Mamici de Martie-Aprilie 2008 !! (158)
Raspunsuri - Pagina 14
diana_g spune:
Va multumesc din suflet pt cuvintele voastre,ati stiu intotdeauna sa-mi fiti alaturi,si conteaza mult,mult de tot pt mine.
Ce sa va spun,la un alt bebe nu ma pot gandi inca.Mi-e tare frica doar sa ma gandesc.Dar sper ca intr-o zi sa ma ajute D-zeu sa ma pot bucura de un copilas.Oricum Bogdanel este copilul meu,doar ca e un ingeras,sus in cer.
Va doresc PASTE FERICIT!,tuturor si bebelusilor sa le aduca iepurasul cadouri frumoase.
Va pup pe toate si va doresc numai bine.
clauclau spune:
Neata crenguta!
Si eu sunt pe fuga tare ca trebuie sa termin curatenia! E musai!
Olgutza, sa ne traiasca printesele! 

. Uite cum au implinit ele azi 2 lunisoare!!! Trebuie sa le sarbatorim cum se cuvine!!! 

Fetelor, sunt onorata ca vreti sa predau eu stafeta, dar nu ma pricep la cuvinte mari...As zice sa o lasam pe Naty caci ea este sufletul crengutei noastre, parerea mea! Acum facem cum credeti si voi ca e mai bine..., eu asa zic!
Fug la treaba, dar mai arunc ochii si pe aici...
POZE
POVESTEA NASTERII
mamica fericita de Razvanel si de Rebecca!
natynic spune:
Diana, sigur ca Bogdanel e copilul tau! Si va ramane, ca ingeras, si copilul nostru al intregului grup, chiar imi storc creierii sa-i gasesc un loc special in noua listuta ce va fi. Iar la un alt copil ai timp sa te gandesti, esti tanara. Dumnezeu ti-l va trimite atunci cand totul va fi pregatit pentru asta. 
Naty
mamica
Iuliei Elena (30.01.2008)
DOAMNE,TINE-O SANATOASA PE MINUNEA MEA!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea
natynic spune:
Clau, 

. Facem cum zic fetele.
HAI NICOLETA!!!!!
Abia astept sa aud ca a venit Matei!!!!!!!!!!!(adevarul ca nu mai puteam EU de nerabdare, daramite ea, saraca...)
Naty
mamica
Iuliei Elena (30.01.2008)
DOAMNE,TINE-O SANATOASA PE MINUNEA MEA!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea
Simo27 spune:
Ioana,Clau-sa va traiasca fetele

eu zic sa predea stafeta Naty,cum zicea si Clau ea e sufletul acestei Odisee
Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,
si de SAMUEL CASIAN -1 martie 2008
POZE
Faptul ca ai un pian ,nu te face pianist,dar faptul ca ai un copil cu siguranta te face parinte!
sovietica spune:

Hai Nicoleta!!! Confirm ca la Brasov bate un vant de nasteri de vis! sper sa intri in raza lui... 

Olgutz, Simo, si cine s-a s-a mai minunat de pozici si ne-a felicitat, multumim! Uite asa se creste o pipota ![]()
Randunici, va lansez si eu o intrebare... Ati mai avut careva, sau ati auzit de transpiratie in lauzie pe timpul somnului? Transpir in fiecare noapte dupa nastere, si ma enerveaza de numa, ca tre sa schimb tricourile. Si asta numai in cele cate 2-3 ore in care reusesc sa dorm. Adica teoretic eu stiu ca lauzia inseamba alte schimbari majore, da nu imi place sa ma ud asa ![]()
sovi, mami de
sasha (de la Alexandru) 17 Apr 08
pozici
gecko spune:
scriu repede si fara infloriri cat imi doarme "buldozerul"...da, i-am schimbat alintul din raton in buldozer pe motiv de grasime ce ne-a facut sa renuntat la nr 1 la pampersi si sa trecem pe 2.
clauclau si olgutzica La Multe Luni si Anisori pentru printesucile voatre!!!
mihap, aici in brosuri zice ca o colorare roz, portocalie sau chiar rosiatica a pampersului poate fi cauzata de reactia dintre cristalele de urat din urina care sunt normale si chemicalele din fibrele pampersului. aceste cristale apar cand copilul este total sanatos dar pot aparea si cand copilul este usor deshidratat. exista sanse mai mare sa fie vazute la baby boy pentru ca pisu lor este tot in acelasi loc in pampers. daca este rosu ca sangele si copilul arata boolnavior...nu se alimenteaza normal...posibil sa fie o infectie urinara si trebuie contactat medicul. eu merg totusi pe prima varianta ....si al meu a avut vreo 5 astfel de pampersi.
tuchita, bine ai venit in stol...legat de hranitul bebelului de catre sot. aici este teoria conform careia...daca vrei sa intarci copilul...tu ca mama trebuie sa porti un pulover de-al sotului...ca sa atenuezi mirosul tau de lapte. parca la tine era situatia inversa...nu vroia biberon de la sot...atunci poate sotul sa isi ia de ex. halatul tau pe el...ca sa miroase a mama.
aliceionescu spune:
Doamne, am gasit si eu mesajul, primul... Haaa-haaaa-haaaaa, ma plangeam de simptome!!!! Si na, dc m-am plans, am avut apoi cu carul! :))))) De raspuns, mi-au raspuns atunci Olgutika si Kitzy.

. Asta era mesajul:
"Azi tocmai am facut un test de sarcina (Barza) si acesta a iesit pozitiv. Nu aveam "programat" un bb, dar daca e sa fie, e bine-venit. Problema mea este alta: nu am absolut niciun simptom de sarcina: greturi, pofta de mancare, somnolenta, dureri de cap, miros dezvoltat!!!!! Nimic!!! Nici sanii nu sunt mai umflati ca de obicei, in preajma ciclului. Am oarecare crampe abdominale pe care le-am asociat cu starile de discomfort de dinaintea ciclului. In rest, nimic. Intrebarea mea, de fapt, intrebarile: se poate ca testul sa fie eronat (desi am respectat indicatiile de pe cutie), exista o alta situatie care ar putea determina aparitia celor 2 liniute si, in final, de ce lispsesc cu desavarsire simptomele sarcinii? (Precizez ca sunt in a 45-a zi a ciclului - in contextul in care am un ciclu neregulat care apare intre 29-32 de zile - evident, fara menstruatie.) Multumesc mult pentru eventualele raspunsuri!"
Acum mesajul se rezuma simplu, la un singur cuvant care-mi zambeste si imi gangureste vesel in fiecare dimineata: Thea
gecko spune:
legat de schimbari in viata...
1.nu vreau sa ma intorc la servici...va ziceam eu ca aici poti duce bb la gradi de la 6 saptamani...acum si 6 luni mi se pare prea degraba
2. pt prima data in 11 ani...au trecut 2 saptamani si sotul nu e calare pe mine. zice ca nu ca nu as fi apetisanta...dar ca ma vede cu alti ochi...sunt cea care i-a daruit si ii creste copilul...sper ca problema sa se remedieze dupa lauzie...nu de alta dar sunt cam obosita ca sa ma concentrez acum la un program de bice
3. dorm cu sutien...nici cand eram de garda nu le suportam...dar acum port noaptea sporting bra ca sa le pot pune tampoane si sa nu mai inund patul inainte de a alapta. sovi si eu am patit-o cu transpiratul...in primele zile m-am trezit leoarca...si ma gandesc ca nu mi-a curs atat lapte. si acum stau in casa doar in maieu cand sotul e in polar.
gecko spune:
clauclau ti-a spus numeioana exact ce spuneam eu cu varfurile de crestere. bb atunci vrea sa stea la tzitzi ore in sir...si aici ziceau moasele ca daca nu respecti dorinta bb nu faci decat sa iti prelungesti agonia. asa ca daca o zi vrea la tzitzi...o zi stai.
si da, si eu am constatat ca sanii sunt mai fermi si mai plini noaptea dupa o tura de 2-3 ore de somn. la fel si ziua cand reusesc sa trag pe dreapta. de fapt ni se recomanda ca musai sa tragem un somn la pranz caci laptele de seara ar fi cam piss wasser si de aia sunt agitati ratonii inainte de culcare...si ca daca il vrem mai consistent si bb linistita musai nani dupamasa
noi am impins si baita mult spre miezul noaptii...astfel tragem trezirea de 3 noaptea si inca una la 6 cand aici deja se lumineaza si parca nu ma mai apuca asa tare nervii ca altii dorm si eu stau bufnita in scaun.