Mamici de Martie-Aprilie 2008 !! (158)
Raspunsuri - Pagina 7
Olgutzika spune:
Ei, fetelor, sa vedeti cand vor incepe sa planga cu lacrimi, cum vi se va rupe sufletul!!! Pe mine ma indoaie cand vad ca mai intai i se umplu ochii de lacrimi, si pe urma incepe scartzaiala
Si o iau in brate instantaneu, ca e cel mai simplu lucru pe care il pot face
.
Olga
mamica de
Ioana-Sofia, 25 feb 2008 - cu www.flickr.com/photos/olguselu/" target="_blank">POZE
numeioana spune:
Valentina, poti sa-l scoti, dar imbraca-l bine daca e pt prima data. Sa nu-l tii mult, ca e umezeala multa in atmosfera...
Eu am balconul inchis cu geamuri...si sunt vreo 15 grade... Ii pun geaca, caciulita si gluga si il bag in saculetul gros de dormit.
Eu n-am iesit sa nu murdaresc carutul
...dar oricum a plouat toata ziulica...
Ioana si David, cel mai scump martisor (01.03.2008)
poze
Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.
natynic spune:
Valentina, eu n-am scos-o pe Iulia nici ieri nici azi (bine, azi n-as fi avut cand!
). Fiind prima oara, as mai astepta. Dar pe balcon, imbracat cum zicea si Ioana, da, categoric ar fi bine.
Naty
mamica
Iuliei Elena (30.01.2008)
DOAMNE,TINE-O SANATOASA PE MINUNEA MEA!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea
numeioana spune:
Olgutz, al meu pune buza de jos si face gura opt
, dar pe mine ma pufneste rasul cand ii vad mutrita
... si il iau la pupacit imediat.
poze
Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.
luny spune:
quote:
Originally posted by natynic
Scuze, Simo, eram la vopsit oua...dar ti-a raspuns Luny, bineinteles exact cu cuvintele cu care ti-as fi raspuns eu!-de acum sa stiti, daca puneti o intrebare si raspunde una din noi, sigur si cealalta are aceeasi parere
.
Naty
mamicaIuliei Elena (30.01.2008)
DOAMNE,TINE-O SANATOASA PE MINUNEA MEA!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea
prea tare!! varsatoare 100%! as vrea eu sa stiu cate stii tu!!
LUNY
, mami de bebe MATEI CRISTIAN!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
numeioana spune:
Intrebare deosebit de importanta:
Cum arata sanii vostri? Vi s-au lasat? Aveti vergeturi? Vi s-au inmuiat?
La mine e DA la toate intrebarile
... Ce mi se pare aiurea e ca sunt moi, moi, moi...
poze
clauclau spune:
A mea pune buzita si apoi incepe putina caraiala si daca nu raspund la caraiala ei, incepe nene din toti plamanii!!! ![]()
Dar cand pune buzita e asa de haioasa, daca n-ar fi de suparare mi-ar place sa-i vad mutrita mai mult asa sa ma amuz! ![]()
POZE
POVESTEA NASTERII
mamica fericita de Razvanel si de Rebecca!
luny spune:
nici noi n-am iesit ieri si azi, si nici nu ies cu el daca e asa vremea, e de ajuns sa aerisesc bine cassa de mai multe ori pe zi!
A, maine dupa-masa am programare la cosmetica, e un salon in bloc la ai mei, asa ca iau familia pe sus, copil+sot, si-i campez acolo pana termin eu!asa o sa ia si Mufa putin aer in nas!![]()
LUNY
clauclau spune:
Ioana, la mine nu s-au lasat, nu sunt nici moi, dar au vergeturi! ( bine, le am de la prima sarcina ).
POZE
POVESTEA NASTERII
mamica fericita de Razvanel si de Rebecca!
luny spune:
ioana, ai mei arata bine ca forma!
dar au aparut vergeturi!si sfarcul e cam mare fata de cat era, sper sa nu ramana asa!
LUNY