Fulguleti de nov-dec-06 (170)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Dia1609 spune:

dandusa, ti-am spus ce mult imi place burtica ta? na, iti spun acum.. si pune poze mai des cu ea... si cu crinuta... mooortala crinuta: "deaia" .. na, ca ti-ai meritat-o! .. da' crinuta poate umbla cu sandalele alea intre degete??? ca sunt chiar curioasa... oana cred ca le-ar examina si ras-examina, nu stiu dc le-ar tine in picioare

asiza, de ce esti trista mami? si n-ai chef de paste? inteleg sa n-am io ca vine soacra, dar tu?

monicabb, multumim de lamuriri, si pe mine ma interesa ..stii ca e prima data cand l-am vazut pe dragos (si pe tine ) in poze? oare de ce? e un scump cu buclele alea ... tie nici nu ti se vede burtica

dianav, nu esti nici prima si nici ultima care va avea copilul si la gradi si cu bona... ce sa faci, asta e situatia dc nu ai ajutor... si mi se pare o solutie buna,. de ce iti faci atatea probleme? hai inveseleste-te putin ca vine iepurasul

danita, cum esti? ati scos-o la capat?

adina, voi cum sunteti? ati gasit bona pt ale? e mai bine bunica?

wow, a aparut si mama omida, o pupam cu drag.. poate mai pui niste poze, huh?

chinico, felicitari pt dintisorul nr.2 ... la cati mai multi, cat mai repede... oana e turbo-maraita-nemancata-nedormita... cred ca-i ies si ei incisivii laterali de jos... sper cat mai repede .. oricum e total atipic, a oana are 6 dinti si 4 masele iesite complet, dar incisivii de jos inca n-au iesit

ce mai era? ce mai era?
sa nu uit sa sting focul ca dc ard ultimele legume ce le-am gasit in casa, nu stiu ce-i dau de mancare oanei ... si asa o sa manance numai broccoli cu conopida si carne de pui si saraca asta a mancat si ieri ca am uita sa merg sa cumpar legume

Mergi la inceput

am stiut eu c-am uitat pe cineva important: laura, ma bucur fff tare ca s-a redresat bona si ca dani e mai bine ... ce ai facut pana la urma cu operatiunea suzeta? i-o mai lasi sau renuntati la ea? ... cred ca o sa se bucure tare dani ca o sa stati atata cu el zilele astea

ma omorati cu magazinele voastre cu pantofi de copii... i-am luat oanei in disperare de cauza acum 2 sapt o pereche mai decupati cu 140 lei, si care nici macar nu-mi prea placeau... bine macar ca se simte bine in ei si sunt mai aerisiti, dar culorile sunt cam de baieti (crem cu kaki si cu portocaliu)... mai aveau pe roz si am eu un pitic maaare, dar pantofi roz nu-i cumpar[{:D]... in rest, nu am gasit in toata timisoara pantofi decupati (cu gaurele pe alocuri) care sa intruneasca conditiile obligatorii (talonet, piele interior-exterior, talpa ok), nici macar cu 2 mil ... jale mare la papuci de copii aici, iar sa-i cumpara de prin tari straine cateva perechi, chiar nu am pot avanta, ca la ritmul in care-i creste ei piciorul ajung sa-i fie bune ghetele vara ... chiar ,am vazut sandalute de la geox, o minunatie de frumoase, la 2 mil ... probabil ca o sa-i iau (ca alternativele sunt horror), dar chiar in mom in care vor fi de purtat, ca sa nu ma tepesc cu marimea ... cam atat despre oful meu cu pantofii (cred ca nu mai are sens sa zic ca eu imi caut pantofi de 2 sapt -minunata marime 41 care nu prea exista )

Mergi la inceput

danutz, nu poti sa ceri alocatia pe card? eu am pe card de la inceput si alocatia si banii de cic, si chiar n-am nici o batie de cap

donia, ia zi repede cate cutii ai ... hai, ca stiu eu ca te ajuta si roxana si cristinel

roxanicaaa, ce faci? ce face david?

adeju, cum e motanul? sper ca n-ati mai dat o tura pe la spital si ca nu mai are febra ....... tare-tare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a_deju spune:

quote:
Originally posted by dandusa

primele perlute ale Crinutei:

eu nervoasa...,Crinuta urlatoare...
"Crinuta,te apuca la ore fixe?"
"Da!"

in alta zi trezita de la 6...,Crinuta isi canta de somn...
"Crinuta ti-e somn?"
"Da!"
"Si de ce te-ai trezit la 6?"
"Deaia"

Mamica stralucitoare
13+ + Crinuta 1 Nov 2006

f e n o m e n a l !!!
bine..mie oricum orice chestie de genul asta mi se pare de domeniul SF, in conditiile in care pe copilul propriu il intreb "unde e mama?" si-mi arata usa... sau becu'... sau autobuzu' pe-afara... :))))))))

Deea, mami de www.onetruemedia.com/shared?p=414b2893332a6a41d7c2a4&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Eric(15.12.2006)

"outside of a dog, a book is a man's best friend (..'coz inside of a dog it's too damn dark to read..)" Groucho Marx

Mergi la inceput

bai nene (vorba cuiva ) numai miros de prajitura si cozonac imi intra pe geam si la mine miroase a broccoli si conopida ... si mi-e o foameeeee

de-ale oanei:
in parc, cum vede un copil pe care nu l-a mai vazut, se duce, se posteaza in fata lui, isi pune mana pe piept si spune tzantzosa: "Nana" si apoi mai incet "unu" si arata un deget... adica fata se prezinta, ca ea e Nana si are 1 an ... si apoi ii pune mana pe piept copilului, adica sa spuna si el ce si cum .. ma sparg de ras cand o vad .. si de drag, normal

Mergi la inceput

inca una si ma duc: deci Oana e "Nana" si prietena ei Carla e "Lala" ... sa le auzi prin parc cum se striga una pe alta "Nanaaaa" si "Lalaaaaa"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daphna spune:

fetiliiii????si eu cu o intrebare mai intima...k sa zic asa...Cred k de la antibiotic Elisa s-a procopsit cu vreo candidoza(diagnostic pus de mine),e putin rosie in interior si plange tare la pampers.sigur are ceva.Ati patit asa ceva?cum ati tratat?...
DIA,vrei incaltaminte de la CTA(facem o sedinta foto prin CRIDO KIDS de ex.-in jur de 1 mil jumate o gramada de modele,culori,calitate ).
DANDUSA,simpatica rau Crinuta..!am murit de ras....

Mergi la inceput

hai sa traiti sa infloriti :)
pai cum sa fie cu motanu'... toate bune, si febra-i in floare :)) n-a mai urcat catre everest, da'-i acolo, sacaitoare, cat sa nu ne lase sa ne bucuram de iepur...
am fost si la doctorita la care-i inscris, l-a cautat pe toate partile, l-a ascultat pe toate partile, a zis ca nu are absolut nimic, ca medic nu poate spune ca febra 40 poate fi de la dinti, dar ca om..da asa ca-i dam cu antitermice in continuare, si asteptam sa vedem daca se lasa cu bube sau cu alte cele..doamne fereste... oricum eric e bine, e topaitor nevoie mare, ma lasa in fundu' gol din 5 in 5 minute (deoarece si pt ca a venit vara, mi-am permis si eu sa port pantaloni trei sf si scurti prin casa... mare greseala, care nu trebuie absolut deloc repetata si pe-afara.. decat daca vreau sa ma exhibitionez pt entertainmentu' general.... pur si simplu imi trage pantalonii-n jos, dupa care trage de chiloti... si se amuza de ce se gaseste acolo :) in chiloti, si anume.... mai avem specimene de-astea curioase in club??? sau e singuru' precoc la acest capitol???)

despre papucari de plaja, again :) am luat ieri de la chicco, exact ca un papuc, cu elastic la spate... foarte faini, si surprinzator de moi. si doar 60 ron stiu ca-i mult, dar sa zicem..pt chicco..rezonabil :) si am mai luat o pereche de ceva.. sa-i zicem sandalute..desi nu-s chiar sandalute..is de vara, dar pt o zi inorata sau cu ploaie :)) sau de vara, la munte :)) piele in/out, cu bot acoperit, cu gauri (sau decupati, nush cum sa zic sa se inteleaga) in lateral si..partea cea mai faina..cu calcai acoperit, reglabil :) deci au arici la glezna, la spate, ca sa poti regla in functie de grosimea piciorului.. si mi-au zis tantile alea ca si marimea ca atare e reglabila din motiv de acest arici, mergand intre numerele 23-25... cred ca tre' sa le fac o poza, ca ma indoiesc ca s-a priceput ceva :))) revin in 5 minute, sa prestez pt marele public :))

Deea, mami de www.onetruemedia.com/shared?p=414b2893332a6a41d7c2a4&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Eric(15.12.2006)

"outside of a dog, a book is a man's best friend (..'coz inside of a dog it's too damn dark to read..)" Groucho Marx

Mergi la inceput

iaca ce vroiam sa zic...

si da, cum zice si daphna, prestam livrari la domiciliu daca se doreste :))

Mergi la inceput

acum un an .. parac nu-mi vine sa cred ca a trecut un an...

Mergi la inceput