscut; memoria comuna a doua suflete. S-a linistit. N-a mai plans. Ochii lui se topeau intr-ai mei, dospind in mine, cu caldura lor blanda, o legatura inefabila. Si am simtit toata forta iubirii lui rascolindu-mi inima."
"Niciodata nu voi uita cum te-am vazut prima oara. Erai ud, lipicios, plin de riduri si tipai de mama focului. Dar a fost cea mai frumoasa imagine care mi-a ramas in minte!"

poze
"Doamne ajuta-ne!!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellis spune:

buna ziua
Am intrat sa va urez UN PASTE FERICIT, LINISTE SI BUCURII!
noi plecam din localitate, nu voi mai avea net.
Sunt f suparata ca Alessia nu mai vrea lapte deloc, de la prima inghititura; papa fructe si legume si ceai; eu insist cu laptele, o chinui si o ora sa pape pana la 50-100 ml, dar e f greu, nu stiu ce sa fac.

Ellis,de ALESSIA MARIA (20.11.2007)

POVESTEA NASTERII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adra_bell spune:

Buna!
Am vazut poze de Sara frumoasa tare, are si cu cine sa semene!
Raducu se pregateste intens de Paste!
Cele doua mamici vieneze sunt foarte bine amandoua, ce frumos sa va intalniti.
Gill, nu au prescris medicii Dentocalmin pentru eruptii dentare, sper ca nu exista medici atat de idioti, doar stirea a fost scrisa cu picioarele. Ideea e ca sticluta de Dentocalmin e la fel cu cea Vigantol si au fost parinti care le-au confundat. Si eu am Dentocalmin in casa dar il tin in baie si s-a intamplat sa-l aduca sotul in casa, ce criza am facut...:D
Oana, fata mea a avut candidoza diagnosticata de un medic bineinteles, la 2.5 luni. Am inteles ca glicerina boraxata nici nu ar fi buna pentru copii.
Nu mai spun ca s-au anuntat socrii la noi, vin maine si eu trebuie sa pregatesc totul de azi, uff, uff, ce ma fac?
Cristina si eu sunt 30+ si nu ma mai laud:P Si 10 kile tot cu plus

Inimioara mea
adra_bell si Eva-Elena (14 nov 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aralia spune:

quote:
Originally posted by gill

Daca tot suntem singurele pe aici...........si daca tot e ziua noastra......am adaugat si noi poze.....ca......suntem fete mari....nu...???????

GILL

Am vazut poze cu voi...Gill, tu arati super iar Sara are niste ochi!!!Asa mi-as fi dorit ca Alexiuta mea sa-i aiba verzi sau albastri...acum ma rog ca macar sa i se faca negri ca ai lui ta-su, numai kknii ca ai mei sa nu-i aiba...

Aralia de Piu Mic Alexia Diana
5 Nov. 2007

POZE
www.youtube.com/watch?v=fHuyBOXikpM" target="_blank">Alexia in centrul de activitate
Copacul De Hartie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Helau!

Am reusit si am terminat mancarea mai am de faut curatenie,dar cred ca o las pe maine ca acu nu mai pot.

Ma'c sa vad noutatile!

Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...Cand viata iti ofera un pic de sare fa-ti o Margarita...

Mergi la inceput