Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (54)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

quote:
Originally posted by adinag
Ah, daca ai 1,83m (wow!!!), atunci tu de sus, eu de jos (eu am 1,64m) si nu mai are scapare

Vin si eu si mai de jos,de la 160cm.

Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...Cand viata iti ofera un pic de sare fa-ti o Margarita...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

quote:
Originally posted by geo_ionita
am observat ca are limba cam incarcata de la laptic si am incercat sa ii sterg limbuta cu degetul infasurat in fese sterile si cu glicerina boraxata dar in urmatoarea secunda mi-a vomitat, a dat afara tot ce mancase...si acum nu stiu cu ce sa o sterg ca parca iar este incarcata limba. Voi ce ati facut? V-ati intalnit cu aceasta problema?

Daca ii bagi degetul prea adanc in gurita cu siguranta ca va voma. Eu ii dadeam o data,o mai lasam putin...Sau imi puneam glicerina pe san,cand nu voiam sa o mai chinui.

Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...Cand viata iti ofera un pic de sare fa-ti o Margarita...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

Gill...la multi ani fericiti alaturi de Sara...uuu...cum a trecut timpul...stii cum ai scris primul mesaj? eu imi aduc perfect aminte..incepea asa..."acum 2 ore am aflat"...in acceasi zi aflasem si eu cu stupoare ca sunt insarcinata si nu stiam ce sa fac mai intai..imediat facem si noi 6 lunite.
fetita ta e tare dragalasa..are un bretonel simpatic foc..si niste ochisori tare frumosi..sa fie sanatoasa si sa aiba mult noroc!

ia sa vedem e cineva mai pitic decat mine? 1,54...

mami de ingeras Stefanut(30 oct. 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aralia spune:

V-am trimis ceva pe mailul comun!

Aralia de Piu Mic Alexia Diana
5 Nov. 2007

POZE
www.youtube.com/watch?v=fHuyBOXikpM" target="_blank">Alexia in centrul de activitate
Copacul De Hartie
Dar din dar se face rai: Ajutati-l pe Stefanel!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

quote:
Originally posted by Aralia

V-am trimis ceva pe mailul comun!

Aralia de Piu Mic Alexia Diana
5 Nov. 2007

POZE
www.youtube.com/watch?v=fHuyBOXikpM" target="_blank">Alexia in centrul de activitate
Copacul De Hartie
Dar din dar se face rai: Ajutati-l pe Stefanel!

foarte tare

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)

poze si filmulete

povestea nasterii

Votam dinnou la concursul"Clipe de viata 2007"
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=6" target="_blank">babuta si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=25" target="_blank">la 37 de saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns g24hit spune:

hello

chiar daca nu v-a fost dor de noi suntem pe aici....

va plangeati de kg...eu sunt o fericita ca nu a trebuit sa ma stresez...am dat repede jos kg, am ramas cu unul in plus( am 1,60 si 50 kg)

Iulia mananca mai bine, tot numai 4 mese de lapte, pt ultima masa o trezesc pe la 23( adoarme pe la 19)
acum are programul cam asa:7.30,10.30 fructe(mar,portocala),13(putina supica apoi lapte),18,23.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Eni mie mi-a fost dor de voi

poze si filmulete

povestea nasterii

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=6" target="_blank">babuta si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=25" target="_blank">la 37 de saptamani

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by ancadragoman

Eni mie mi-a fost dor de voi

poze si filmulete

povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihuta spune:

Ehe, lume noua, lume noua ! Frumoasa foc Sara, ca o floricica ! #539;

Eni, pe unde umbli ?

mami de Sophia

Mergi la inceput

prin zona...

cu pregatitul mancarii pt Iulia, iesitul pe afara...si cate putin seara pe la calculator....

Mergi la inceput