Mamici de Martie-Aprilie 2008 !! (158)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Simo27 spune:

M-as ascunde si eu dupa canapea,ca-s moarta de obosita...stiti ce am descoperit?ca daca iti lauzi Odorul ca doarme,mananca,e cumintel a doua zi se schimba...asa ca ,eu de azi nu-mi mai laud copilu,ca m-a terminat cu gangurelile si zambetele azi-noapte...el la 4 vroia sa vorbim...si raportez inca bubite la purtator,nu trec cu crema aia,vad!ce sa fac?il las sa-i treaca asa,fara nimic,sau il mai dau ?! hop si eu dupa,ca pe,(canapea) mai greu...ca nu ma lasa Odoru

Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,si de SAMUEL CASIAN -1 martie 2008
POZE

Faptul ca ai un pian ,nu te face pianist,dar faptul ca ai un copil cu siguranta te face parinte!

Mergi la inceput

Alice,super melodia..Barosanelul sughita si nu ii trecea cu nimic,am pus melodia si asa de atent a fost incat a uitat sa sughite...si acum gangureste pe melodie,ce comic e,sa vedeti ce atent e!

POZE

Faptul ca ai un pian ,nu te face pianist,dar faptul ca ai un copil cu siguranta te face parinte!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

neatza!
naty, e ok titlul din partea mea!
simo, mai da-i cu crema, de cate ori ai dat? eu ii dadeam de 3 ori/zi!

LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

NICOLETA
Luny,l-am dat doar 1 data aseara...si credeam ca trec,dar mai dau acum ...poate,poate

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

acum am pus iar melodia si o ascult eu...e a treia oara!

Naty
mamica Iuliei Elena (30.01.2008)
DOAMNE,TINE-O SANATOASA PE MINUNEA MEA!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea

Mergi la inceput

a dat sotu de dr...in sfarsit!vine intr-o ora sa-l vada!uff

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

Simo, Matty nu mai are nicio bubita pe fata azi, ieri era iar plin pe frunte si cateva pe fata!!

LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delphin spune:

'Neatza, pup randunicile!

Repede, repede...plecam la pediatru intr-o ora, vizita de 2 luni + 2 vaccinuri:Pentavac+engerix B10

Simo, cu laudatul eu am tras concluzia asta acu o saptamana cand am zis ca nu-l mai laud. Eu bubitzele le dau cu ser fiziologic. Barosanul si io zic sa stai linistita, ca el e frumos si cu bubitze.

Despre burta...aseara m-am cantarit, ca n'am avut de lucru...ar trebui sa pierd 5 kg ca sa fiu acceptabil si ca sa fiu cum i-mi place mie trebuie sa slabesc 7. Randunoiul, dupa el sunt super asa...dar eu cred ca el e dragutz si zice asa...lumea ce ma vede(acu sa ma laud si eu) zice ca arat f. bine( cu degetul, zic io)...am deviat...burtica mai e ceva slana pe ea...am inceput abdo de ceva timp si sa zicem ca incepe sa se cunoasc, dar este. acu depinde si de constitutia fiecareia si de parerea de sine a fiecareia. Daca inainte de sarcina era ceva burtica, acu no sa fii plata, ca nu se poate...
Sani...ehe, sunt moicei si ai mei si au mai scazut. Mie i-mi plac, dar eu stiu ca sotului ii plac mai mari...dar nu l-a impiedicat sa-mi zica ca am sani frumosi dupa o luna jumate de interdictie de vazut cat timp am alaptat.

Ma duc sa-i pun paciurile anesteziante lui David, ca sa nu-l doara prea tare.

Naty eu zic ca puiuti de randunici 2008 merge totusi. Noi cele care suntem stim despre ce e vorba...iar cele care vor sa se alature...sa deschida usa. Sunt rea?

Pup si mai revin!

pozici
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=59ecfb6ceda7fc8433bfcc&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> montaj

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Delphin, asa gandeam si eu dar...vreau democratie! D-aia fac referendum...

Naty
mamica Iuliei Elena (30.01.2008)
DOAMNE,TINE-O SANATOASA PE MINUNEA MEA!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea

Mergi la inceput

Luny,ce bine!uite,la Mufa a mers crema ca unsa
Delphin,incerc sa ma calmez-in mod normal nu as fi asa"agitata",dar mi-e de botez...am eu fixul asta,na!
Naty,cum zici tu e bine

POZE

Mergi la inceput