Mamici de Martie-Aprilie 2008 !! (158)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns numeioana spune:

Kya, dupa mine daca bebe vrea sa fie luat in brate e bine sa-l iei... Dar, repet, asta e parerea mea. Si eu il las pe David sa mai planga cate 5 minute, dar daca nu se potoleste il iau in brate... Cred ca e mamos si simte nevoia sa stea langa mine sa-l pupacesc... Asa sunt si eu, mereu simt nevoia de afectiune...si sa stiti ca mama mea nu m-a prea luat in brate cand eram bebe.

Ioana si David, cel mai scump martisor (01.03.2008)

poze

Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

kya, ma bucur, faceti progrese, clar!! nu esti mama rea, sa nu mai zici asa, o educi pe fata!bine meritati!

LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo27 spune:

Mai,fetelor de nu am sunat la dr de mi s-a urat...nu raspunde! si de cateva minute il are inchis..ce sa fac cu bubitele? Naty,sa il dau cu Triderm?!te rog,spune-mi

Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,si de SAMUEL CASIAN -1 martie 2008
POZE

Faptul ca ai un pian ,nu te face pianist,dar faptul ca ai un copil cu siguranta te face parinte!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

quote:
Originally posted by Kya

Bine, eu am plans mai devreme, ca sunt o mama rea si haina care-si priveaza copilul de comfortul de a o tine in brate.

Ehe, stai sa vezi ce-am plans eu...ca am sunat colega sa ii zic sa-si ia dosarele ca sunt gata cu treaba...si a zis "Aa, azi n-am timp, trec maine" -la care mi-a sarit RAU mustarul, zic bine ca m-ai innebunit pe mine sa termin azi, de n-am mai facut nimic altceva, ca sa "ai Pastele linistit" si acum treci maine? Ei si de aici o super nashpa discutie de servici, cu vorbe dure si reprosuri de am tras o boceala zdravana dupa aia. Adica eu muncesc ca proasta, nu mi-am vazut copilul decat cand i-am dat de mancare pana dupa-masa (ingerul meu de copil, care a dormit cuminte si n=a zis nici pis) si tot eu imi iau suturi. Nu stiu cum ma voi readapta eu la munca dupa ce ma intorc, dar un lucru e sigur, m-am saturat sa fiu fraiera tuturor, buna de munca, de acoperit pe altii si de consolat pe toata lumea "firava". Acum exista cineva mult mai important care are nevoie de mine!
Scuze, Kya, de fapt n-avea nici o legatura, dar m-am descarcat si eu.

Naty
mamica Iuliei Elena (30.01.2008)
DOAMNE,TINE-O SANATOASA PE MINUNEA MEA!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Nici eu nu-i mai calc hainutele fetei ( nu am timpul necesar ) si vad ca nu are nici-o problema, asa ca merg in continuare in acest fel!

Stela, eu ii fac masaj Rebeccai inainte de baita, este linistita si-i place tare mult. Chiar prelungesc masajul, caci dupa baita e tare suparata!

POZE

POVESTEA NASTERII

mamica fericita de Razvanel si de Rebecca!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

quote:
Originally posted by Simo27

Mai,fetelor de nu am sunat la dr de mi s-a urat...nu raspunde! si de cateva minute il are inchis..ce sa fac cu bubitele? Naty,sa il dau cu Triderm?!te rog,spune-mi

POZE

Faptul ca ai un pian ,nu te face pianist,dar faptul ca ai un copil cu siguranta te face parinte!

mai rau decat sa nu aiba niciun efect, nu are ce sa-i faca, eu zic sa incerci.Mie mi l-a dat de la maternitAte neonatoloaga.

LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo27 spune:

Luny,merci mult!il dau acum

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns VALENTINA C spune:

Azi am implinit 2 saptamani!!!!!!

Kya, asa am patit-o si eu cu MAtei, cum il lasam in patul lui sau al nostru, tipa ca din gura de sarpe. M-am tinut tare si l-am lasat sa planga de cateva ori. Uneori s-a linistit, uneori nu, si atunci chiar il luam in brate. Asta in perioada in care nu voiam sa-i dau suzeta. La un moment dat, insa, am zis sa incerc cu suzi. Si a mers. Sta in patutul lui fara probleme, cand are suzi in gura.

Ioana, cat de tare il infofolesti ca sa il lasi sa doarma pe balcon? Noi avem azi 2 saptamani si inca n-am iesit afara, ci doar in fata geamului deschis, cu caciulita pe cap si infasat in paturica.

Fetele din Bucuresti, e ziceti, vremea de afara e potrivita sa-l scot pe bebe prima data afara? Azi as fi vrut sa-l scot, dupa sfatul pediatrei ( la 2 saptamani), dar a plouat si a fost destul de frig si nu m-am indurat.

L-am cantarit pe bebe azi: la 2 saptamani, a pus 540g fata de greutatea cu care a plecat din spital. Medicul de familie a zis ca e k.

Va pupam,
Valentina si MAtei ( 10.04.2008)

http://community.webshots.com/photo/2856140360103382524VCKipV

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

Naty, d-asta spun! E greu sa fii egoista, dar...gata, prioritatile tale sunt altele! Cariera o sa faci cu siguranta si mai incolo, acum e clipa ta si a Iuliei. Sa se descurce spitalul fara tine!!!

Haide, fruntea sus!!!! Du-te la joaca cu Iulia, sa vezi cum brusc uiti de toate.

Olga mamica de Ioana-Sofia, 25 feb 2008 - cu www.flickr.com/photos/olguselu/" target="_blank">POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Scuze, Simo, eram la vopsit oua...dar ti-a raspuns Luny, bineinteles exact cu cuvintele cu care ti-as fi raspuns eu! -de acum sa stiti, daca puneti o intrebare si raspunde una din noi, sigur si cealalta are aceeasi parere . Varsat de vant nu cred sa fie. Alergie?-gandeste-te la orice i-ai fi putut da in afara laptelui; sau daca e localizat doar pe anumite parti, de ce anume s-ar fi putut atinge. Sau daca e cumva transpirat...sau, chestia hormonala de care s-a mai vorbit...sau ceva ce ai fi putut manca tu... Vezi si tu acum daca-i trece.
Am facut oua rosii si cateva galbene si...mov
Si mi-au mai trecut nervii. Dar ma cam apuca tristetea gandindu-ma la intoarcerea la lucru. Tuchita, tu cum ai rezistat dupa prima nastere? Sistemul medical e dur, e o lume in care e dificil sa "traiesti" si mai ales sa "cresti" fara sa te manance altii. Dupa acest inceput de an in care mi-as fi putut pierde viata...nu stiu...pt mine totul se vede altfel acum. In fine, bat campii...
Editez: Olgutz, ti-am vazut raspunsul . Stiu eu daca o sa mai fac cariera? Nu mai sunt in stare si nu mai vreau sa ma bat pt asta. Ideal m-as retrage in sistem privat, sa fiu eu cu pacientii mei, sa raspund numai eu de faptele si deciziile mele...Fara cercetare, ambitii, interese, spagi, dispute "care munceste mai mult" etc, etc. Mai am insa mult de acumulat ca experienta si asta numai in jungla aia de spital cu fiare salbatice se poate intampla...

Naty
mamica Iuliei Elena (30.01.2008)
DOAMNE,TINE-O SANATOASA PE MINUNEA MEA!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea

Mergi la inceput