Mamici de Martie-Aprilie 2008 !! (158)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gecko spune:

anca...am si eu pasarele pe creier mii si mii. imi este frica sa nu il vad cu degetul in gura colo pe la 5 ani si sa rada copii de el. ca suzi daca nu mai am chef sa i-o dau la 2 ani...gata o arunc...ma indoiesc ca se duce pruncul la magazin sa isi cumpere alta. o sa ma urle o zi, doua...o sa ma urasca momentan dar uita. dar cu degetul ce sa ii fac??????? ca ala e la purtator...si asa m-a invatat mama (ea si babismele ei) ca e tare lucru rau sa isi suga degetul.

oricum...inca astept sa vad daca e absolut necesara. plus trebuie sa incep sa ma interesez de marime, textura etc...ca deh...si asta e treaba academica.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstela spune:

quote:
Originally posted by luny

quote:
Originally posted by gecko
ah da...si suzeta mama ei. eu hotarata ca fara suzeta...ca e greu de dezvatat etc. asa ca sotul gaseste solutia salvatoare pentru momentele cand Patrick vrea alintat. i-a aratat unde ii sunt degetele si cum si le poate el folosi...si uite asa un prunc de nici 10 zile stie sa se aline singur bagandu-si degetul mare in gurita. asa ca voi ceda...vreau o suzi.

la fel de hotarata eram si eu!

LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN!(16 martie 2008)

SI EU!

Stela,
mamica fericita de TEODORA mult dorita (1.04.08)
Pozici
"Domnul ne-a ajutat!!Multumim,Doamne!!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstela spune:

HAI NICOLETA!HAI CU BB MATEI!!
LA MULTI ANI fetelor de Ioana si Clau.

Stela,
mamica fericita de TEODORA mult dorita (1.04.08)
Pozici
"Domnul ne-a ajutat!!Multumim,Doamne!!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maryb spune:

dragele mele, eu nu stiu cat voi mai apuca sa scriu astazi, asa ca vreau sa va urez si eu

PASTE FERICIT !!!

Sa fiti sanatoase si voi si comorile voastre si sa petreceti minunat alaturi de cei dragi.

pupici pentru toate

maryb 13+ cu

marea mea iubire

sa fii sanatos puiul meu

pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

Rebecca si Ioana, LA MULTI ANI, FETITE DULCI!!
maryb, multumim la fel, sa ai un Paste fericit!!

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Iulia chiar e racita. Are muci, a mancat dar cu dificultate ca nu respira bine si-mi pare ca are capul cald...o mai las un pic sa digere si ii bag termometrul. daca n-are febra as scoate-o totusi putin la aer. ce ziceti?
A, si are si ea multe bubite mici si rosii pe fata. ce-or avea frate?

Naty
mamica Iuliei Elena (30.01.2008)
DOAMNE,TINE-O SANATOASA PE MINUNEA MEA!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

quote:
Originally posted by gecko

anca...am si eu pasarele pe creier mii si mii. imi este frica sa nu il vad cu degetul in gura colo pe la 5 ani si sa rada copii de el. ca suzi daca nu mai am chef sa i-o dau la 2 ani...gata o arunc...ma indoiesc ca se duce pruncul la magazin sa isi cumpere alta. o sa ma urle o zi, doua...o sa ma urasca momentan dar uita. dar cu degetul ce sa ii fac??????? ca ala e la purtator...si asa m-a invatat mama (ea si babismele ei) ca e tare lucru rau sa isi suga degetul.

oricum...inca astept sa vad daca e absolut necesara. plus trebuie sa incep sa ma interesez de marime, textura etc...ca deh...si asta e treaba academica.

SUNT CEL MAI FRUMOS DIN ORASUL ACESTA!!!

ai si tu dreptate dar lasa ca e baiat cuminte si stie cand sa renunte ,iar de la 2 ani incolo fara bani de buzunar ca isi cumpara alta

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)

poze si filmulete

povestea nasterii

Votam dinnou la concursul"Clipe de viata 2007"
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=6" target="_blank">babuta si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=25" target="_blank">la 37 de saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

aoleu,naty, cum asa?..i-ai pus termometru?..totusi daca e imbracata nu vad care-i buba sa iasa putin la aer..poate nu e racita totusi, ia vezi tu..

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo27 spune:

eu cred ca ne-au invadat" bubitele mici si rosii "puii de randunci...chiar ce o fi?!mie dr mi-a spus ca fac parte din -tipologia mamelor stresate pe degeaba-ca nu e nici un motiv de ingrijorare..mi-a dat pivalat de flumetazon(nu stiu daca am scris bine!)si mi-a interzis sa-i mai dau Baby Drink la pliculet.a zis ca poate fi de la conservantul din ce e facut ceaiul,si sa pun mana sa-i fac eu ceai,e mai comod la pliculet,da nu-i sanatos!si mi-a mai zis sa-l spal cu ceai de musetel pe fatuca!acu ,ma duc sa ma execut
Cuscra,-or sa fie 2 pupaciosi copii astia!

Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,si de SAMUEL CASIAN -1 martie 2008
POZE

Faptul ca ai un pian ,nu te face pianist,dar faptul ca ai un copil cu siguranta te face parinte!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Sovicule, absolut superbe toate pozele si voi sunteti niste dulci!
Si eu transpir rau de tot in somn, ma trezesc fleasca...bine ca ati zis voi ca e normal, ca imi puneam si eu intrebari...

Gecko, stai linistita ca nu se scapa greu de suzi. dar depinde mult de copil si de insistenta ta atunci cand va fi cazul sa renuntati. Lui Vlad nu i-am mai dat-o, pur si simplu, la 1,10 ani, s-a frichinit o noapte si o cerea, apoi gata N-a plans dupa ea nici o secunda. Si era dependent la somn de ea.

Asa ca lui Stef i-am dat-o si se linisteste repede cu ea, de ce sa planga degeaba?

Naty, imi pare rau ca ati racit...baga pompita mereu...pupici Iuliei grasane, am citit ca are deja 3,500 kg, super!

Eu ma simt bine, doar in urma cu somnul...vad ca nu mi-a zis nimeni si mie cu lohiile cum e...ca am uitat Aseara mi-a curs ceva, dupa ce toata ziua pauza. Acum iar nimic. E normal sa se rareasca scurgerile astea?

Azi avem si noi o saptamana

Tati e cu Vladut la City Mall, la locul de joaca, Lica imi face curatenie, eu am mai strans una-alta pe-aici , am culcat puiutul si cred ca bag o ora de nani.

Pupuri multeeee!

Oana, mami fericita de Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)

Bubu mic
Bubu mare
Poze

Mergi la inceput