Fulguleti de nov-dec-06 (170)
Raspunsuri - Pagina 6
porumbita80 spune:
Salutare minunatelor!
Noi suntem cu bagajele la usa plecam la tata, anul asta am scapat de gatit voi fi oaspete
Bine fac cozonac ca tatei ii place cum coc eu cozonacu si mai fac o pascuta pentru sfintit, la noi asa e obiceiul se duce la 12 noaptea cu un cosulet in care punem mancare si o sfintim masa de masti.
Mario creste un stres foarte mare, a arucat telefonu meu de la etajul 9, azi in masina habar nu am cand a luat cheia de antifurt a lui tasu si a aruncat-o pe geam cand stateam in parcare, normal tasu face ca trenu eu ce pot sa zic...Maine ma asteapta stresu din vama ca doar merg la moldovenii mei si acolo ala fac ca toti dracii. Pana nu bagam niste eurasi prin pasapoarte nu trecem asa usor.
Va urez un Paste Fericit , Dumnezeu sa va aduca lumina in case si liniste sufleteasca
Stela 30s cu printesa Cleopatra+Mario Gabriel(31.10.06)
dianocica spune:
salutare de la...birou de la alex
minunatili, sarbatori fericite, va pupam tare, mi-e dor rau de voi, ne-om mai auzi noi peste 2-3 saptamani
I'm not trying to be difficult...it just comes naturally.
Laura13 spune:
curatenia e gata, am si eu 1/2 de ora pana vine florin cu dani.
dia incerc sa nu ii mai dau suzeta seara, la culcare, dar peste noapte nu am ce face, doar asa se linisteste. asa ca....nu stiu ce sa zic, inca suntem cu ea, dar nici nu ne chinuim f rau sa scapam de ea, sa vedem cum o fi cand vor trece dintii. am mai zis azi, dar ma repet....chiar au crescut.
a deju sper ca s-a trezit bine motanelul. am vazut papucii, faini, si cele cateva poze cu eric....f fain
va pup, ma asez si eu un picut in pat....ba nu ca suna la interfon
Laura lui Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel
slideshow Daniel
Mamici din Iasi
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006
Donia spune:
Hop si eu dintre cutii... majoritatea sunt goale, nu va speriati
Trebuia neaparat sa va povestesc o faza faina din parc. Eram cocotata cu Cristi pe o structura din aia de joaca, si la un moment dat apare pe un podulet langa noi o alta fetita, peltica, de vreo 3 ani, care ma intreaba daca vreau sa joc "Star Wars". I-am spus ca nu stiu jocul, la care zice:
- E un film.
- Da, stiu filmul, dar nu stiu jocul.
- Pai trebuie sa fii unul dintre "guys". Eu sunt Darth Vader!!! (ea micuta, grasuna, dragalasa )
- Ooo, nu e cam scary?
- Nu, nu, imi place, are "stord" (in loc de sword = sabie)
- Ce are?
- Are stord si se lupta cu ea. Tu cine vrei sa fii?
- Mmmm... sa ma gandesc...
- Si bebele tau (aka Cristi ) poate sa fie Little Jedi Monster
- Daaa? Sa fie el the little monster?
- Da, the little green monster, are si el "stord".
Imaginati-v-o peltica... M-am distrat o gramada, il si vedeam pe Cristinelul in rol de Yoda, sarind peste topogane si peste leagane, cu roba aia mititica
Si asa cu mutatul...
Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.
simo29 spune:
Buna seara minunatelor!
N-am mai intrat de mult - dar nu v-am uitat - citesc aproape zilnic de la servici ca de acasa...mai greu!
Vreau sa va urez SARBATORI FERICITE! DUMNEZEU SA ADUCA LUMINA SI PACE IN CASELE TUTUROR!
PASTE FERICIT ALATURI DE CEI DRAGI VOUA!!!
Simo si David (9 noiembrie 2006)
Lavinia_P spune:
Dia,
iar ne bagi sub nas poze cu Lulu?Hmm..
Oricum nu avem nici o sansa la cat de frumoasa esti... da ne putem uita,nu?
Mai ce sandale care mai de care....EU tot de la Geox am okit..
Si pt ca ne-a trimis epurele banuti am vrut sa iau de la Miniblu o tricicleta cu acumulatori..era micuta,mie mi-a placut...el s-a speriat si s-a dat jos urgent.
Dandusa,
Floricica ta deja te lasa fara replica.Stai sa vedeti!
minunea mea
a_deju spune:
dimineata e cu febra, pranzu' e febril si el..si pe seara, cin' sa fie?? febra este, la apel :))) iaca imnu' familiei neamtu pe ziua de azi.. ceea ce NU va dorim si dumneavoastra, never never never...
in cifre, rezumatul zilei s-ar incadra intre 37.9 - 38.7... tot e bine ca n-a urcat mai mult, dar ceva tot e.. ce naiba o fi, macar de si-ar face aparitia sa stiu cu cine ne luptam.. sa scot "stord"-ul la inaintare, cum ar veni :)))
in rest, ce sa zic, toate bune si frumoase, am reusit sa ma duc la jupuit, scapand de blanet am si vreo 3 kile mai putin, deci mai putine sanse sa se rupa tocurile sub mine duminica.. aaa..ce e duminica?? pai ce sa fie..iaca..motanu' arde si chisica e nasa :) o botezam pe ilinca, e si ea domnisorica mare de-acuma :)
acestea fiind zise, va pupez cu drag si urez o noapte linistita (si racoroasa :) )
Deea, mami de www.onetruemedia.com/shared?p=414b2893332a6a41d7c2a4&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Eric(15.12.2006)
"outside of a dog, a book is a man's best friend (..'coz inside of a dog it's too damn dark to read..)" Groucho Marx
simo29 spune:
La Cluj e mare epidemie de varicela...eu am varicela - am luat-o de la baietelul prietenei mele care are 4 ani.
Acum ma astept sa o faca si David - ce sa mai zic? - asa sarbatori n-am avut niciodata. Eu ma simt foarte rau - tot corpul mi-e plin de buburuze "mancacioase".La fata nici eu nu ma mai recunosc in oglinda
Azi ma suna o alta prietena ce are fetita de 2 ani ca are varicela...
Inceputul bolii se manifesta cu o febra cuprinsa intre 37.5-38.5 grade.
Pupici,
Simo si David (9 noiembrie 2006)
ruxandra_sb spune:
quote:
Originally posted by a_dejuquote:
Originally posted by dandusa
primele perlute ale Crinutei:
eu nervoasa...,Crinuta urlatoare...
"Crinuta,te apuca la ore fixe?"
"Da!"
in alta zi trezita de la 6...,Crinuta isi canta de somn...
"Crinuta ti-e somn?"
"Da!"
"Si de ce te-ai trezit la 6?"
"Deaia"
f e n o m e n a l !!!
bine..mie oricum orice chestie de genul asta mi se pare de domeniul SF, in conditiile in care pe copilul propriu il intreb "unde e mama?" si-mi arata usa... sau becu'... sau autobuzu' pe-afara... :))))))))
Sunteti fenomenale amandoua.. , adica Crinuta si a_deju. Crinuta promite si promite bine si eu o sa fiu tare curioasa care va fi masculul care o reusii s-o "imblanzeasca".
Are mama doi flacai.. Matei (6) si Grigore (1)