Mamici de Martie-Aprilie 2008 !! (158)
Raspunsuri - Pagina 19
clauclau spune:
Mami, ce dulci sunt pozicile cu Honey! Mi-au placut tare mult, parca sunt de reclama!
Bubu, chiar ca e minunata ultima poza, unde iti tii in brate amandoi puii! 
Olgutz, chiar azi o studiam pe Rebecca si ma minunam ce mult a crescut in aceste 2 luni si cate a invatat in acest timp! Astazi am surprins-o privindu-si pumnisorul si se mira tare de el. Nu stia ce e cu el acolo, al cui o fi!!! ![]()
![]()
Si de ziua ei mi-a dariut niste gangureli haioase si zambete minunate de bebe! M-am topit toata! 
POZE
POVESTEA NASTERII
mamica fericita de Razvanel si de Rebecca!
VALENTINA C spune:
FELICITARI, NICOLETA!!!!!SA VA TRAIASCA BEBE!!!!
Valentina si Matei ( 10.04.2008)
http://community.webshots.com/photo/2856140360103382524VCKipV
ccris_ccris spune:
randunici,

FELICITARI, KITZY, SA-TI TRAIASCA PUIUTUL, SA SE FACA MARE SI SANATOS!
Am implinit o saptamana! 

Randunici, scuzati absenta, dar mai dureaza pana ne adaptam la programul lui bebe si pana invata mami ce si cum. Sunt fericita ca am reusit sa alaptez pana la urma, traiasca pompa electrica de la primii pasi care mi-a golit sanii, mi-a facut sfarcuri si mi-a dat drumul la laptic. Astazi a fost prima zi cand fata mea a papat exclusiv la san si sunt tare fericita! Va multumesc mult pentru sfaturi, si sfarcurile de silicon de la Avent si-au facut treaba si asa am inceput sa alaptez. Acum nu mai e nevoie de ele, saniimei stiu cand e ora de masa a lui bebelina si incep sa curga. Deocamdat ii dau din amandoi sanii la o masa. Sper cu tmpul sa-i ajunga unul singur.
In rest, avem o cunostinta pediatru, care a venit intamplator in vizita la ai mei si care, cand a auzit ca am nascut, a vrut sa consulte fata. Concluzia: suntem foarte bine, cu piciorusul se va rezolva la masaj si avem medic pediatru de-acum.
Cred ca au inceput coliceii deja, pentru ca scanceste, saracuta, si strange din picioruse, dar e cuminte, nu plange tare, doar ca e mai maraita. I-a luat tati azi Bonisan, sa vedem daca are efect.
M-am speriat azi-noapte, ca era tare suparata si i-am facut masaj pe burtica incet si mi-a vomat in jet si pe gurita si pe nasuc, dupa care s-a linistit, a vrut iar sa pape si apoi a adormit.
Stiu ca mai ziceati voi de vomatul in jet, si ai vostri patesc asa?
Tot codasa sunt la citit, dar am vazut ca pregatiti predarea stafetei, eu sunt de acord cu ce decideti voi, o sa-i fac Andreiutei o pozica, fiindca ne-am mai deschis si noi la fata. De azi avem si ceferticat de nastere, suntem cetateni cu acte-n regula.
Pup si revin, ma duc sa mai citesc din urma, pana nu se trezeste micuta.
Cristina, cea mai fericita
de
Andreea Georgiana
Iti multumim Doamne pentru mica minune!
POZELE MELE
natynic spune:
Iulia a mancat, dupa care mi-a varsat juma de lapte (ei, exagerez, dar a varsat mult); in timp ce varsa eu am facut hipoglicemie urata ca nu prea mancase vrand sa postesc, vedeam stele galbene in fata ochilor dar ce sa fac,trebuia sa o schimb de hainutele cu lapte varsat si sa o consolez ca iar s-a speriat. Dupa ce am mancat ceva am adormit bustean, pana acum. Ma doare si burta de la musafirii aia urati...vad ca n-am scapat de durerile de burta dupa ce am nascut, asa cum speram. Iulia e linistita si nu mai fornaie asa. Dar...a fost o zi grea si nu-s nici eu deloc in forma.
Totusi, felicitari Nicoleta, bun venit, in sfarsit, Matei! noroc ca te-a strigat Stefanut prin gatul lui mami!...
Ccris, ma bucur ca incepi sa-ti faci curaj sa scrii 
Ma bucur si pt progresele Rebecutzei, atat mi-as dori sa o vad si eu pe Iulia ca-si descopera manutzele...ma doare ca e in urma unor copii mai mici; si probabil inca mult timp va fi in urma cu diverse chestii. Ma buseste si plansul, mai bine trimit mesajul
Naty
mamica
Iuliei Elena (30.01.2008)
DOAMNE,TINE-O SANATOASA PE MINUNEA MEA!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea
Simo27 spune:
Draga Naty
,hai,nu plange ca nu ai de ce...eu nu cred ca Iulia e in urma altor copii mai mici ca ea.de ce zici asta?e adevarat ca, copilasii prematuri au mai mult de muncit,dar uite ce bine a luat in greutate,uite ca nu are probleme grave de sanatate,hai,sa vedem doar lucrurile bune! ce daca nu si-a descoperit inca manutele?are timp!eu cred ca la tine acum oboseala isi spune cuvantul si mai ai si un "defect" profesional(doar esti medic si toate le vezi) ...stai linistita!daca erai cu ea prin spital,era mai bine?hai,sa vedem cum spuneam partea buna, si sa-i multumim lui Dumnezeu ca este sanatoasa,voioasa si are niste parinti minunati!
Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,
si de SAMUEL CASIAN -1 martie 2008
POZE
Faptul ca ai un pian ,nu te face pianist,dar faptul ca ai un copil cu siguranta te face parinte!
natynic spune:
Asa e, mai Simo...
. Sunt cam nerecunoscatoare si nu trebuie. M-am si necajit tare cu varsatul, stiu ca asa fac toti dar am o adevarata obsesie sa-i dau mult sa manance, ca sa nu mai aud de la toata lumea "Vaaaii, ce miiiica eeee, n-am mai vazut niciodata copil atat de mic!"-e, uite na, ati vazut extraterestrul!NU MAI SUPORT!!!!
Naty
mamica
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea
claudia99 spune:
zicea cineva de aspirator nazal de la primii pasi, bogdanel este tare infundat pe nasuc si azi noapte am stat numai in brate, ca se speria ca nu poate respira si il apuca tipatul, am tot pus ser fiziologic si ma chinui cu pompita normala si simt ca nu-l ajut deloc , nu reusesc sa scot mucisori
mamica de Bogdan Alexandru
2 luni
http://www.flickr.com/photos/64733768@N00/sets/72157600685678594/
luny spune:
FELICITARI NICOLETA, SA-TI TRAIASCA BEBE MATEI, SA FIE SANATOS SI PAPACIOS!!

sunt gata de party, am fost la cosmetica si manichiura, asa ca sunt tocmai buna de bagat gherutele in carnea de miel maine, cand facem drob si ciorbita!..ca de, am unghii rosii!!
LUNY
, mami de bebe MATEI CRISTIAN!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
natynic spune:
Claudia, nu stiu de aspiratorul de la primii pasi dar de ce nu iei batista bebelusului, cea care se ataseaza la aspirator? Si eu am fost oripilata dar sa stii ca e f buna, scoate tot din nas si e bine suportata de toti bebelusii
Naty
mamica
Iulia mea