Mamici de Martie-Aprilie 2008 !! (158)
Raspunsuri - Pagina 10
luny spune:
A, si ca fericire mare: Liviu iubit e la program 8 ore pt ca s-a stricat Nissanul, deci 'pa' spital, go la 8 ore la unitate, de unde rezulta
: acasa de Paste, ba chiar si luni, cu noooii!! era el pe tura duminica!!![]()

Am si eu Paste!
LUNY
, mami de bebe MATEI CRISTIAN!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
natynic spune:
luny, tu ai folosit burtiera? Ca stii ca parerile sunt impartite...
Va doresc noapte buna si linistita tuturor...
HAI NICOLETA! 
Naty
mamica
Iuliei Elena (30.01.2008)
DOAMNE,TINE-O SANATOASA PE MINUNEA MEA!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea
luny spune:
nu, Naty, tocmai, ca cica e cam inutila, astept sa merg la control saptamana viitoare sa vad daca pot sa incep abdomene, alea-s baza, ce sa mai..
eu mai am 5 kg in plus, toate pe talie, burtica si solduri.Dar vreau sa dau jos vreo 7, Doamne ajuta!!:))macar putin sa mai slabesc si eu pana la botez..
LUNY
bubu05 spune:
Va multumesc mult pt. cuvintele frumoase si ca v-au placut pozicile.
Am terminat cu copiii, acum ma duc si eu la dus si la nani.
Eu am o burtiera, inca n-am pus-o...nu stiu ce sa fac...la Vlad nu mi-am pus si nu mi-a ramas burta, dar acum...cine stie...
Naty, si eu zic ca poti intra in biserica daca esti la menstruatie.
Sper sa reusesc sa mai citesc din urma...
Sovi e bine, si ea si bebica, chiar azi am vorbit cu ea, dar stiti cum e la inceput cu timpul si cu adaptatul cu bebe. 
Oana, mami fericita de
Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si
Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Iubirea mea
Poze
luny spune:
ma bag si eu in pat!
hai Nicoleta, sa ne mutam la scutece!!

LUNY
bubu05 spune:
A, vroiam sa va intreb. Azi nu mi-a mai curs nimic, nici o lohie...in timpul alaptatului, de regula, curgea mereu...dar azi, pauza...dupa ce ieri a fost un cheag mai maricel de sange...o fi normal? Ma gandeam sa iau o fiola de ergomet, sa iau??
Oana, mami fericita de
Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si
Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Iubirea mea
Poze
mimonix spune:

Simona,mamica de Teo
(14 ani) si
Vlad Alexandru (2 luni)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
natynic spune:

Naty
mamica
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea
natynic spune:
Pai daca Simona sta dupa canapea, m-am dus si eu sa vad ce-i bun, nu?
Am mai studiat "Clubul Scutecelor"...Voi ati propus sa scoatem din titlul nostru "martie-aprilie", pt ca avem multi bebei in februarie, 2 chiar in ianuarie si s-ar putea sa avem si in mai (de fapt, sigur, ca o avem pe Deea). Dar vad ca acolo toate grupurile au in titlu o perioada precizata. Asa ca am alta propunere: "Pui de randunici ai primaverii 2008"
Naty
mamica
Iulia mea
natynic spune:
Alice, i-am pus melodia aceea Iuliei cand era nervoasa (are muci, saraca) si a dormit instantaneu...
SUPER!
Naty
mamica
Iulia mea