Fulguleti de nov-dec-06 (170)
Raspunsuri - Pagina 7
![](images/user_woman.png)
ruxandra_sb spune:
quote:
Originally posted by simo29
La Cluj e mare epidemie de varicela...eu am varicela - am luat-o de la baietelul prietenei mele care are 4 ani.
Acum ma astept sa o faca si David - ce sa mai zic? - asa sarbatori n-am avut niciodata. Eu ma simt foarte rau - tot corpul mi-e plin de buburuze "mancacioase".La fata nici eu nu ma mai recunosc in oglinda
Pare rau.. Multa sanatate.
![](floare.gif)
Are mama doi flacai..
![](batman.gif)
![](amoras.gif)
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
Ktrinel spune:
UN PASTE FERICIT SI LINISTIT !
sunt si eu pe aici pe undeva...nu ca mi-ar da pregatirile orarul peste cap..dar o friptura de miel si oua tot fac!
suntem bine, in principiu, au inceput ambitiile, tipetele si incapatanarile ...parca specifice unui terible two..precoce...
am citit pe diagonala si mi-a sarit in ochi subiectul cu pantofi/sandale..
1. aici nu se recomanda talonetul , decat in cazuri specificate de medic...voi le puneti obligatoriu talonet la toata incaltamintea? de ce?
2. se recomanda ,pana mai incolo un pic, sandale/pantofi inchisi in fata...sau pe cat posibil ..pt ca isi pot rani/lovi degetele de la picioare f usor...e mai bine sa fie protejate.
3. eu pt vara prefer incaltamintea de panza, putina piele, ...sau descult...noi deja prestam ...pt ca sosetele sunt pt papusi :)
4...si nu in ultimul rand... ce preturi!...eu de la Zara nu am decat o pereche de tenisi de piele intoarsa...in rest nu ii intra nimic in picior...ca si pt femei/barbati, modelele pt copii cred ca sunt pt cei mai slabuti, mai delicati, longilini...gabaritul nostru nu intra.
Dianav, am citit cu stupoare mesajul tau, apoi m-a sunat o amica buna care a fost de curand in romania , cu gandul de a-si cauta job si a se intoarce acolo,si m-am lamurit.... cu toate ca banii erau de-ajuns, nu s-a putut acomoda cu traficul, programul prelungit si super prelungit ( nu prea pleca nimeni din firma inainte de ora 18), plus ca vrea sa faca copil...si i s-a parut o adevarat provocare sa stea in bucuresti....acum e insarcinata in 6 sapt...daca iti poti permite cred ca ar fi cel mai bine gradi combinat cu bona.sper sa gasiti solutia cea mai buna
fulguletii biciclisti : chiar merg pe bicicleta, dau din pedale...sau ii impingeti voi ?
sa petreceti frumos si linistit!
pe curand
danita spune:
salutare fetelor
am o fesa pe picior si reusesc sa merg singura fara ajutor ! am scapat de ghips si vestea cea mai buna este ca tre operatie !! sper ca globul de cristal cum zicea pisika ..... sa nu fie defect si sa fie asa . mama deocamdata a venit acasa cica situatia nu ar fi asa de grava si suporta amanare pana dupa 1 mai cand isi revin cu activitatile la normal . sper sper sper sa nu greasca nici unul din dr-ii care i-am vizitat azi , amandoua !
va multumesc ptr tot si va pup
D
Teutz spune:
Azi am facut o tava de briose, piftia de curcan si drobul din ficat si piept de pui, iar maine urmeaza cozonacii, friptura... si sa vedem ce-oi mai avea chef sa fac.
A_deju, sanatate multa, multa motanului! Esti de belea cu mesajele tale!
Dia, admirat fata frumoasa si flacaul cretuliu. Haioasa tare Oana! Se prezinta si asteapta sa faca si ceilalti la fel, aa?
Si Alexiei i-au iesit incisivii laterali de jos dupa ce au iesit 4 masele. Si ei ii place sa-si dea jos pantalonii sau ciorapii pana la glezne si sa umble asa prin casa. Daca se impiedica si cade, si-i scoate de tot si incearca sa si-i puna pe cap. Pampersul inca nu si l-a dat jos.
Danutz, alocatia ne-o aduce postasul acasa in fiecare luna.
Danita, multa sanatate si tie si mamei tale!
Lavinia
Flore, vacanta placuta si sa va intoarceti sanatosi!
Ralumat
Simo, sa treaca repede varicela! Multa sanatate!Sanatate multa copilasilor bolnaviori!
PASTE LUMINAT, BUCURIE SI LINISTE IN SUFLETE!
Teutz de
Alexia Iarina (10.12.2006)
Dia1609 spune:
lavinia, e voie, sigur ca e voie ... plus ca alea-s poze din tinerete la amandoi, acum aratam jale amandoi: cu cearcane, netunsi, vai si-amar.. si el ff stresat si obosit... sa vina odata concediul ala ca nu prea ni se-arata nimic... si zici ca s-a speriat mihaita de masina? de zgomot, sau de ce?
ktrinel, asa e, e imbecila viata pe-aici, am si eu un barbat care lucreaza pana la 9-10 seara, care pleaca a doua zi in delegatii pe care si le hotaraste noaptea (singur) sau in cel mai bun caz in dupa-amiaza de dinainte, ca sa aiba timp sa cumpere bilet de avion (chiar, chinico, in mai putin de 2 sapt lulu viziteaza orasul cu catedrala, dai niste indrumari de shopping? si dc ai vreme, poate va si vedeti :))... platit bine, e drept, dar nu stiu cati ani poate inghiti stresul asta si ritmul asta de viata.... macar timisoara nu e bucuresti si nu-ti pierzi restul de viata in trafic... cand ma voi intoarce la job le voi zice inca o data (cum am facut si cand am ramas gravida) ca nu fac nici o ora suplimentara, ca nu merg in delegatii si ca nu-mi iau de lucru acasa. si asta inseamna fara promovari cativa ani, dar asta e. in ro, daca lucrezi la program esti scos de pe lista cu promovarile, de pe lista cu premiile, etc. cu tricicleta: au toate tricicletele maner, ei stau, noi impingem, nici char asa, sa si pedaleze deja :)) ... oana se inscrie la categoria longilini, subtiri, asa ca ne incadram :)
donia, mortala discutia, cred ca te-ai distrat de numa' :).. sa nu uit: spor la cutii
chiar, acum ma gandeam ca n-am chef sa ma intorc la job, oare am luat-o pe ulei? ma fac casnica? sper sa ma pun pe directie pana in noiembrie, ca altfel e jale...
Dia1609 spune:
teutz, ma bucur ca si alexia face asa, am o consolare :))
danita, muuulta sanatate. la amandoua
yagmur, toate bune?
ruxandra, admirat pantofii, ce mai colectie demna de o fata, ca numar de incaltari, ma refer .. tb musai sa mai fac si io ceva shopping :)).. pana una-alta, ieri si azi cica am fost la cumparat de cadouri, si m-am intors cu nshpe plase, din care majoritatea erau pt mine
.. macar bine ca stiu ca nu-s depresiva, daca tot mi-a ars sa-mi cumpar atatea haine :))
dastefa spune:
daphnaeu am avut mai tot timpul probleme cu daria de acest fel.Daca nu ai cum sa mai mergi la un medic poti incerca cu REVIKEN -la noi a avut efect.Recent am fost la un dermatolog cu daria pt alte probl si am intrebat daca mai apar probl. ce e de facut si ne-a recomandat
-clotrimazol(crema de 2 ori/zi)
-cremaABCderm sau crema "CU URIAGE "
nu am incercat inca tratamentul dar eu am fost f multumita cum ne-a rezolvat probl cu care am mers
la capitolul ultimele achizitii verbale ;ascunde cate o jucarie sub o carpa si zice nu-i;tota=trompa
pt lista daria 16 11 2006 si mami 2 11 1975
daca nu apuc sa va mai scriu va doresc sarbatori fericite
Donia spune:
Minunatelor, eu nu stiu cand o sa mai apuc sa intru, asa ca va doresc de acum Paste fericit! Sa aveti fulguletii sanatosi, voi asemenea, sa se potoleasca febrele, varicelele, dintii si genunchii si tineti Trifermentele pe-aproape, ca in vremurile astea nu strica.
Pup cu drag si sa ne vedem sanatosi!
Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.
dastefa spune:
buna dimineata
am mai gasit 3 secunde timp sa-mi beau cafeaua cu voi
aseara cand am facut bilantul mi-am dat seama ca iar am facut o gramada de mancare si nu ca ar trebui sa o aruncam daca nu se mananca (avem un catel si 3 pisici) dar e pacat de atata munca
acum sunt zombi si uite asa nu mai apuci sa te poti bucura de sarbatoarea in sine si mai am inca o multime de treba
sa nu radeti dar stiti ce bucurie urmeaza sa-mi acord?.......un dus........ acum 2 sapt am facut operatie de varice si abia ieri mi-au scos firele si de azi am voie la balaceala
si uite asa un lucru f marunt devine o mare bucurie
acum fug sa nu mi se trezeasca printesa
pupici
anateo2004 spune:
Paste fericit!
nu cred ca mai apuc sa intru,zile astea.azi am o agenda incarcata: pl la 10 merg cu fimea la o petrecere,e ziua unei prietene de-a ei, dupa-amiaza rosim ouale amandoua si poate apuc sa fac si un pandispan.alte pregatiri nu fac ca noi ne ducem in vizita,duminica la mama si luni la socru
adejeueu am patit asa cu seba in februarie,febra 3 zile-chiar si 40-fara alte simptome,rosu in gat sau muci.nu iti spun ca cele 3 zile efectiv nu facea altceva decat sa suga sau statea in brate.intr-un final au aparut si bubele,au tinut 3 zile si gata.cred ca a fost vorba de rozeola,ar fi trebuit sa ma duc sa ii iau sange pt un diagnostic exact dar n-am facut-o.oricum in afara bolilor copilariei mai sunt si alte infectii virale care dau eruptii cutanate.multa sanatate!iti tin pumnii in continuare!
doinaspor la mutat!
ar mai fii,dar deja scriu cu latarnat de tztzoare cand oi scapa
pupici