Mamici de Martie-Aprilie 2008 !! (158)
Raspunsuri - Pagina 11
Simo27 spune:
M-as ascunde si eu dupa canapea,ca-s moarta de obosita
...stiti ce am descoperit?ca daca iti lauzi Odorul ca doarme,mananca,e cumintel a doua zi se schimba
...asa ca ,eu de azi nu-mi mai laud copilu,ca m-a terminat cu gangurelile si zambetele azi-noapte...el la 4 vroia sa vorbim...si raportez inca bubite la purtator
,nu trec cu crema aia,vad!ce sa fac?il las sa-i treaca asa,fara nimic,sau il mai dau ?!
hop si eu dupa,ca pe,(canapea) mai greu...ca nu ma lasa Odoru![]()
Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,
si de SAMUEL CASIAN -1 martie 2008
POZE
Faptul ca ai un pian ,nu te face pianist,dar faptul ca ai un copil cu siguranta te face parinte!
Simo27 spune:
Alice
,super melodia..Barosanelul sughita si nu ii trecea cu nimic,am pus melodia si asa de atent a fost incat a uitat sa sughite
...si acum gangureste pe melodie
,ce comic e,sa vedeti ce atent e
!
POZE
Faptul ca ai un pian ,nu te face pianist,dar faptul ca ai un copil cu siguranta te face parinte!
luny spune:
neatza!
naty, e ok titlul din partea mea!
simo, mai da-i cu crema, de cate ori ai dat? eu ii dadeam de 3 ori/zi!
LUNY
, mami de bebe MATEI CRISTIAN!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
Simo27 spune:

NICOLETA

Luny
,l-am dat doar 1 data aseara...si credeam ca trec
,dar mai dau acum ...poate,poate![]()
POZE
natynic spune:
acum am pus iar melodia si o ascult eu...e a treia oara! ![]()
Naty
mamica
Iuliei Elena (30.01.2008)
DOAMNE,TINE-O SANATOASA PE MINUNEA MEA!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea
Simo27 spune:
a dat sotu de dr...in sfarsit!vine intr-o ora sa-l vada!uff
POZE
luny spune:
Simo, Matty nu mai are nicio bubita pe fata azi, ieri era iar plin pe frunte si cateva pe fata!!
![]()
LUNY
, mami de bebe MATEI CRISTIAN!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
delphin spune:
'Neatza, pup randunicile!
Repede, repede...plecam la pediatru intr-o ora, vizita de 2 luni + 2 vaccinuri:Pentavac+engerix B10
Simo, cu laudatul eu am tras concluzia asta acu o saptamana cand am zis ca nu-l mai laud
. Eu bubitzele le dau cu ser fiziologic.
Barosanul si io zic sa stai linistita, ca el e frumos si cu bubitze.
Despre burta...aseara m-am cantarit, ca n'am avut de lucru...ar trebui sa pierd 5 kg ca sa fiu acceptabil si ca sa fiu cum i-mi place mie trebuie sa slabesc 7. Randunoiul, dupa el sunt super asa...dar eu cred ca el e dragutz si zice asa...lumea ce ma vede(acu sa ma laud si eu) zice ca arat f. bine( cu degetul, zic io)...am deviat...burtica mai e ceva slana pe ea...am inceput abdo de ceva timp si sa zicem ca incepe sa se cunoasc, dar este. acu depinde si de constitutia fiecareia si de parerea de sine a fiecareia. Daca inainte de sarcina era ceva burtica, acu no sa fii plata, ca nu se poate...
Sani...ehe, sunt moicei si ai mei si au mai scazut. Mie i-mi plac, dar eu stiu ca sotului ii plac mai mari...dar nu l-a impiedicat sa-mi zica ca am sani frumosi dupa o luna jumate de interdictie de vazut cat timp am alaptat.![]()
Ma duc sa-i pun paciurile anesteziante lui David, ca sa nu-l doara prea tare.
Naty eu zic ca puiuti de randunici 2008 merge totusi. Noi cele care suntem stim despre ce e vorba...iar cele care vor sa se alature...sa deschida usa
. Sunt rea?
Pup si mai revin!
pozici
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=59ecfb6ceda7fc8433bfcc&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> montaj
natynic spune:
Delphin, asa gandeam si eu dar...vreau democratie! D-aia fac referendum...
Naty
mamica
Iuliei Elena (30.01.2008)
DOAMNE,TINE-O SANATOASA PE MINUNEA MEA!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea
Simo27 spune:
Luny,ce bine
!uite,la Mufa a mers crema ca unsa![]()
Delphin
,incerc sa ma calmez![]()
![]()
-in mod normal nu as fi asa"agitata"
,dar mi-e de botez...am eu fixul asta,na!![]()
Naty,cum zici tu e bine![]()
POZE