Mamici de Martie-Aprilie 2008 !! (158)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns delphin spune:

of! Repede repede!

M-a rupt de nervi Seb al meu azi si i-am scapat o palma la fund! No'hat!

am citit tot din urma, raspund din amintiri, sa nu se supere pe mine fetele nenominate!

Giani, pup plangacica mica, lasa maica ca trece, vin ele neamurile,n-au intrat zilele in sac. andreiut abia a venit pe lume...timp e pt. rude sa vina sa-l vada. Eu nici nu vin in ro sa-l prezint pe David la familie. Su Seb am fost, dar sa plec cu doi copii la drum , no way. cine vrea sa-l vada, sa vina!

Tuchita, si io m-am riscat cu hainele, si chiar ca nu a patit nimic. asta de cand a nascut Giani, ca inainte venea ea si ma ajuta.
Am obs. si eu ca daca il pun in scoica pe bb dupa ce mananca, vomita nitzel, s-a intamplat de doua ori, cred ca e din cauza pozitie putin incomode.
David prefera biberoanele de la Dodie. Se numesc "initiation mam", si au tetina ca si sanul mamei, moale si putin plat plat. Cele de la avent nici nu vrea sa le simta in gura. Daca ai gasi super bine ar fii, sunt si sistem anti-colici.

Naty, pup si i-mi pare rau de aseara ca nu am revenit dupa dezamorsarea bombei, dar flacaii mai mari "zbierau" de foame. Si sincer nu stiu de unde mai ai atata putere sa le faci pe toate...cred ca te simti ca la servici, vesnic in priza. Felicitari pt. terminarea lucrului...iar pt. titlu si eu votez cu Puiutzi de...

Coryyyyyyy!

Papacico, faina pufitza! Tine-o si tu la san, asa ce-l putin tace si nu mai plange, se satura ea o data si o data. Dar nu o lasa sa se joace cu sanul...asta e alta mancare de peste si din acest motiv s-au inventat suzetele

Pt. kk, io mai zic o data si sunt sigura ca se gaseste si in farmacii acolo, suc de prune uscate, daca nu fierbeti prune uscate in apa si dati zeama, sau ceai de crusin, putin 5 lingurite inainte de masa....macar face mai usor. si cand se screme asa, dezbraca-l deschide pampersul si ridica-i picioarele spre burtica, asa funfucul se deschide si usureaza iesirea.

pozici
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=59ecfb6ceda7fc8433bfcc&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> montaj

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns numeioana spune:

Mdaaaa, atunci inseamna ca e de moda veche...n-a mai studiat si ea noile "tendinte". Si de ce n-o schimbi? Aaaa, parca ziceati ca nu sunt pediatri...

La noi e o pediatra f cautata dar mie nu-mi place de ea pt ca e fara jena...si mie nu-mi plac astfel de persoane. Stiu ca s-a duc la cineva acasa la vizita fara sa anunte si desi persoana respectiva nu era acasa cu copilul ea a intrat in casa si s-a duc cu sotul sa-i arate casa... A intrat pana si in dormitor!!! Usa era descuiata si inauntru erau niste muncitori care puneau gresie in baie (proprietarii abia se mutasera acolo) . Deci n-as suporta o asemenea femeie bagacioasa ca doctor al copilului meu

Ioana si David, cel mai scump martisor (01.03.2008)

poze

Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

Claudia, asta cu sucul de fructe e fff tare!!!! Spune-i sa citeasca si ea o carte , o revista, cevaaa...sa inceapa cu Capraru . Si continue cu Anne Bacus si sa termine cu Dr. Spock! Cand termina, sa te anunte si te duci pe urma la ea .

Diana, ce sa zic!? Trista aniversare ...da-ti timp sa te obisnuiesti cu durerea...si nu renunta! Abia astept sa iti facem si tie galerie asa cum se cuvine . Si nu trebuie sa ai ceva special de povestit, pur si simplu poti veni pe crenguta si palavragi cu noi. Ce zici? Pup fata curajoasa .

Olga mamica de Ioana-Sofia, 25 feb 2008 - cu www.flickr.com/photos/olguselu/" target="_blank">POZE

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns numeioana spune:

Olgutz, ce-am mai ras!! Eu nu am indraznit sa fiu atat de categorica!!

Azi David n-a dormit prea bine... Dar acum doarme inca, desi n-a mai mancat de 4 ore!! Si asta pt ca l-am infofolit bine si l-am scos pe balcon... Ce doarme frate la racoare!!

Ioana si David, cel mai scump martisor (01.03.2008)

poze

Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

BINE AI VENIT, DIANA!! KITZY, REFACERE RAPIDA SI FELICITARI PT LUNGANA!!
DIANA, ESTI O CURAJOASA, NU RENUNTA!!
FAC APEL CATRE SOVI, ARIEL, GECKO,CORY!! UNDE SUNTETI, BRE??

LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Salut.

Ma pregatesc sufleteste pentru ziua de maine... Am mari emotii... dar e de inteles, nu?

Il voi ruga pe medic sa ii dea inca o palmuta la fund si din partea mea lui Matei, sa nu ne mai tina in asa o tensiune... :D

Va pup pe toate si promit sa trimit info prin Simo.

O seara super va doresc.

Nicoleta 40+ (cu Matei, DPN 19.04.2008) si mami de Stefan (27.01.2003)
http://community.webshots.com/user/nicoletaliche78

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Diana, -m-am gandit deseori la tine si la ingerasul tau...si pt mine va fi o MARE bucurie cand ne vei anunta ca astepti din nou un bebe; si sigur asta se va intampla si Dumnezeu te va rasplati inzecit pt suferinta ta!

Naty
mamica Iuliei Elena (30.01.2008)
DOAMNE,TINE-O SANATOASA PE MINUNEA MEA!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudia99 spune:

[quote]Originally posted by Olgutzika

Claudia, asta cu sucul de fructe e fff tare!!!! Spune-i sa citeasca si ea o carte , o revista, cevaaa...sa inceapa cu Capraru . Si continue cu Anne Bacus si sa termine cu Dr. Spock! Cand termina, sa te anunte si te duci pe urma la ea .

Ea zice si eu fac ce stiu eu, bine ca am internet si mai ales pe voi sa mai intreb cand sunt nelamurita cu ceva.

mamica de Bogdan Alexandru 2 luni
http://www.flickr.com/photos/64733768@N00/sets/72157600685678594/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

Tre sa ma luad putin: am pus-o in patut si sta singurica.
Nu doarme, sta si se uita in toate directiile cu ochisori maaaari. Dar nici nu plange! A plans la inceput, dar am lasat-o, si dupa vreo 5-10 minute s-a pototlit.
Mai plange, ma mai duc si o mangai pe spate, ii trece, si tot asa, dar nu am luat-o din patut.

Cate un pas mic pe zi, si cred ca o sa reusim!!!

Bine, eu am plans mai devreme, ca sunt o mama rea si haina care-si priveaza copilul de comfortul de a o tine in brate.

Kya mamica de Sanziana mica

Varsta bebelinei

---------------------------------

God didn't bring me this far, to leave me here!

Mergi la inceput