Fulguleti de nov-dec-06 (170)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kikineata spune:

PASTE FERICIT! spor la cozonaci si sarmale, droburi....are cineva ceva de dat??

KIKINEATA mami de SARA MARIA (16 noiembrie 2006)

Mergi la inceput

A-deju, ai grija de motan! Sanatate rapida! Multumesc de ideea cu Chicoo, nu prea m-am mai gandit la ei ...de incaltaminte zic. Sunt f frumoase sandalutele motanului.

Dia, e asa dulce Oana in rochita aia alba!!!

Ruxandra, mamaaaa ce arsenal de sandalute si ghetute de vara. La Humanic aveau multa plasticaraie si la fete aveau modele chiar uratele, mai astept o alta colectie ca mi se pareau OK preturile...in schimb ghetele de muntge mi-au placut la nebunie si sandalele de la expo care nush de ce nu-ti plac ...mie mi s-au parut bestiale si finisaj si piele.

Dia, am dat cam multi bani pe carut sport si-l prefer calatoriilor indepartate sau la plimbari ici colo de shopping...Sara Maria inca sta in carut cu placere...oricum va trag de urechi si pe tine si pe a-deju dc nu ma lasa inima si-i iau trici.

Am inteles de la o nemtoaica ca totusi a deschis si H&M la Otopeni ori nu l-am vazut ori nu deschisesera inca. Super fain.

INTREBARE?? Cand aveti de gand sa le schimbati patul de bebe in patut de copil mai mare??

Luciaro, sa nu uit...am murit de ras la poza cu dormitul in picioare...la mai mare...scuze!!!E bestial!

Dianocica, hai sa traiesti!

Donia, cate cutii ai impachetat! Pe bune ti-ai luat lumea-n cap! Hai mobilizarea, pai se poate??

Danita...mica de tine...bravo poate scapi de operatiunea operatie.

Marani, asa scurt? Bineeeee!!!Ce face BubaRuba??

Roxanica, hau do io do mai darling??

Mergi la inceput

Dia,sa stii ca si Garga a avut 4 dinti si apoi intr-o luna au dat deodata 4 masele si inca doi dinti...mama ce crunt a fost...de atunci dorm cu ea...acum de o sapt se repeta povestea...of ce tipa mica de ea. Si in general cand sparge ceva pe gingia de sus e groaznic, e gingia fff groasa. Mi-e o frica de canini!!

Mergi la inceput

Bine ma, dormiti voi sa cresteti mari, nu vorbiti cu mine? Plec! Lasa lasa ca poate vi s-o face dor de mine!
fetele frumoasele!

PS. Dia te supara dc pe mine ma bate un gand crunt de ceva vreme sa stau acasa pan la 3 ani ai Sarei???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinazot spune:

Neata fetele iubitele!!!
Na ca apuc si eu sa scriu!!!Intai haideti la cafea!!
Multumesc fetelor care au intrebat de noi!Bunica e acasa acum,e mai bine ,nu mai tuseste,dar raman celalate probleme,dar asta este varsta si viata!!!ce mai,am gasit o doamna care o ingrijeste bine,mi-am luat o piatra de pe inima,la Ale am gasit o fata draguta,care vorbeste germana cu ea,si asta ma bucura enorm,e ok..deocamdata ,dar sa sunt optimista!
In rest suntem bine,am trecut peste viroza amandoua,il asteptam pe tati sa vina acasa,azi gatesc,vine bona si sta cu Ale ca sa pot sa ma desfasor la bucatarie ,ca altfel...
Sanatate bolnaviorilor,sa treaca repede!!
PASTE FERICIT SI LINISTIT VA DORIM !!!

Adina si Alessia Maria(30.10.2006)

"Life can give you a hundred reasons to cry,but you can give life a thousand reasons to smile"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinazot spune:

KIKINEATA,Ale doarme deja de cateva nopti in patul mare in camera ei,singura,de cand am facut schimbarea asta nu mai doarme peste zi decat fff putin,ca are tentatia sa se dea mereu jos din pat.E destul de greu sa o obisnuiesc dar nu cedez acum.Oricum in patutul ei nu mai sta ca iasa de acolo cat ai clipi,deci tot aia,dar exista riscul accidentarii,asa din patul mare nu are unde sa cada,pt ca distatnta e mica pana la podea si am pus perini peste tot,camera ei e formata acum dintrun pat maaaare!!!Dar asta numai cu o conditie,trebuie,e obligatoriu sa inchid usa la camera ei,ca altfel imi patruleaza noaptea prin casa.Dar e ok .Voi vedea ce urmeaza!!!

Adina si Alessia Maria(30.10.2006)

"Life can give you a hundred reasons to cry,but you can give life a thousand reasons to smile"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura13 spune:

salutari mamici!

vroiam sa zic eu multe, dar m-am uitat la ceas....e aproape 10 si bagajele nu sunt gata. de fapt nici nu m-am apucat de ele inca.
plecam la mama. va veni si andrea cu copilasii, fa vi fun in 3 camere, 3 copii si 6 adulti. dar, ce conteaza, vom fi in familie!
dar scurt: kikineata eu vreau in vara asta sa ii fac lui dani camera lui si atunci ii voi face un pat de copilas nu de bb, nu stiu inca cum va fi.
a deju sper ca ati trecut cu bine peste noapte
donia sper conversatia, super imaginea cu cristinel ca yoda....am ras cu lacrimi
dastefa esti din iasi?
ktrinel tricicleta o impingem noi, adultii, sau el

va doresc un Paste fericit, plin de liniste, caldura, sanatate si bucurii!
aveti grija cat mancati!

va pup tare, va imbratisez si mai tare!
Sarbatori fericite!

Laura lui Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel

slideshow Daniel

Mamici din Iasi

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daphna spune:

neata!!!!
Multumesc de raspunsuri,dam cu clotrimazol si parca vad k e mai bine.eram putin stresata k sunt sarbatorile,medicii sunt si ei oameni....plus k miercuri plecam la munte si as fi vrut sa fie totul in regula.Apropos ,vreun fulgulet prin Predeal din 30????
va pup.o zi buna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asiza spune:

Sa traiti, sa infloriti si Paste Fericit s-aveti!!!!

Noi ok, Denis mai muceste, mai tuseste, dar per total e bine, eu am facut ceva oo rosii, sarmale (si de vita pt Denis si amestec) si mai vreau sa fac ceva aperitive...that's it...

Am admirat colectia de papucei boieresti, mi-au placut la nebunie noile incaltari motanesti si ar cam trebui sa ne uitam si noi dupa sandalutze/adidasi de vara candva, in viitorul apropiat!

Zicea ceva Ktrinel de incaltari cu talonet, cum ca nu se recomanda in Ca decat daca ai probleme...eu is perfect de acord...adik nici macar nu stiu cum arata talonetul ala si taaare m-am mai minunat cand o prietena din Ro m-a rugat sa-i iau de aici niste adidasi pt. copil dar musai cu talonet...huh??? ce-i ala??? no, da' daca ea vrea, m-oi uita, insa am eu un feeling ca nici astia nu practica aici asa ceva fara recomandarea mediculul...io una n-am vazut...sau poate nu stiu dupa ce sa ma uit ...no...ce vroiam sa zic...deci de ce talonet???? Chiar ajuta???

Patutul cred ca-l vom schimba la vara...tre' sa ma uit dupa vreun model, ceva...

Dastefa, esti in listuta! ...a fost nasoala rau operatia de varice si recuperarea?

A_deju, draga de tine..imi inchipui cat de nelinistita ai fost in ciuda mesajelor tale aparent optimiste ....sper ca e mai bine motanu'...oricum e mare lucru ca-ti pastrezi simtul "omorului" in astfel de situatii!

Va pup pe toate...

Oana cu www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank"> Denis 1+
Slideshow

Life is short...buy pink shoes!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanica2006 spune:

dragele mele, va doresc sa aveti sarbatori frumoase, linistite alaturi de familiile voastre si mai ales de scumpii fulguletzi!! va pup cu mare, mare drag pe toate, toate si sa ne revedem cu bine!!!

ROXANA si DAVID MIHAI (20.11.2006)

David al meu

Mergi la inceput