Mamici de Martie-Aprilie 2008 !! (158)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Simo27 spune:

Sovi,vezi ca ti-am trimis un pps pe mail cu bebelusi delfinasi...

Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,si de SAMUEL CASIAN -1 martie 2008
POZE

Faptul ca ai un pian ,nu te face pianist,dar faptul ca ai un copil cu siguranta te face parinte!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gudinde spune:

Sarbatori Pascale fericite!

Fie ca Lumina Sfanta sa va intre in case si in suflete, sa va binecuvanteze familia si sa va calauzeasca pasii tot anul.

Multa sanatate voua si celor dragi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns VALENTINA C spune:

Azi am iesit si noi afara, pentru prima data!!!! Dupa ce l-am asezat in carucior, a adormit bustean. Nici acum, dupa mai bine de 2 ore, nu s-a trezit. Dat il las sa doarma tot in carucior, ca n-as vrea sa-i stric somnul.

Incepe sa ma streseze randunoiul: am iesit impreuna la plimbare si pe langa noi a trecut o masina care , intr-adevar, a facut ceva praf. A inceput sa urle sa-i pun ceva peste el, sa nu respire praful ala ( copilul fiind deja bine acoperit - tot din grija tatalui sau). Am ajuns la concluzia ca e bine ca e la munca mai mereu, ca m-ar capia cu "sfaturile" lui. Ai vostri tot asa stresa(n)ti sunt??????

Si eu transpir noaptea si imi face mare placere!

Tzatzele mele s-au lasat in mod evident, dar nu am constatat prezenta vergeturilor. Si sunt moi doar dupa ce le goleste bebe.

De kilograme, ce sava zic? Inainte de a naste aveam 20 peste. Acum, neavand cantar acasa, nu am avut curiozitatea de a vedea cate mai am in plus. Insa iepurasul imi va aduce unul, ca sa ma streseze putin.

Valentina si Matei ( 10.04.2008)
http://community.webshots.com/photo/2856140360103382524VCKipV

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gecko spune:

tati danseaza cu Patrick...asa ca mai am un pic liber.

I-am dat acum o suzi ce o aveam in casa...de la Nuk. a ros-o ce a ros-o vreme de vreo 30 de sec si a scuipat-o. nu va zic ce sentiment naspa m-a apucat...ca i-am pus dopul la gura. ma voi adapta nu am ce face. cat mai putem incercam sa supravietuim fara ea.

bubu...si eu am avut destul de slabute lohii cand am ajuns acasa...dupa care iar a aparut torentul. acum iar linistite. cred ca e normal...sau cel putin sper.

apropo, noua nu ne-a cazut inca buricul...baiul e ca noi facem baita de cand ne-am nascut asa ca nu cred ca e tare uscata zona. oricum...buricul sta sa cada...e asa desprins pe jumate...dar nu va spun ce groaza ma apuca cand il vad...cred ca am sa lesin daca va cadea in prezenta mea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

SMS DE LA PIDANA:
"M-am internat cu contractii la 2-3 min, dilatatie 2-3. Dr spune ca inca nu sunt in travaliu. N-am pierdut apa. Va pup. Pidana."
...am intrebat-o, prudent, daca sa scoatem agitatele...ca stiti ca zicea ca n-a pus termopanu si nu mai stiu ce...

Naty
mamica Iuliei Elena (30.01.2008)
DOAMNE,TINE-O SANATOASA PE MINUNEA MEA!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns VALENTINA C spune:

Vreau sa va impartasesc ceva legat de nastere. Nu de a mea, ci de alta, care m-a impresionat profund.

In timp ce ma plimbat prin spital asteptand sa ma dilat, m-am intalnit cu o colega de suferinta. Am intrat in vorba cu ea, ca sa mai treaca timpul. Era acolo de 3 ore, i se rupsese apa de alte cateva ore. Cand am intrebat-o cu cine naste, mi-a spus ca doctorul care ii urmarise sarcina nu-i raspundea la telefon, nu era de garda si nu avea de gand sa vina.. Era ora 2 noaptea. Eu am nascut la 6.52 ( dr mea nu era de garda , dar avenit in 10 min). La 11.30, cand eram inca in sala de lauzie, am vazut-o din nou pe acea femeie, care urla de durere. Toata noaptea, nu se uitase nimeni la ea. Era strigator la cer!!!!!!
Abia pe la 12 a venit un medic si a ajutat-o sa nasca!!
Am povestit aceasta intamplare tuturor cunoscutilor si mi-am dat seama, inca o data, ce sistem medical avem. Totusi, intamplarea cu pricina m-a facut s-o apreciez pe dr mea, care a venit nefiind de garda, la o ora destul de "nepotrivita". Dar asta a fost primul lucru de care am intrebat-o la primul control, in august.

Ce ziceti???

Valentina si Matei ( 10.04.2008)
http://community.webshots.com/photo/2856140360103382524VCKipV

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Valentina...cine zicea ca femeile/mamele sunt stresate?! . Bag seama ca asa-s toti, stai linistita.
Am primit ok de la Pidana! (care, apropo, va fi asistata de alt medic ca dra ei nu e in oras; deci nu e totdeauna asa, Valentina). Asa ca:

AGITATELOR!!! ADU-NA-REA PT DANA!!!

HAI PIDANA!!!

Naty
mamica Iuliei Elena (30.01.2008)
DOAMNE,TINE-O SANATOASA PE MINUNEA MEA!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

valentina, ce sa mai zicem, mai are rost?..
natyyy, ce face fata??
Pidana, mult noroc!!sa fie cum vrei tu!

LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gecko spune:

mda,...in timp ce scriam i-a cazut buricul.

eu ca eu...da' sotul s-a apucat de dat telefoane..ca vrea sa stie daca e normal sa fie asa mai mucos deasupra.

spuneti ceva...ca nebunul fuge cu el la urgente

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Raportez ca am iesit afara in marsupiu si n-a mai plans fata!!! E adevarat, am stat doar vreo 20 de minute sa nu o apuce supararea si o iau treptat sa se invete cu el!

Naty, poate nu a racit micuta, ceea ce iti doresc din suflet. Fii optimista!

Pidana, nastere super usoara si recuperare rapida!

Sovi, eu inca mai transpir si are fata deja 2 luni. Ma irita la culme asta!
Vazut poze super frumoase cu o mamica fericita si un bebe frumos!

Am terminat si curatenia!

Si mi-a ajuns si trusoul Rebeccai pentru botez! Am convenit cu nasa sa-l aleg eu si sa-l comand, iar ea il plateste. Este super frumos, o sa fie o printesa dulce. Cuprinde rochita, capa, botosei asortati, babetica si posetuta pentru biberon!

POZE

POVESTEA NASTERII

mamica fericita de Razvanel si de Rebecca!

Mergi la inceput