Mamici de Martie-Aprilie 2008 !! (158)
Raspunsuri - Pagina 13
Olgutzika spune:
Asaaaaa! Hai ca tare-s sensibiloasa in dimineata asta
.
Clau, sa ne traiasca fetele
, sa fie sanatoase! 
Ariel, sper sa se termine o data sirul asta de ghinioane pe care il ai...Sanatate multa multa!
Delph, succes la pediatru azi! Pup piciorus de David, sa nu doara
.
Naty, tie cum ti-a fost noaptea?
Lyvy, sanatate multa si randunoiului tau!!!
Olga
mamica de
Ioana-Sofia, 25 feb 2008 - cu www.flickr.com/photos/olguselu/" target="_blank">POZE
Olgutzika spune:
Naty, eu propun sa scriem ceva de genul: "asteptam vesti de la:....( enumerarea nick-urilor si a DPN-urilor)", scrise cu caractere normale, sa nu largim/lungim listuta. Si daca reapar, normal ca sunt bine primite, nu?
Olga
mamica de
Ioana-Sofia, 25 feb 2008 - cu www.flickr.com/photos/olguselu/" target="_blank">POZE
natynic spune:
Ariel, Doamne fereste, mai mami tu esti ceva de speriat! Ce ma amuza (si ma linisteste) e ca oricat de mari sunt nazbatiile prin care treci in final cazi in picioare ca Hopa-Mitica. Dumnezeu te iubeste mult, dar tare ii mai incerci iubirea!
. Acuma...scarlatina n-ai facut dar eu zic ca tot streptococul Alexutei e...ca sa stii ca nu e musai sa dea scarlatina, se poate manifesta si ca o faringita oarecare; caci cu febra 39 nu ma pot gandi la altceva, asta nu e viroza de pe strada si nici guturai! Deci ia antibiotic chiar daca te dai cu capul de zid (
) ca pe streptococ nu-l dovedesti altfel si daca ramane pe acolo e nasol!
Iar cu serviciul...si eu la fel! Nu mai am chef de nici o poveste de pe acolo (la noi se munceste mult dar se si barfeste, Doamneeee!....) si eu de cand sunt acasa sunt alt om, am pur si simplu alta viziune asupra vietii.
Iulia doarme vad. Tare s-a chinuit cu mucii saracuta. Ariel, zici ca tu iesi, cu Teo racit? Ca si eu as fi iesit azi, dar nu stiu ce sa zic...Am bagat batista bebelui de 2 ori deja azi si respira f bine acum, dar azi-noapte spre dimineata mai ca nu se sufoca de muci. Mai stau vreo ora ca tot trebuie sa manance si ma mai gandesc. Nu de alta, dar duminica mergem la soacra-mea, luni la ai mei, deci va avea oricum ceva agitatie copilu zilele astea...
Am primit sms de la Butucica, au plecat la Iasi (
) si ne transmite, citez: "Iepurasul sa va aduca remediu pt colici, sanatate, lumina in suflete si-n casa. Paste fericit! Va pup si toate bune. Butucica si Andreiu ei"
Naty
mamica
Iuliei Elena (30.01.2008)
DOAMNE,TINE-O SANATOASA PE MINUNEA MEA!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea
aliceionescu spune:
Naty, Simo, 
! Si la mine a mers ieri cu melodia asta, sa vedem cat o tine. Voi vb de kg. in plus...offff! Si eu mai am vreo 4 kg de dat jos, dar sunt f. pesimista in aceasta privinta, simt ca nu le voi sa jos in veci, din simplu motiv ca mananc la fel ca inainte (nu la fel ca in sarcina, ci la fel ca inainte de sarcina. Sau poate un pic mai mult?!? La asta nu m-am gandit, oi fi ramas oarecum cu deprinderea de a "balota" ceva mai consistent!

). Ar mai fi o sansa: dc imi va face Thea in continuare program de dansat si cantat dupa-amiaza, e posibil sa incap iar in vechile haine. Asa ca ia uitati cum am gasit eu partea buna in frecushul ce ma asteapta pe mine dupa-amiezele! 
Abia astept sa intram in "Clubul scutecelor". Stiti ce-i culmea? Aseara m-a apucat asa o nostalgie legata de "Odiseea sarcinii"...Spun "culmea" pt ca eu nu am fost asa activa pe forum, am citit mai tot dar am scris mai rar si uite, totusi, ca parca retraiesc momentul in care scriam primul meu mesaj aici (primul ca burtica, sunt membru mai vechi pt. ca intram candva cu intrebari pt sora mea, mamica de bb prematur.)Si stiti ce intebam in mesajul ala? :))))))))Dc exista test de sarcina fals pozitiv...
Si chiar nu imi aduc amite cine m-a "linistit" repede ca "fals negativ" poate, da' "fals pozitiv" in niciun caz!:)) Si m-a indrumat apoi spre "Mamici de martie-aprilie". Ce frumos! Apoi dizgravidia mea m-a facut sa pierd din evenimente, cand mi-am mai revenit, eram oarecum (sau ma simteam, nu mai conteaza) straina de voi, asa ca am scris mai rar. Acum realizez ca daca eu sunt nostalgica, cred ca voi, fetele care ati fost constante in postari, sunteti mult, mult mai melancolice. Poate ca la "Clubul scutecelor" nu voi mai "pierde randul". Oricum, ce pot spune cu mana pe inima e ca sunteti toate niste suprt-tipe, super-mamici, super-randunici, si ca am aflat multe alaturi de voi (sau "pe langa voi"
, cum vreti)in aceasta odisee. Poate ne vom intalni si la odiseea urmatoare, nu?![]()
natynic spune:
Olgutz
:
-
Ioanei! (ca si Rebecutzei)
-merge si asa, cum am vazut ca au Zuzele acum
Eu cu povestea odiseei sunt aproape gata, am compus aseara ca n-aveam somn, mai completez, mai pieptan si va comunic ![]()
Simo, vreo veste de la Nicoleta? Oricum nu mai am emotii ca dupa cum au stat lucrurile la tine si la Sovi, se vede treaba ca la Brasov se naste usor si frumos...
Naty
mamica
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea
mstela spune:
Of,Ariel,imi pare rau sa aud ce ti s-a intamplat.Sanatate multa voua!!
Am vazut poze unice de Sovi!!

Stela,
mamica fericita de
TEODORA mult dorita (1.04.08)
Pozici
"Domnul ne-a ajutat!!Multumim,Doamne!!"
luny spune:
la B1 este emisiune despre LEGEA MAMELOR, cu cei 6 mil...hahaha!:))
LUNY
, mami de bebe MATEI CRISTIAN!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
tuchita spune:
Pup tot stolul!
am citit repede ce-ati scris dar n-am timp sa raspund pentru ca mi l-a luat bona si pe Sebi afara si vreau sa termin curatenia in bucatarie!
Am de dat niste raspunsuri pentru Naty si Lyvy si promit ca o fac mai tarziu!
si fug la treaba!
mamica de Ilinca (5.07.2005) si Sebastian(30.01.2008)
poze
natynic spune:
Alice, m-ai facut sa caut inapoi prima mea postare la Randunici. Si m-au apucat niste emotii...era capitolul 5. Dupa o scurta introducere, am fost primita; prima care mi-a spus bun-venit a fost Kya
pup]
. Apoi, eu zicand ca-s medic, Ariel mi-a pus niste intrebari...fii atenta, Ariel soro, la raspunsul meu
-parca ar fi fost o premonitie la ceea ce ni s-a intamplat la amandoua
:
15.08.2007
Ma alatur si eu cu un LA MULTI ANI Mariilor!
Fetelor, am facut azi prima ecografie, mormolocului meu ii bate inimioara, sta bine acolo dar uterul meu e tot contractat si trebuie sa continui cu no-spa la greu si sa stau linistita...Noroc cu seful meu care e super si intelegator...
Acum insa sa-i raspund lui Ariel 7000, fiindca, realmente, cu tensiunea mare in sarcina nu e de joaca. Rar se intampla, dar se intampla, ca sarcina sa declanseze hipertensiune arteriala, fie si tranzitorie, inca din primul trimestru. Tensiunea mare e mult mai periculoasa in ultimul trimestru si trebuie musai tratata. Acum insa, nici un tip de medicament antihipertensiv nu e garantat "safe" pt bb. Si atunci, trebuie:
-daca nu ai, ia-ti aparat de tensiune si masoara-o des, fara a cadea in obsesie
-mananca cat mai putin sarat!(nu sara mancarea, evita telemeaua, mezelurile afumate, muraturile)
-pentru durerea de cap si chiar pebtru tensiune ajuta No-Spa, pe care o poti lua, si chiar si Aspirina, dar asta o iei numai daca iti da ok ginecologul tau
-daca tensiunile mari persista si dupa trimestrul I si nu ai cardiolog, tinem legatura si te ajut cu tot dragul
naty
Ce zici, soro?...
Revenind la tine, Alice, chiar ma uitam acolo ca erau o gramada de nume de care habar nu mai am si pe atunci erau foarte active. Nu conteaza pana la urma cat de tarziu intri in gasca; uite, cu Gecko s-a intamplat in pragul nasterii...Tuchita a fost adoptata la 2 luni dupa nastere...conteaza sa ai lipici la grupul nostru. Si vezi bine ca odata lipita, nu te mai dezlipesti.
Si imi doresc si eu sa ramanem impreuna mult timp la "scutece"; iar pt cine va dori si va putea-va doresc din suflet sa va reintalniti la o noua odisee si eu sa va sustin atunci ca prietena draga ![]()
Naty
mamica
Iulia mea
Simo27 spune:
Scoateti agitatele:La Brasov(ptr ultima oara) a aterizat Barza cea mult asteptata!!!Nicoletei i s-au rupt membranele
si asteapat sotul ptr nascare

HAIDE NICOLETA
HAIDE MATEI

Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,
si de SAMUEL CASIAN -1 martie 2008
POZE
Faptul ca ai un pian ,nu te face pianist,dar faptul ca ai un copil cu siguranta te face parinte!