Mamici de Martie-Aprilie 2008 !! (158)
Raspunsuri - Pagina 8
luny spune:
Dar cu burta cum stati, asta e stressul cel mai mare?!>..
LUNY
, mami de bebe MATEI CRISTIAN!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
numeioana spune:
Oooooooooooooo
![]()
Inseamna ca numai ai mei sunt terminati?! moooooi, mooooi...imi vine sa ma
!!
Ioana si David, cel mai scump martisor (01.03.2008)
poze
Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.
clauclau spune:
Luny, eu stau rau cu burta pentru ca e prezenta bine merci!
S-a instalat bine si nu mai vrea sa plece!
Deocamdata nu prea am ce sa fac din cauza alaptarii, dar ma tin sa-mi stabilesc o data de la care sa renunt la dulciuri. Asta bineinteles dupa Pasti si dupa botez! ![]()
POZE
POVESTEA NASTERII
mamica fericita de Razvanel si de Rebecca!
numeioana spune:
Pai burta mea s-a dus de mult... De fapt de cand am nascut ziceai ca nici n-as fi fost gravi vreodata... Probabil ca se compenseaza... Macar pe burta n-am vergeturi...![]()
poze
Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.
mihatp spune:
Scuzati de intarziere…nu am putut scapa nicicum
Gbutucica, Olga, Mimonix, Naty- am citit si eu in sfarsit de icter, acu’ ce sa zis, ca la cate informatii controversate am primit parca nu mai am incredre sa cred ca i-o fi trecut asa ca nu stiu ce-I mai bine. S-a nimerit sa fie si sarbatorile acum si pe cati pediatri am sunat nu era niciunul in oras. Asta e, au si oamenii vacante. Si am mai zis, am “norocul” de un medic de fam mai panicar decat mine asa ca va trebui sa astept pana trec sarbatorile sa ma lamuresc. Icterul din spital a fost foarte slab, l-au tinut la lampa si ziceau cand m-au externat ca e ok.
Cu kk, pentru ca si asta e bine in caz de rest de icter (ca tot am fixul) las deocamdata asa ca e bine sa faca sa elimine cele cele.
Tuchita nu ma supar, dar iesisem sambata din spital si abia vineri la indicatia dc i-am pus supozitoare, ca ne-a recomandat sa asteptam sa vedem daca nu e de la “tranzitie”, de la acomodare.
Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008
http://community.webshots.com/album/563183266NLYiXr
numeioana spune:
Clau, si problema mea sunt dulciurile...
Ce sa fac daca-mi plac?! Dar nici n-as putea fara, ca am glicemia mica si ma iau ametelile![]()
Fetelor eu simt nevoia sa mananc fructe...M-am tot abtinut pana aum sa mananc cantitati industriale (mancam cam 2 fructe pe zi...mere, portocale, pere, kiwi, banane, capsune...) dar nu mai pot...As manca 3 kg de portocale!!![]()
poze
mstela spune:
FELICITARI MAMICA KITZY!!RECUPERARE RAPIDA!

Sunt supi ca astept caruciorul de azi dimineata si nesimtirii nu au venit,dupa ce au spus de 3 ori ca azi vin sigur..Oare sunt neseriosi
astia d ela Hello bebe??

Rami,ce problematica nasterea.Ma bucur ca totul este bine..
voua.
Am vazut Honey mica de Mami.Sa va traiasca!
mare pt Dispecerul Naty.Bune ideile..te admiram iarasi pt organizarea buna a timpului tau..Am vazut ca draga Clau a inceput frumoasa noastra Odisee,asadar mi s-ar parea frumos sa si predea stafeta.Sa ne gandim la un final deosebit.Parca si mie imi suna mult mai bine titlul: Puiuti de randunici 2008
Clau,inca are colici micuta??Ofof..mama lor de colici,nu mai scapam.Deci,au in instinct obiceiuri ciudate,copiii astia,aa?Treaba cu pupatul pe gat.Asadar,e clar ca le ajunge mancarea,doar ca ar sta la san.
Of,Cuscra,ce problema acum cu bubitele...Speram sa treaca si sa nu fie nimik rau.
Adriuta. Dar,cand sughite,tu cum procedezi?Ca a mea sughite ff des si m-a capiat..
Olgutza.
Mami,baga suzi,fiindca se pare ca Honey a prins obiceiul de a se rasfata la tzatzai ca Teodora mea..Sunt smechere.Ai grija sa nu-ti faca rani.Mie dr mi-a spus clar:copilul nu are cum sa traga lapte mai mult de 15 min de la un san.Apoi,pauza.Trebuie sa digere.Nu iar
la o juma de ora.Asa ca..gata cu rasfatul.Si teodora cauta non stop tzatzai la toata lumea.Plus ca daca o iau in brate imi trage non stop pupaturi pe gat.
Luny..Imi pare rau de noaptea trecuta..stiu cum e de greu..
Despre papa,eu o las 15-20 min la un san,apoi daca vad ca mai vrea mai o pun 15-20 min la sanul 2, de fiecare data scotandu-i sanul eu fortat pt ca daca as mai lasa-o mi-ar face rani.Nu cred ca sanul e golit,dar nici sa o las mai mult la san nu cred ca e solutia.Eu cred ca in 15 min,sigur ea trage si lapte hranitor,cat sa fie apos??Adica tu dupa cat timp de stat la san crezi ca inseamna final?Tu cat il tii pe Mufa la un san?
Felicitari,Maryb!
tuchita.
DIANA si sa dea Domnul sa ai o mare bucurie curand!
Stela,
mamica fericita de
TEODORA mult dorita (1.04.08)
Pozici
"Domnul ne-a ajutat!!Multumim,Doamne!!"
bubu05 spune:
Buna fetelor!
Intru rapid, ca trebuie sa se trezeasca bebe si sa facem baita.
Sunt in urma cu noutatile, capitolul asta si jumate din celalat nu l-am recuperat.
Felicitari Nicol si Kitzy! Bine ati venit la mamiceala! Recuperare rapida si usoara!
Am vazut insa pozici cu toti bebeii expusi, niste dulci si bucalati!
La noi e bine pana acum, bebica e cuminte, Vlad nazdravan, dar ne intelegem, toata ziua l-ar pupa si mangaia pe fratiorul lui.
Am pus poze noi in album 
Acum fug, am facut papica de seara, mergem sa mancam rapid, apoi baie lui Stefanut, alaptat, matzait, apoi baie Vladut, laptic si poveste
, apoi baie mami, ma da tati cu creme(pe colo si pe colo, intelegeti voi
) si nani! Cam asa ne vom distra noi!
Abia astept sa ciripesc iar cu voi, dar mai am pana imi intru in ritm ![]()
Oana, mami fericita de
Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si
Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Iubirea mea
Poze
bubu05 spune:
Aaa, Naty, in poza e doctoresul Tutunaru, un super om, nota 20 in tot ce a facut pentru noi!
Oana, mami fericita de
Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si
Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Iubirea mea
Poze
Ali_bia spune:
Gata NATY, am refacut prima pagina, cu totul, sper sa-ti placa,

Si acum ma duc sa pap ceva ca-s lesinata de foame....
_
Mami fericita de Bianca si acum de Alexandra
Pozele mele