Mamici de Martie-Aprilie 2008 !! (158)
Raspunsuri - Pagina 15
natynic spune:
Asa-i, Gecko, ca nu mai vrei la servici? ![]()
![]()
Sovi, si eu ti-am admirat pozele cu Sasha dar vad ca tocmai pe mine nu ma bagi in seama! ![]()
Naty
mamica
Iuliei Elena (30.01.2008)
DOAMNE,TINE-O SANATOASA PE MINUNEA MEA!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea
luny spune:
Hai Nicoleta!!asteptam vestile bune!

LUNY
, mami de bebe MATEI CRISTIAN!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
gecko spune:
fetele cu vergeturile pe san...cand au aparut?????acum pe alaptare sau din timpul sarcinii????
ca eu m-am ales cu vergeturi pe buca stanga pe sarcina...si de cand am nascut nu m-am mai dat cu cele uleiuri...ar trebui sa ma dau si acum??? ca ma gandesc ca totusi lui bb nu i-ar place gustul sfarcului meu cu ulei pe el. in rest nu ma abtin...parfum, spray..merge.
plus hainele lui spalate la gramada cu ale noastre...cu acelasi detergent si balsam...fara calcat.
iar la mancat...bag tot ce pica. de fapt am constat ca doarme mai bine daca il alaptez dupa ce imi beau cafeau.![]()

ancadragoman spune:
quote:
Originally posted by gecko
fetele cu vergeturile pe san...cand au aparut?????acum pe alaptare sau din timpul sarcinii????
ca eu m-am ales cu vergeturi pe buca stanga pe sarcina...si de cand am nascut nu m-am mai dat cu cele uleiuri...ar trebui sa ma dau si acum??? ca ma gandesc ca totusi lui bb nu i-ar place gustul sfarcului meu cu ulei pe el. in rest nu ma abtin...parfum, spray..merge.
plus hainele lui spalate la gramada cu ale noastre...cu acelasi detergent si balsam...fara calcat.
iar la mancat...bag tot ce pica. de fapt am constat ca doarme mai bine daca il alaptez dupa ce imi beau cafeau.
SUNT CEL MAI FRUMOS DIN ORASUL ACESTA!!!
asa am facut si eu cu Maria si a fost totul bine
vergeturil;e le ai din sarcina ,dar acum sunt mai evidente
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)poze si filmulete
povestea nasterii
Votam dinnou la concursul"Clipe de viata 2007"
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=6" target="_blank">babuta si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=25" target="_blank">la 37 de saptamani
luny spune:
gecko mie pe sani mi-au aparut vergeturi dupa nastere..nici eu nu dau cu nimic cat alaptez, nu mi se pare ok..
si eu am transpirat abundent vreo 2 sapt dupa nastere, e ok acum.
LUNY
gecko spune:
naty...de fapt vroiam ca in iulie sa imi dau iar examenul ce mi l-am picat acum...ma gandeam ca am materia inca proaspata si ca un pic mai citesc si gata...mut mutii din loc....dar acum si cele 7 ore ale examenului mi se par inacceptabil de lungi departe de Patrick.
ah da...si suzeta mama ei. eu hotarata ca fara suzeta...ca e greu de dezvatat etc. asa ca sotul gaseste solutia salvatoare pentru momentele cand Patrick vrea alintat. i-a aratat unde ii sunt degetele si cum si le poate el folosi...si uite asa un prunc de nici 10 zile stie sa se aline singur bagandu-si degetul mare in gurita. asa ca voi ceda...vreau o suzi.
luny spune:
quote:
Originally posted by gecko
ah da...si suzeta mama ei. eu hotarata ca fara suzeta...ca e greu de dezvatat etc. asa ca sotul gaseste solutia salvatoare pentru momentele cand Patrick vrea alintat. i-a aratat unde ii sunt degetele si cum si le poate el folosi...si uite asa un prunc de nici 10 zile stie sa se aline singur bagandu-si degetul mare in gurita. asa ca voi ceda...vreau o suzi.
SUNT CEL MAI FRUMOS DIN ORASUL ACESTA!!!
la fel de hotarata eram si eu!
LUNY
gecko spune:
din timpul sarcinii nu vad sa am vergeturi pe sani...si nici acum in astea 2 saptamani...poate am norocul si scap...ca tare rau m-am deprimat cand le-am vazut in sapt 30 pe cele de pe buca.
luny...eu merg pe principiul incercarii. ma dau cu ulei dupa ce l-am alaptat...si las asa tzatzele pentru 3 ore...si dupa aia vad daca ii plac la bb.
la capitolul kilograme, haine nu ma plang...incap in pantalonii dinaintea sarcinii...chit ca mai am vreo 4-5 kg in plus. este adevarat ca am un usor colac super pufos peste centura...dar nimic ce nu se poate remedia.
inca sunt socata uitandu-ma la gleznele si talpile mele. nici nu mai tineam minte cum erau de slabutze...ca de balerina. in camasi inca nu intru pe motiv de tzitzi...dar acolo Doamne da sa raman cu ceva dupa sarcina chit ca ma cam indoiesc.
ah da...si o noutate pentru mine...dupa ani de zile folosesc tampoane externe. inca un pic si ajung sa impart cu fiimiu crema de oxid de zinc pentru nappy rash...
ancadragoman spune:
Eu nu i-am dat suzeta Mariei cu toate ca si ea baga manutele in gura si sugea degetul ,acum mai face asta ff rar ca o mananca gingiile
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
Votam dinnou la concursul"Clipe de viata 2007"
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=6" target="_blank">babuta si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=25" target="_blank">la 37 de saptamani
sovietica spune:
Cuscra Naty, te iubesc si te ador,
semnat, Ghitza C. TOPOR
Va multumesc mult pt raspunsurile cu transpiratul! M-am linistit!
Raportez vergeturi free, dorm cu crema in pat si reusesc sa ma dau odata la 2 zile :) Am auzit din multe parti ca e bine sa ne dam si dupa nastere o vreme cu cremutza. Da mie abia imi vine sa ma spal pe dinti...
kile: total luate 22, venit acasa cu numai -9. N-am chef sa ma stresez pt asta acum. Peste vo luna trec la ceva masuri. Poate un Monti alaturi de Ariel, careia ii ure sanatare maxima pe aceasta cale 
sovi, mami de
sasha (de la Alexandru) 17 Apr 08
pozici