Mamici de Martie-Aprilie 2008 !! (158)
Raspunsuri - Pagina 4
Ali_bia spune:
FELICITARI KITZY, BINE AI VENIT PE LUME DIANA!!!!
Moooaaamaaaaaa pana acum am lucrat pe prima pagina la linkuri, sper ca e bine asa
Hai ca sa trezit a mea ii dau sa pape
_
Mami fericita de Bianca si acum de Alexandra
Pozele mele
Olgutzika spune:
Si pe Miradi
!
Claudia, pai nu prea ai nevoie de acceptul ei sa schimbi laptele
. Mai in gluma, mai in serios, din ce spui inteleg ca ea sustine alaptarea, ceea ce nu e deloc rau! Lapte mult ai fi produs prin a-l pune pe copchil la san, ca oferta e conforma cererii. Cu biberonul il indepartezi incet si sigur de san, din pacate. Nu ma pricep la biberoneala, dar incearca sa ii maresti treptat cantitatea de lapte de la masa la masa. Repet, sunt pe langa, fetele cu bibe te pot ajuta mai mult. Dar intreaba, nu te sfii
.
Olga
mamica de
Ioana-Sofia, 25 feb 2008 - cu www.flickr.com/photos/olguselu/" target="_blank">POZE
oanasm spune:
Felicitari Kitzy!!!! Bine ai venit Diana, sa ai parte numai de fericire si sanatate!!!! mamicoo..refacere rapida si multe ganduri bune!!!!!! 
Oana
22+ cu

o noua viata
filmuletz bb
randunici spune:
Ce tare, Ali...dupa ce m-am muncit si eu si am facut capitolele te-ai muncit si tu... 
diana_g spune:
Buna,dragelor!
Cum o mai duceti?Chiar daca nu am mai scris,nu v-am uitat si am citit mereu despre voi.
Despre mine ce sa va spun,nu am atatea de povestit.Inerc incet-incet sa-mi revin,chiar daca durerea din suflet este FOARTE mare.Dar viata merge inainte si ingersul meu ma vegheaza de sus.Astazi ar fi implinit doua luni.Dumnezeu sa-l odihneasca.
Va doresc numai bine!
numeioana spune:
Claudia, sunt de acord cu Olgutza. E f bine ca dr te incurajeaza sa alaptezi. Plus ca niciodata n-o sa gasesti pediatrul perfect sau pe cel care sa gandeasca la fel ca tine... Trebuie sa mai faci si compromisuri...
David al meu nu are pediatru. L-am inscris la dr mea de familie in primul rand pentru ca e prietena de familie si pot oricand sa apelez la ea...apoi pt ca e f draguta si stiu ca e mereu pusa la punct cu informatiile. Plus ca are si ea o nepotica cu jumatate de an mai mare decat David si va dati seama ca e la curent
!
Ioana si David, cel mai scump martisor (01.03.2008)
poze
Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.
claudia99 spune:
Olgutzika, am nascut prematur si laptele nu si-a facut apartitia decat decat cu 1 zi inainte de a merge acasa si atunci in urma unor injectii de stimulare a lactatiei, bebe era deja invatat la biberon dar a si supt cand am ajuns acasa dar cu toate astea el bea si doza de formula iar de apoximativ o saptamana a refuzat sa mai suga si nu prea am cum sa-l oblig sa o faca (glumesc cu obligatia), asa ca de la mine putere ieri dupa ce am plecat de la ea m-am oprit sa am luat humana 1 pe care am inceput sa-l administrez in amestec cu nan (mai aveam 1 cutie)deocamdata sa mi-l primeasca si fara sa exagerez se vede diferenta adoarme dupa ce manaca nu trage din suzeta sa o rupa, sper sa nu mai am probleme.
mamica de Bogdan Alexandru
2 luni
http://www.flickr.com/photos/64733768@N00/sets/72157600685678594/
varuna spune:
Diana sa iti ajute DD sa treci cat mai repede peste durere.

Ana cea mai fericita mamica cu iedutzul scump Mara Sofia
Marutza
numeioana spune:
Diana, bine ai revenit! Sper din tot sufletul sa iti revii si sa mergi mai departe cu optimism... Cum esti? Te gandesti la un alt bebe? Ce ai de gand sa faci? Suntem alaturi de tine intotdeauna!
Ioana si David, cel mai scump martisor (01.03.2008)
poze
Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.
claudia99 spune:
Compromisul l-am facut ca am inscris copilul la ea desi nu sunt multumita, plus ca ma pune sa-i dau deja sucuri de fructe desi mie mi se pare ca-i mult prea devreme, dar asta este, ii zic ca-i dau dar nu o fac.
mamica de Bogdan Alexandru
2 luni
http://www.flickr.com/photos/64733768@N00/sets/72157600685678594/