Fulguleti de nov-dec-06 (170)
Raspunsuri - Pagina 5
a_deju spune:
quote:
Originally posted by Dia1609
acum un an .. parac nu-mi vine sa cred ca a trecut un an...
Dia de Oana 29.11.06
"Da aripi unui copil, dar lasa-l sa invete singur sa zboare" Marquez
acum un an, cand oana arata deja de un an :)) doamneeee... trece timpu'........
Deea, mami de www.onetruemedia.com/shared?p=414b2893332a6a41d7c2a4&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Eric(15.12.2006)
"outside of a dog, a book is a man's best friend (..'coz inside of a dog it's too damn dark to read..)" Groucho Marx
Dia1609 spune:
adeju, nu te ingrijora, si oana face la fel... si cica imi cauta floricelele de pe chiloti (ca am cateva perechi cu floricele) si de multe ori a trebuit sa-mi dau jos si chilotii ca-i trebuiau ei floricelele si n-a fost chip sa priceapa ca mie-mi trebuie chilotii ... si da, ma trage intruna de pantaloni,ii prinde de fund pe la spate si mi-i da jos si se distreaza terbil ... si din acest motiv, pe afara umblu numai cu curea... sper sa-i treaca, ca tare mi-e ca la pantalonii de in nu prea am unde purta curea
si din acelasi capitol, isi da ei jos pantalonii (prin casa deocamdata) pana la glezne si umbla asa cu ei pana pica ... sa mor daca pricep de ce, poate ma lumineza si pe mine shineva ... si uneori continua faza asta si-i da da jos de tot, desface body-ul si is da jos si pamersul si se plimba asa fericita prin casa ... deci la capitolul exhibitionism suntem fruntase
daphna, merci de ofreta, dc nu mi se-arata pe-aici, apelez la tine
adeju, la chicco nu m-am gandit, buna idee, o sa dau o tura si pe-acolo, dar ma enerveaza aia cu programul lor pana la 5, de aia imi ies mereu din socoteala :)
eri_ka spune:
SARBATORI FERICITE CARE SA VA ADUCA BUCURII SI GANDURI BUNE, IMPLINIRE SI BELSUG IN CASA, LINISTE SI MULTUMIRE IN SUFLET !
Ouale de Pasti!!!
Astazi in sufragerie
Dormitau pe-o farfurie
Necajite si manjite
Zece oua inrosite.
Un ou alb abia ouat
Cu mirare le-antrebat
"-Ce va este fratioare
Ce va doare?
Nu va ninge
Nu va ploua
Stati gatite-n haina noua
Parca, Dumnezeu ma ierte,
N-ati fi oua..."
"-Suntem fierte!"
Zise-un ou rotund si frez
Langa pasca cu orez.
Si schimbandu-si brusc alura,
Toate-au inceput cu gura:
"- Pan' la urma tot nu scap"
"- Ne gateste de parada"
"- Ne ciocneste cap in cap
Si ne zvarle coaja-n strada"
"- Ce rusine!
Ce dezastru!
Preferam sa fiu omlet' "
"- Eu, de m-ar fi dat la closca,
As fi scos un pui albastru"
"- Si eu unul violet"
"- Eu mai bine-ar fi sa tac.
Asa galben sunt, ca-mi vine
Sa-mi inchipui ca pe mine
M-a ouat un cozonac!"
SARBATORI FERICITE![/font=Arial]
a_deju spune:
quote:
adeju, la chicco nu m-am gandit, buna idee, o sa dau o tura si pe-acolo, dar ma enerveaza aia cu programul lor pana la 5, de aia imi ies mereu din socoteala :)
Dia de Oana 29.11.06
"Da aripi unui copil, dar lasa-l sa invete singur sa zboare" Marquez
huh?? 5?? astia la noi au pana la 8 in mod normal, si mai si prelungesc uneori in functie de cat de aglomerat au peste zi :)) iar pe mine, de fiecare data cand merg la magazin, mai au putin si ma iau de mana din zona cu carucioare, si-mi arata "ia uitati ce hainute noi am primit, da' haideti si la incaltari.." :))))))
cat despre dezbracat pana la pampers, pe eric inca nu-l duce capu'... suntem abia la capitolul "m-am prins cum sa-mi scot sosetele, sa le ascund repede, ca sa castig cateva minute de umblat la labele goale pana ma soseteaza mama iar" :))))
Deea, mami de www.onetruemedia.com/shared?p=414b2893332a6a41d7c2a4&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Eric(15.12.2006)
"outside of a dog, a book is a man's best friend (..'coz inside of a dog it's too damn dark to read..)" Groucho Marx
Dia1609 spune:
daphna, tb s-o vada un dr... poate e doar o iritatie locala si nu e candidoza.... dc o ustura cand urineaza, trebuie neaparat s-o dai cu ceva... oana a facut ff nasol de la pampersi anul trecut (cand era mica si inca foloseam din aia din ro) si la inceput a fost tot asa , mai in interior o roseata puternica, apoi s-a extins... dar nu stii ce poate fi pana n-o vede un medic... chiar si unele infectii urinare la fetite pot debuta asa... eu as duce-o la un dermatolog, ca pediatrii cam dau cu bata in balta la chestii din astea... sa treaca repede
Dia1609 spune:
quote:
Originally posted by a_dejuquote:
huh?? 5?? astia la noi au pana la 8 in mod normal, si mai si prelungesc uneori in functie de cat de aglomerat au peste zi :)) iar pe mine, de fiecare data cand merg la magazin, mai au putin si ma iau de mana din zona cu carucioare, si-mi arata "ia uitati ce hainute noi am primit, da' haideti si la incaltari.." :))))))
cat despre dezbracat pana la pampers, pe eric inca nu-l duce capu'... suntem abia la capitolul "m-am prins cum sa-mi scot sosetele, sa le ascund repede, ca sa castig cateva minute de umblat la labele goale pana ma soseteaza mama iar" :))))
credeam ca te duc ele in zona de carucioare, ca te stiu deja
n-am mai fost la ei din toamna, ca sunt cam inaccesibili ca locatie, adica in centru, pe unde nu am drum ca nu-s alte magazine de copii si ca nu gasesc never-ever loc de parcare :).. si pe motiv de program tampit rau... si ele tampite tare si acrituri, mi s-a intamplat odata sa-mi inchida usa in nas cand vroiam sa intru, pe motiv ca s-a facut ora 5 ... si nu mai povestesc ce tare m-am distrat cu artagoasele de acolo cand am cumparat scaunul de masa de am zis ca nu mai trec pe la ei... dar se pare ca nevoia ma indeamna si o sa mai trec de 2 ori pe an
apropo de sosete, oana de vreo 2-3 saptamani umbla numai desculta in casa... nu ami vrea sandale, sosete, nimic... uneori e chiar frig, adica eu dc umblu desculta sunt bocna la picioare, dar ea ramane calda.... ma gandesc ca dc ramane calda pe labute nu e cazul s-o sosetez, nu? chiar dc e frig.... restul fulguletilor umbla desculti sau nu inca???
Dia1609 spune:
helaaau, iar monopolizez pagina io cu adeju .. se pare ca motanu si oana au aceleasi ore de somn si noi n-avem altceva mai bun de facut decat sa bantuim pe-aici :))
ruxandra_sb spune:
Mai is si eu p-aci.
A_deju esti tare, tare cum iti pastrezi spiritul si simtul umorului chiar cand motanu e hot. Jos palaria! Mai vroiam sa zic ca Matei - pe la 1,5 ani- a facut o data temperatura maricica (nu chiar 40, din asta de abia dupa cateva zile. Eram in vacanta la mare.. furam la spital ca ce-are copchilul. Nu i-a gasit nimic.. da febra tot nu trecea. De abia dupa vreo 3-4 zile au inceput ceva muci si a aparut si rosu in gat. Nu-s ce nebunie o fi fost. Da vacanta ne-a stricat-o.
Dia, chiar ca Oana pare tare matura in poza de-acu un an. Aceasi mutrita poznasa si dulce. Am vazut sandale Geox si la 150 ron, la Miniblu din Plaza Romania. SI nu, inca nu umblam desculti; la noi sunt si cam 18-19 gr C in casa.
Lavinia, yes!!! Si chiar de 2 ori.
daca mama tot a-nebunit si a dat iama prin magazine, nu se poate nici abtine si ne prezentam si noi colectia de papucei.. (apropo, am cam trecut la nr 21 la unele modele.. sssshtt!! sa nu ne auda Flore cumva):
sandale plaja - Humanic, 45 ron (numa sa nu fie prea fluu-fluu si sa nu-i joace piciorul in lateral; in rest sunt moi si flexibili si interiorul-chiar daca sintetic- pare "prietenos" si placut pt piele)
sanadale piele in/out - Crido Kids, 120 ron (au taloneta)
foste sandale plaja, de la Kids Expo; da acu nu-mi mai plac asa mult.. mi se pare talpa cam rigida, mai vedem; au fost cam 80 ron
bocancei pt la vara, la munte , de la Humanic, 140 ron (sunt nemaipomeniti: usori, au talpa flexibila, piele in interior si pernute in zona calcaiului, usoara taloneta, tin glezna bine/intariti la spate, impermeabili.. cica au Gore-Tex, lalala)
Are mama doi flacai.. Matei (6) si Grigore (1)
a_deju spune:
ei, is tare.. is moale ca o matza lesinata, care-a si sforait de-a rupt pana acu', ca de nu, raspundea la timp :))
v-am mai zis io.. una e in scris, alta e face2face (chick2chick..lady in reeed... asta mi se trage de la eurespalu' copchilului.. am zis sa ma potolesc si sa nu-i mai trag cu dusca :)))) ), sau la telefon... sa va zica daphna, cine bocea aseara de mama lu' focu'??? :))) adevaru'-adevarat e ca m-am cam speriat. si nici acu' nu mi-am revenit complet :) febra febra, dom'le, da' pana cand?? :) sa vedem cum se trezeste subiectu' discutiei, si vedem dup'-aia daca-mi pica chilotii ca mi-i trage tot el sau de alta sperietura :)))