Mamici de Martie-Aprilie 2008 !! (158)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Fetelor, am niste intrebari la voi:
1) isi aminteste cineva unde ni s-a transmis mesajul ca a nascut Miradi? Ca nu e trecuta in listutza si nu mai stiu...
2) de Bitza mai stie cineva ceva? Un nr de telefon, nu stiu...ca ea n-a mai intrat deloc, sper ca sunt bine si ea si Antonia
3) la fel despre RalucasS, care chiar ma ingrijoreaza, n-a mai scris dinaintea nasterii, ea care atat de constiincioasa ne "facea cafeaua" in fiecare dimineata...

Naty
mamica Iuliei Elena (30.01.2008)
DOAMNE,TINE-O SANATOASA PE MINUNEA MEA!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

CAPITOL NOU!!!

Naty
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

naty, hai ca ma supai pe tine, ce-i atitudinea asta pesimista??uite ce ai facut cu hipoglicemia, in loc sa fii ok pt Iulia..se intampla si d-astea, mai varsa, nu-i capat de tara, Mufa a inceput sa verse aproape dupa fiecare masa, destul de mult, ma enervez si eu, dar stiu ca e reflux gastrointestinal si ca ar putea sa scape de el peste luni bune...si ce dak e mica Iulia? se face ea mare si le arata tuturor cum stau lucrurile!!..pai nu?!

LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudia99 spune:

quote:
Originally posted by natynic

Claudia, nu stiu de aspiratorul de la primii pasi dar de ce nu iei batista bebelusului, cea care se ataseaza la aspirator? Si eu am fost oripilata dar sa stii ca e f buna, scoate tot din nas si e bine suportata de toti bebelusii

Naty
Iulia mea

eu sunt tentata sa incerc dar nu este deacord taticul

mamica de Bogdan Alexandru 2 luni
http://www.flickr.com/photos/64733768@N00/sets/72157600685678594/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florin-a spune:

POZICI ANA-MARIA
Buna stolului de randunici.Si eu sunt mamica(albinuta) de aprilie 2007.Astazi printesa noastra aniverseaza 1 anisor!Am trecut sa solidarizez cu voi pt ca mi-am adus aminte de anul trecu pe timpul asta eram in travaliu-de altfel unul foarte usor ce a durat 7 ore.
Randunicilor de martie le doresc sa creasca mari si sanatosi..iar mamicilor ce urmeaza sa nasca, o nastere usoara ..aproape ca se termina odiseea!
Un Paste Fericit intregului stol!
Zum ..Zum ...ma intorc la stup, dar dc pot ajuta cu ceva revin cu drag.
Pupici

Varsta Ana-Maria
http://b1.lilypie.com/uFCEp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miradi spune:

Buna ,randunici !Chiar daca nu gasiti mesajul ,am aparut eu pe aici

Am nascut prin cezariana 38 de sapt o fetita de 3200 gr si 50 de cm ,pe 19 sambata la 14.45 la Spitalul Cantacuzino.

O sa va povestesc mai multe prin ce am trecut un pic mai tarziu ,a fost operatie cam grea si putin cam socanta pentru mine dar a trecut si suntem bine.

http://community.webshots.com/user/mira_geo

Mira mamica de Andreea-Maria (19.08.2004) si 38+ Medeea-Elena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miradi spune:

Multumim pentru urari!

Felicitari,Floriio pentru bebe Andrei-Radu ,sa va fie sanatos ,mancacios,cuminte si sa va aduca numai bucurii!

Felicitari Nicol conte !Sa va traisca bebita ,sa va fie norocoasa ,mancacioasa si cuminte!

Felicitari Kitzy !Sa va traiasca bebita Diana ,sa va aduca numai bucurii ,sa fie mancacioasa ,cuminte si norocoasa !

http://community.webshots.com/user/mira_geo

Mira mamica de Andreea-Maria (19.08.2004) si Medeea-Elena (19.04.2008 )

Mergi la inceput