Mamici de Martie-Aprilie 2008 !! (158)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tuchita spune:

Ce ciripeala!
sa stiti ca mie i-a ajuns ca n-am facut ieri treaba! Asa ca azi am spalat! Sper sa ma ierte DD dar nu mai aveam haine pentru bebe!
Cat despre calcat ..eu am lasat-o mai moale! Adik nu ii mai calc toate hainele de vreo 2 saptamani si vad ca n-a patit nik!
La Ilinca recunosc ca le-am calcat pana la vreo 8 luni( si la inceput era canicula si eu imi dadeam duhul langa masa de calcat!)! dar cred ca e doar o problema pe care o avem noi, mamele!
Deci daca aveti un pic de curaj sa va riscati poate va mai eliberati de treaba!
Simo raspunsuri pentru bube ai primit deja...Succes la pediatru!
si lasa ca o sa fie frumos Barosanu' la botez!
Mihatp nu te supara, dar copchilu' are 2 saptamani, deci faza ca nu se kk si o saptamana cred ca nu e inca f bine probata! ma rog, iti pot recomanda Lactuloza, e un sirop f dulce de la care va avea cu siguranat scaun, mai fiziologic decat termometrul, dar nu stiu sigur daca merge la varsta asta!
Eu Ilincai i-am dat pe la vreo 4 luni cand ma lovise si pe mine obsesia!
Stela felicitari pentru carutz! plimbare placuta! Eu fac masajul cu ulei inainte de baie si, daca mai apuc, il mai dau cu lotiune de corp dupa baie din motive de urlat!
Ma rog, acuma s-a facut baiat mare si nu mai urla, dar l-a inceput a fost horror! oricum daca simti ca nu mai poti, lasa-l naibi de masaj ca nu pateste nik!

Luny poate la noapte va fi mai bine! Spor la treaba!
Adriutza

Clau Razvan nu se trezeste cand plange Rebe? ca mie de asta mi-e cel mai teama cand urla printul , sa nu-mi trezeasca printesa!
Naty stiu cum e! Vezi daca i-ai invatat pe toti ca poti! Curaj!

mamica de Ilinca (5.07.2005) si Sebastian(30.01.2008)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns numeioana spune:

Naty, http://good-times.webshots.com/photo/2213736690068390867jTsZpG Asta e linkul catre poza lui David. Sper sa-ti placa!!

Ioana si David, cel mai scump martisor (01.03.2008)

poze

Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

Mergi la inceput

Daca n-ati reusit sa stiti ca pot sa dau si eu o mana de ajutor la aranjarea linkurilor capitolelor pe prima pg.

poze

Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuchita spune:

Tocmai am facut o prostie!
L-am leganat pe Sebi in scoica pana a vomat!!!

mamica de Ilinca (5.07.2005) si Sebastian(30.01.2008)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

Ioana, mie imi plac mult si pozicile cu David in costumul cu girafa si cea in care rade si e cu bluzitza alba cu ursoni .

Olga mamica de Ioana-Sofia, 25 feb 2008 - cu www.flickr.com/photos/olguselu/" target="_blank">POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Ei, Tuchi, a vomat ca a vomat! Eu o scot pe Iulia la plimbare imediat dupa masa, merg cu carutul pe piatra cubica si n-are nimic!
Ioana, normal ca-mi place poza!
Imi vine si ciclul . Si la mine CM e de 30 de zile...si realizez ca mai e fix o luna pana la botez!! Deci la botez o sa fiu la ciclu! . Ce ma fac???

Naty
mamica Iuliei Elena (30.01.2008)
DOAMNE,TINE-O SANATOASA PE MINUNEA MEA!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea

Mergi la inceput

Iu! Ciclu!!! Am uitat cum e . Vitamina K parca te-ar putea ajuta sa amani ciclul, nu? Si anticonceptionalele .

Naty, vroiam sa te intreb: la prematuri cum judeci evolutia lor fizica? De la data la care ar fi trebuit sa se nasca, nu? A! Tii minte baietzelul colegului meu, de care te intrebam? Va fi operat in mai la Targu Mures, pentru ca a facut o stenoza naspa a arterei pulmonare ( a fost diagnosticat cu trilogie Fallot ) si acum doua zile a primit confirmarea analizei genetice pentru Sindromul Williams. Mi se rupe sufletul de bietul pui, este atat de frumushel si are o privire asa de trista...

Olga mamica de Ioana-Sofia, 25 feb 2008 - cu www.flickr.com/photos/olguselu/" target="_blank">POZE

Mergi la inceput

Olgutz, mersi! Stie Naty de ce am ales poza asta

Gata, am reusit sa repar prima pagina... Mai sunt niste lucruri de corectat pe-acolo, dar o sa fac mai tarziu, ca trebuie sa ma duc sa iau pufuleti [rad foarte tare]

poze

Mergi la inceput

Hai ca a respins si tribunalul candidatura lui Oprescu...ramane curtea de apel. Foarte frumos vorbea lumea despre el la Municipal!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudia99 spune:

quote:
---------------------------------------------------------------------
Originally posted by Olgutzika

Claudia, ploiesteanca mea, tu la ce pediatru duci baiata frumoasa ?

Dr.Angelescu , are cabinet la piata la vest ,am fost nevoita sa merg acolo deoarece in zona nu m-a primit nimeni si ea este doctorita sotului, nu sunt prea multumita dar asta este....

mamica de Bogdan Alexandru 2 luni
http://www.flickr.com/photos/64733768@N00/archives/date-posted/2008/03/27/

Mergi la inceput