Mamici de Martie-Aprilie 2008 !! (158)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

Ioana, tu te dai la Iulia cu pozele-astea! Va spun lu' Sasha .

Olga mamica de Ioana-Sofia, 25 feb 2008 - cu www.flickr.com/photos/olguselu/" target="_blank">POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudia99 spune:

Ioana stai linistita , nu ma supar asa repede si oricum nu am de ce

mamica de Bogdan Alexandru 2 luni
http://www.flickr.com/photos/64733768@N00/archives/date-posted/2008/03/27/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

ioanace misto e bodyul! in magaz de unde l-ai luat avea si cu alte echipe? ma intereseaza si pe mine cu Universitatea Craiova, i-as face o surpriza de proportii lui Liviu!!
tuchi, iar te stresezi cu varsatul..eu nu ma mai sperii asa..tot varsa si Matei, dar interesant e ca el a inceput de vreo saptamana asa intens, inainte era doar gagaiala de rigoare cu putin laptic..si noaptea nu varsa!
apropo de calcat, si eu ma gandesc sa mai renunt, dar sunt sifonate hainutele si parca sunt aiurea necalcate..off, ce n-am calcat eu inainte, ca majoritatea hainelor nu necesitau neaparat calcat, si ce imi iese pe urechi acum!

LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Claudia, de-asta te intrebam, ca e chiar o problema gasirea unui pediatru in Ploiesti. Am avut noroc ca doctorita mea de familie imparte cabinetul cu o pediatra, si asa ne-a primit. Pentru ca este super-aglomerata, dar au intelegere intre ele sa isi accepte reciproc pacientii. Mai usor dau de ea la telefon, decat sa ma duc la cabinet, din cauza aglomeratiei. Nu se grabeste deloc, ceea ce e bine atunci cand esti in cabinet, dar cand stai pe hol...

De ce nu esti multumita de a ta? Ca nu e pediatru?

Olga mamica de Ioana-Sofia, 25 feb 2008 - cu www.flickr.com/photos/olguselu/" target="_blank">POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andree27 spune:

Fetelor a nascut Kitzy!!!!!!!Diana Are 3500g ,55 de cm si a primit nota 9!!!!!A zis ca e frumusica foc!!!Bine ai venit pe lume DIANA!!!iuuupiiiii

Poze
Andreea 34+in asteptare de un ingeras: Eric

AMR: 6 saptamani!!!

Mergi la inceput

De ce nu esti multumita de a ta? Ca nu e pediatr
Nu asta este motivul , de o saptamana am probleme cu mesele lui Bogdan, a trebuit sa-i suplimentez nr de mese deoarece nu se satura , am ajuns sa-i dau sa manace la 2 ore si cand i-am spus mi-a zis ca-i el mancacios si nu a fost deacord sa-i schimb laptele, nu am avut lapte suficient inca din maternitate , desi sugea de la mine el bea si toata cantitatea de lapte praf si ea insista sa ma mulg sa-i dau cu linburita ca l-am invatat la biberon

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns numeioana spune:

Bravo Kitzy! Ce lungana e Diana!!!

Feteloooor, n-am gasit pufi!! A trebuit sa iau cu surprize... si, culmea, am gasit o papusica... de parca David se joaca cu asa ceva!!

Olgutz, sa nu ma spui!

Luny, l-am comandat pe site-ul Stelei...

Ioana si David, cel mai scump martisor (01.03.2008)

poze

Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

Mergi la inceput

Acesta este link-ul cu poza lui bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Iata si mesajul lui Kitzy:
"la ora 15.25 a venit pe lume Diana, 3500 g, 55 cm, nota 9, dupa un travaliu de 9 ore, dar cu cezariana. Sunt f bine si f fericita. Va multumesc mult pt sustinere! O sa vin cu poze s-o vedeti cat e de perfecta. Pupici!"
Traiasca manechinul Diana!
...travaliu de 9 ore cu cezariana dupa...MAAARE TI-E GRADINA DOAAMNE SI MULTI I-AU SARIT GARDUL!...
Dar hai sa ne bucuram de bucuria mamicii.
Plizzz, Ioana sau Ali, o treceti voi pe Kitzy? Ca inca n-am timp

Naty
mamica Iuliei Elena (30.01.2008)
DOAMNE,TINE-O SANATOASA PE MINUNEA MEA!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea

Mergi la inceput

Felicitari, Kitzy!!! Bine ai venit, Diana!!!

Mergi la inceput