Mamici de Martie-Aprilie 2008 !! (158)
Raspunsuri - Pagina 18
elenuta23 spune:
oferiti-ne hrana pt iepuras sau intrati si voi in jok www.iepurila.ro/user/puscas-elena-claudia/cont-nou" target="_blank">aici
Baita lui Dragos iubirea mea Dragos 9 mai2007
poze cu Dragos
mami_papatot spune:
hello mamici, intru si eu un pic, desi-mi pica ochii in gura de somn...de la 12 la 3 am avut program azi noapte...ca am zis eu ieri ca daca tot s-a craunit toata ziua, sa-i fac baitza la 9 (si asa as vrea sa ramana de acum)....si cum la 8 a adormiit, zic o las asa...doar ca s-a trezit la 22:30...

...si i-am facut baitza pt ca alaltaeri ii cazuse buricul si zic hai sa nu-i fac baitza...si uite asa ne-a craunit pe urma, evident cautand tzatziza (l-a supt pe taica-su de gat de i-a lasat semn...noroc ca eram de fatza...
)...azi a fost mai linistita....
azi ne-a venit si canapeaua cea noua...abia astept sa vad cum se doarme in ea...
hopa, vad ca naste pidana....asa ca zic si eu, agitate, inainte mars, sa nasca fata usor si sa fie bebe sanatos!
cu cititul din urma sunt varza evident....nu stiu cand imi revin...
POZICI NOI LA HONEY BUNNY APRILIE...
Honey Bunny, TE IUBIM, SI CA TINE NU GASIM
!!!
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=51be13e67dfb912b27f7f1&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">POVESTE FARA SFARSIT
POZICI
Sunt cucoana-n casa mea!
BEBE-N BURTICA[/purple][/b]
natynic spune:
Luny, n-are febra, ma pregateam sa iesim cand a apucat-o o criza de plans; am schimbat-o, facuse kk, ok zic; dar a inceput sa i se infunde nasul tot mai tare, fonfanea rau si respira pe gura si iar s-a enervat ingrozitor. Zic, hai sa o aspir. Am scos mucii, apoi i-am dat vigantolul si imediat a varsat putin, laptic mancat acum 2 ore; fiind cu fata in sus, i-a intrat totul in oci, nasuc, pe gat, etc si s-a speriat ingrozitor; o schimb iar cu totul, iar aspirat, offf...nu mai iesim. Acum e la mine in brate si deja imi mananca bluza, asa ca ma duc la biberon...
Naty
mamica
Iuliei Elena (30.01.2008)
DOAMNE,TINE-O SANATOASA PE MINUNEA MEA!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea
delphin spune:
Am revenit...
Gecko e normal cu buricul...dezinfectati in continuare 2-3 zile si trece.
Uscati putin si cu feon-ul daca e nevoie.Si felicitari pt. buric cazut.
Intru si eu in clubul detinatoarelor de colacel de salvare. Si eu intru in toate hainele din nainte de sarcina, insa inainte i-mi erau ceva largutze, acum cica " cad bine pe forme".
Sovi, nu pot spune de cat...oiliii ce poze! Si ce curaj ai avut sa-l lasi pe randunoi sa se uite fix in pix. Eu n'as fii avut...never, ever.Mi-e rusine si frica sa nu ramana socat. Deh, asa sunt eu
Sunteti niste dulci cu Sasha in frunte!
Anuntzam 5 cm de + luna aceasta, deci David masoara 60 cm, la aproape 2 luni si 5680g. Ma declar multzumita.Si nu a plans de cat 1 min la vaccinuri, ca noi facem cate 2 pe luna....
Pidana si Nicoleta, curaj si sa dea D-zeu sa fie bine pt. voi si pt. bb-i.
Papacico, incet incet...vezi ca e mai usor de cat acum cateva zile? si dormi maica, dormi cand poti...
Giani, ma bucur ca pana la urma lucrurile s-au clarificat cum a-ti vrut voi si a-ti reusit sa plecati in strainatate. Poate acolo in strainatate la tine,prinzi antena lui Cory si o pui pe unda ramuricii.
pe tine si pe Andreiul tau!
tuchita spor la trebi. Eu tot ma intreb daca fac cozonac sau nu. Sotul e fericit, a reusit sa scada sub 90kg si nu vrea ispite, caci el e gurmand grav. vad eu, macar o placinta cu branza.
Bubu, faine pozici si flacaii tai sunt mortali.
Eu am pana la carutz...a venit sotul sa umfle roata, dar iar s-a desumflat...trebuie schimbata camera
. Poate ies cu marsupiul caci e tare frumos afara. Deja am facut o plimbarica pe "faleza" si am vazut lebede.Acolo am vazut ca am pana!
Naty,
la movalinda si sper sa fie bine, continua sa cureti nasucul. Va fii bine, ai sa vezi!
Ar trebui sa mai fac ceva cutii, dar am o leneee.
Va pupez pe toate!
pozici
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=59ecfb6ceda7fc8433bfcc&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> montaj
Simo27 spune:

Surle si trambite:
LA ORA 15.15 S-A NASCUT MATEI,3750!

FELICITARI,MAMICO NICOLETA!!!SA VA TRAIASCA BAIETII!!!

Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,
si de SAMUEL CASIAN -1 martie 2008
POZE
Faptul ca ai un pian ,nu te face pianist,dar faptul ca ai un copil cu siguranta te face parinte!
Olgutzika spune:
Felicitari, Nico!!! Bine ai venit, Matei, ca tare asteptat ai fost!!! Sa iti traiasca voinicii, Nico, sa fie fericiti!!!
Olga
mamica de
Ioana-Sofia, 25 feb 2008 - cu www.flickr.com/photos/olguselu/" target="_blank">POZE
Olgutzika spune:
Naty, sanatate multa piticei
.
Si eu vergeturi, nimic insa in plus fata de ce vazusem gravida fiind. Burta, normal
, io care era mandra de abdomenul meu ( singurul cat de cat ok, ca fundul mare a fost intotdeauna
)
. Oricum, s-a retras mult in ultimele saptamani. Refuz insa sa ma cantaresc deocamdata, sa nu ma deprim, mai ales ca nu am de gand sa tin vreo dieta...la fel am facut si in ultima luna de sarcina, asa ca habar nu am in final cate kg am luat ( ce stiu este ca la sfarsitul lunii ianuarie eram cu +23 ).
Vazut poze de albinuta mica
! Tare mica imi pare, scumpa de ea, incape in mana de tati
. Este incredibil cat de repede si de mult cresc...
Olga
mamica de
Ioana-Sofia, 25 feb 2008 - cu www.flickr.com/photos/olguselu/" target="_blank">POZE
Ali_bia spune:
FELICITARI NICOLETA!!! BINE AI VENIT BEBE MATEI!!! 

HAI PIDANA NASTERE USOARA!!!

NATY bine ca nu are febra fata, sper sa fie bine 
mamip e o scumpa Honey, cum sta ea la floricele....
Am iesit si noi afara pentru prima data, tare mult ia placut, numai ca ma dor bratele si acum ca am dus-o in brate...
_
Mami fericita de Bianca si acum de Alexandra
Pozele mele
clauclau spune:
FELICITARI NICOLETA! BINE AI VENIT MATEI, SA AI O VIATA MINUNATA ALATURI DE PARINTII SI FRATIORUL TAU!
POZE
POVESTEA NASTERII
mamica fericita de Razvanel si de Rebecca!