Mamici de Martie-Aprilie 2008 !! (158)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Off, cate probleme mai aveti si voi, mamicile "alaptatoare"...
Ioana , hai mai ca n-or fi asa de moooooii! Eu macar cu atat m-am ales din sarcina asta si din faptul ca nu alaptez: au crescut si-s mai tari si mai frumosi decat oricand. oare or ramane asa? Eu, v-am zis, ma dau cu capul de pereti din cauza fundului, care era marea mea mandrie...
Sunt de acord sa predea Clau stafeta. Dar haideti, vreau GANDURI...vorbe frumoase...gen Lyvy care a inteles acum ca dragostea nu are hotare...
Nimeni nu-mi zice si mie ce sa fac daca imi vine ciclul la botez? . Olgutza, anticonceptionale stii ca n-am voie...si chiar daca aveam, nici cand luam nu le foloseam niciodata ca sa-mi dereglez ciclul, te dai peste cap hormonal rau de tot.

Naty
mamica Iuliei Elena (30.01.2008)
DOAMNE,TINE-O SANATOASA PE MINUNEA MEA!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea

Mergi la inceput

Ali, 1000 x pt varsatoarea mea harnicuta si sufletista!
Bubu, m-a busit plansul la poza ta strangand in brate cei doi pui...nu stiu, nu m-am putut abtine...chiar ca mamica fericita! Si pari atat de relaxata! Si baietii tai sunt atat de frumosi!

Naty
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

stela, eu il las pe Mufa la san cam cat vrea el, dar in general nu mai mult de 30 min, si mie nu imi face rani!...si dupa ce termina tot nu e gol sanul:))..acum, fiecare bebe are ritmul lui de supt, la carte spune ca in 10-15 min bebe a supt 90% din cat are nevoie, deci e ok! cat despre 'finalul' suptului, asta tu tre sa iti dai seama, daca e gol sau nu, fiecare are 'productia' ei proprie
naty, ce treaba are, bre, CM cu botezul?..ca n-ai avea voie in biserica??..eu una nu-s adepta chestiei astea pt ca Dzeu ne-a lasat cu ciclu pe noi, femeile, si d-aia facem si copii.Ar insemna ca la slujbe sa fie mai multi barbati, ca multe dintre femei ar fi pe stop si n-ar intra in biserica, ma rog, zic si yo...asa ca eu nu m-am 'formalizat' niciodata de ciclu..si sunt sigura ca DD intelege, mai ales la botezul copilului tau!
bubu frumoase pozici si puii tai la fel!!

LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Fetelor, apropo de trecerea la "scutece" si listutze, va intreb: ce facem cu fetele care nu ne-au mai scris demult? Ca nu stim nici daca au nascut, nici ce au nascut, nimic...

Naty
Iulia mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo27 spune:

Naty,mersi-asa,iti raspund eu la intrebarea legata de botez...chiar daca esti la menstruatie cand este botezul mergi!ce sa faci?ca doar nu tine de tine...dar sa ai grija sa nu te atingi de cele sfinte,adica icoane,sa te impartasesti(nu e cazul) sau de vesmintele parintelui!mie mi s-a intamplat nasa fiind..ce era sa fac? sa nu botez? sa le zic:sa amanam cateva zile,pana imi trece...e,asta este,si nu este pacatul cel mai mare,mai ales ca nu tine de noi,de vrerea noastra!asa ca, fii linistita!si daca mai tin minte tu ai molitfa de 40 de zile,nu?deci poti intra in Biserica linistita!si,apoi chestia asta cu interzicerea intrarii femeii in biserica la ciclu era cu fff multi ani in urma cand nu existau tampoane,vata si se pata in biserica..acum nu mai e cazul,dar interdictia vad ca exista.si de fapt consta acum doar sa nu te atingi de cele sfinte si sa stai in biserica mai in spate!atat!
Legat de sani..si ai mei sunt ff mari,fata de cum erau si mi-au aparut si ceva vergeturi pe sanul drept,si sunt putin lasati...dar,ce sa facem?!nu mai suntem domnisoare,suntem deja luate
Oana,ai 2 baieti rupti din cer
Cuscra,asa si Barosanelul,cum il iau in brate,e la cautaresi ma molfaie la gat,brat pe unde apuca...mancacios nevoie mare!
Maryb,Felicitari pentru Baietel!!!
Diana,multi si mare incredere in Dumnezeu!Va fi bine!
si nu in ultimul rand:::::

HAIDE NICOLETA

HAIDE MATEI

MAINE E ZIUA CEA MARE!!!
HAIDE BARZO LA BRASOV ODATA!!!

Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,si de SAMUEL CASIAN -1 martie 2008
POZE

Faptul ca ai un pian ,nu te face pianist,dar faptul ca ai un copil cu siguranta te face parinte!

Mergi la inceput

Naty,parerea mea e sa nu le treci pe lista pe cele de care nu mai stim nimic...daca au nascut,ce au nascut...asa ma gandesc!oare-s rea?!

POZE

Faptul ca ai un pian ,nu te face pianist,dar faptul ca ai un copil cu siguranta te face parinte!

Mergi la inceput

Pai nu, Simo, nu esti rea...ca ce sa facem, daca ne-au uitat? Ca iata, deja suntem 71 de mamici, cu cele cateva care mai urmeaza...ohohoo...ditamai grupul puternic! Multumesc mult de sfaturile legate de botez, asa e, am molitfa facuta, asa voi face cum spui tu.

Naty
Iulia mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aliceionescu spune:

Ia uitati ce prefera Thea, mai nou:

http://www.youtube.com/watch?v=2hXTCSbnxcY&feature=user

Bine, asta e a doua preferinta, dupa o serie de cantece in franceza, pe care le stie din burtica. Si sa ma vedeti cum improvizez pt. restul...maaaama, adevarata artista sunt de cand Thea nu vrea sa mai doarma deloc de la ora 4 p.m pana la 21,30- 22....

Naty, link spre poza o sa dau imediat ce ma hotarasc care e cea mai frumoasa dintre frumoase!

Mergi la inceput

SOVI,MAMICOOOOOOOOO...ce faciiiii??????

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

naty si eu zic la fel, sa scurtam listutza la randunicile active..la urma urmei, dak apare cineva nou la scutece, nu o sa refuzam, nu?..ne prinde din urma din mers, daca vrea..
acu, sa revin la ale mele, ca yo intrebai de burtici: e acolo si a mea..vreau sa dispaaraaaaaa!!!!!!
Mufy drag a fost incredibil de cuminte azi, a papat, a ras la mine si apoi nani cuminte,ca un ritual.. daca si la noapte o fi la fel, sar in sus pana la cer maine!!

LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput