Fulguleti de nov-dec-06 (170)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ralumat spune:

Fetele mele dragi, am intrat sa va urez Sarbatori fericite si linistite! La mine la munca e un pic liniste deocamdata, asa ca am reusit performanta de a citi ultimele 3 pagini. Si va puuuuuuuup pe toate (minunatele) si pe toti (fulguletii). Abia astept sa ne vedem cu bucurestenii ! Yagmur, nu uita ca ai promis! Sau....Ruxandra, Dandusa? Cand se hotaraste intalnirea, dati un sms sau bip si la "mama Omida" , ca noi saptamana viitoare nu plecam din Bucuresti. Si mai am si concediu toata saptamana .

Noi suntem binisor. Foarte bine pentru ca sotul meu si-a schimbat jobul - incepand cu 20 mai gataaaaaa, am scapat de Politie! Mai putin bine, pentru ca tot incepand cu acea zi trebuie sa predam garsoniera de serviciu in care stateam. Si bai nene, nu reusesc sa gasesc ap de 2 camere pentru chirie....neam! Stie cineva, ceva, pe undeva? As vrea aproape de metrou si maxim 450 Euro.

Danutz, pe Hambarului poate merge oricine sa va depuna actele. Dar eu zic ca daca tot sacrifica cineva un drum (vezi ca nu au program in fiecare zi, si sa stii ca spre sfarsitul programului e lejer acolo, nu se sta la coada), du un extras dupa un cont (nu mai stiu ce banci sunt acceptate, noi avem la BCR) si alte acte (intreaba la telefon, ca-ti zic), iar peste 3 luni iti intra banii pe cont (inclusiv restantele intoarse la ei). Eu asa am facut- si primesc pe card si alocatia lui si stimulentul (inainte, de el, venea indemnizatia pe card).

Gata, inapoi la munca. Si ma simt atat de rau.....marti nu am avut umbrela si am ajuns leoarca acasa. Azi au aparut primele semne ale racelii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monicabb spune:

quote:
Originally posted by ruxandra_sb

Monica, Si acu tirul de intrebari: cum ati dormit? Pt Dragos ati primit patut? Ce a mancat? De la hotel? Ati avut demi-pensiune, AI, etc?? Pe plaja mai erau si alti bb fara scutec/slip? Cam cate grade erau afara in zilele cu soare? Dar in apa? C-am vazut si lume la apa.

Nu, nu am primit patut pentru Dragos, am avut o camera cu trei paturi. Noi nu am simtit nevoia de patut, am dormit foarte bine toti trei in doua dintre paturi.

Am avut demipensiune.
De dimineata manca lapte de la hotel cu cereale de la noi, apoi mai rontaia niste cereale de la ei, cascaval si un pic de ou. Ne-am interesat si laptele era de la cutii deschise in dimineata respectiva.
La pranz ii dadeam un borcanas de legume, un iaurt si daca mai voia sau daca nu manca legumele ii mai dadeam un borcanas de fructe. Borcanasele le-am adus de acasa, pe acolo nu am vazut.
Seara manca carne la restaurant, a mai mancat o data spaghete, in rest nimic nu i-a placut. Ar mai fi putut sa manance legume fierte dar le scuipa. La culcare lapte praf. In primele doua zile ne-am stresat, am mancat pe rand, ca nu voia nici chip sa stea in scaunul de masa, dupa aia ne-am desteptat si-l lasam sa umble prin restaurant. Ii dadeam o bucatica de mancare, pleca, dupa ce termina de inghitit se intorcea la noi la masa sa mai ia o bucatica, si noi mancam fara probleme. Nu se ducea prea departe ca era multa lume in restaurant si ii era rusine rau.

Eu nu am mai vazut nici un copil pe plaja, asa ca nu stiu cum se poarta acolo. Tunisienii nu vin inca pe plaja, iar copii turisti am vazut foarte putini. Numai cativa nemti i-am vazut cu copiii dupa ei dar nu pe plaja.
Oricum tunisienii, si cred ca arabii in general, sunt foarte apropiati si calzi cu copiii fara a simti nici o urma de agresiune fata de ei. Va zic, mie nu-mi venea sa cred ca toata lumea il pupa pe Dragos (asa ca daca va ganditi sa mergeti in Tunisia cu copiii, ganditi-va bine inainte). Doua fete l-au pupat pe gura ceea ce nici eu nu fac! Baietii il pupau si plecau, unele fete nu rugau sa le lasam sa se joace cu copilul.

In primele doua zile au fost 30 de grade dar apoi, chiar daca a fost soare, nu au fost mai mult de 23-24 de grade si vant cam rece. Apa era rece, sa zicem vreo 17 grade. Eu am intrat o data scurt de tot.

Ce sa zic, una peste alta a fost bine ca Dragos s-a simtit bine, la hotel a fost foarte bine, mancarea buna, curat, pretul mic (ne-a costat vreo 600 eur pe toti trei - drum, cazare, demipensiune). E nasol acolo ca in afara zonei turisice nu e chiar curat, la bazar la ei trebuie sa negociezi si trag de tine sa le cumperi produsele (si sunt o gramada de chestii dragute de cumparat), nu e prea placut sa mearga fete singue pe strada ca sigur se gasesc localnici sa se ia de ele, atmosfera seamana cu cea de pe vremuri la noi. Daca reusesti sa te feresti de chestiile astea e chiar ca lumea.
Pentru noi este a doua oara cand mergem in Tunisia. Daca dupa prima vacanta acolo am zis ca a fost ok dar nu-mi mai trebuie si altadata, acum zic ca mai mergem. Noi acum am cautat un loc unde sa fie cald mai repede si pretul destul de mic si chiar ne-a placut mult.

Crema am gasit pentru Dragos de la Bioderma cu fp 50 asa cum am avut si anul trecut.

Astea sunt raspunsurile. In rest suntem bine si va pupam.

Monica, mama lui Dragos (6 decembrie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxandra_sb spune:

quote:
Originally posted by dastefa

Buna dimineata si mult spor la treba
in perioada asta nu prea am apucat sa stau pe la calc si cand citesti deodata vreo 30 mesaje uiti ce si cui ai vrea sa mai spui cate ceva
ptr lista am trimis datele mai incerc odata?

Poti "lucra" cu 2 ferestre deschise.. intr-una citesti si in cealalta raspunzi.

Rog frumos mai scrie o data datele voastre, ca sa le trecem in lista. Multumesc.

Are mama doi flacai.. Matei (6) si Grigore (1)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxandra_sb spune:

quote:
Originally posted by Monicabb
Astea sunt raspunsurile. In rest suntem bine si va pupam.

Uau Monica, ce raspunsuri detailate. Saru' mana.

P.S. .. asta cu fetele singure si unele tari nord-africane mai auzisem.. asta a fost motivul pt care nu ti-a placuta asa mult prima data?

Are mama doi flacai.. Matei (6) si Grigore (1)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

Danutz,
astea-s sandalutele de plaja,30 ron
Lavinia,
intoarcem pupiciisi te asteptam mai des,stiu ca nu-i timp,da' macar asa putinnn
Dianav,
imi pare rau ca esti intr-o asa situatie...,poate suna aiurea ce spun acum dar as fi vrut sa te intreb,nu se poate sa traiti dintr-un singur salariu?sa stai tu acasa cu pitica momentan...si sa munceasca doar sotul...
cred ca la tine este ceva acumulat,o durere pe care o ai in suflet legata de faptul ca nu esti atat de mult timp cu pitika cat ti-ai dori...,poate daca incerci sa umpli golul acum cat ea este micuta,mai tarziu nu vei mai simtit la fel...,poate vei fi mai impacata cu gandul ca ai stat cu ea si-ti va fi mai usor...
noi traim doar din salariu lui Claudiu si slava domnului,nu mor de foame...,Crinuta are cu ce se imbraca,are ce manca,are jucarii si in plus si cel mai important lucru,sant alaturi de ea nelimitat...mi-am facut planul de intoarcere la job...,asta se va intampla peste 3 ani si jumatate,dupa socoteala mea...,dupa ce bb 2 va merge la gradi,ce va fi dupa...,nu stiu,este prea devreme sa ma gandesc...,fa si tu la fel...,limiteaza-te la 'acum',la gradi,bona si atat...,fa in asa fel incat sa va fie bine si ei si tie...

copilul meu m-a trezit la 6...,m-a pus pe bigudiuri,m-a intins cu placa si apoi a cerut sa doarma...,ea sforaie...eu bantui,pt ca mi-am baut cafeaua deja si somnul mi-i plecat...,normal ca se va intoarce atunci cand printesa va fi treaza si f fresh...

de-ale Crinutei:
avem doua cuvinte noi si primele dupa cele binecunoscute de toti fulguletii...:
apa,care este apa... si coca,care este geaca...

primele perlute ale Crinutei:

eu nervoasa...,Crinuta urlatoare...
"Crinuta,te apuca la ore fixe?"
"Da!"

in alta zi trezita de la 6...,Crinuta isi canta de somn...
"Crinuta ti-e somn?"
"Da!"
"Si de ce te-ai trezit la 6?"
"Deaia"

Mamica stralucitoare
13+ + Crinuta 1 Nov 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lavinia_P spune:

Ruxandra,
Simteam io ca am uitat pe cineva important...
Iete bre...Tu l-ai vazut si live,nu?

Pt ca vom avea treburi..(ne-am adus aminte ca 2 bucati de cumnate gemene serbeaza ziua pe 27,deci tre sa le iau cadou..mor sa ma duc in magazine azi...sper sa supravietuiesc..):

Sarbatori fericite,lumina in case si in suflete,minunatelor si fuguletilor!
(Usurel cu bautaura si mancarea,da?)

minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marani spune:

va doresc un paste fericit si multa sanatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carla2005 spune:

A facut si fi-mea o faza asemenatoare cu a Crinutei, se trezeste la 6, "maaam, mama?", nu zic nimic, o iau din patut, se invarte, casca, ii zic"mai bine hai sa facem nanitz ca e noapte", la care ea "hai" foarte incantata,si se urca in pat! A dormit cu mine, ca de doar de aia se trezise! La ea tine faza daca ii spun ca e noapte imediat se culca, seara ii zic "Mami s-a facut noapte", si ea zice "Nanitz, hai" si se urca in pat, si icepe sa trige "bibic, vino" o las acolo si ii fac laptele, il mananca si adoarme! Au crescut fulguletzii ce sa mai!

mama de 1 an si 5 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura13 spune:

dandusa am ras cu lacrimi, auzi la ea: deaia! minunat! ti-a raspuns fata la scurt si la obiect
carla asa-i, au crescut, si eu ma minunez.
danita imi pare atat de rau ca aveti probleme......imi pare rau ca nu va pot ajuta.
ralumat cam rarut, cam rarut....ma bucur pentru voi. 450 euro chirie 2 camere??????? mama....ce preturi!!!

copilul doarme, de vreo ora, eu am lenevit si m-a luat un somn....fug si eu langa el. curatenia....e si nu e, cat pot atata fac si gata, nu?

pupici

Laura lui Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel

slideshow Daniel

Mamici din Iasi

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dia1609 spune:

quote:
Originally posted by Lavinia_P

Ruxandra,
Simteam io ca am uitat pe cineva important...
Iete bre...Tu l-ai vazut si live,nu?

Lavinia, mamica lui Mihaita (26.11.2006)
minunea mea

pfuu, iote de unde sare iepurele... si el care se crede expirat ... sa-i spun, sa nu-i spun?
hai ca sunteti mortale

Mergi la inceput