Fulguleti de nov-dec-06 (170)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns a_deju spune:

quote:
Originally posted by Dia1609

adeju, nu zi 'hop': si la oana oul a fost mancarea preferata, acum de o luna nu se mai atinge de el, cu greu i-am strecurat jumate de galbenus sapt trecuta in mancare :)).. eu cred ca la varsta asta preferintele culinare se schimba la greu.. asta dc au unele, ca pe mine asta ma termina, ca oana nu mai are mancare preferata. cand nu-i trebuie, pai ei nu-i trebuie nimic: nici pufuleti, nici biscuiti nici supa... nimic. oare mai sunt copii fara o mancare preferata? si da, ai dreptate, nici eu nu cred ca e vorba de rasfat acum, cu crizele lor de isterie... rasfatul mai incolo...
edit ca sa spun ca de vreo luna, onaa nu mai mananca fructe deloc. de nici un fel, nici macar de la borcan, nici in iaurt, in nimic... de ce oare?? habar n-am... si am mir ca nu are pofta de mancare, cand vitamine nu are de unde sa ia?
da' nu mai stiu dc am spus, dar intr-o zi din asta cu nemancat toata ziua, seara a baut un bibe de lapte de 240 ml, ce nu s-a mai intamplat de vreo jumate de an, ca ea bea atata lapte la 2 mese...

Dia de Oana 29.11.06

"Da aripi unui copil, dar lasa-l sa invete singur sa zboare" Marquez

asa a facut si eric cu laptele, daca mai tii minte.. cand am fost la galati, acum vreo luna, nu manca mai nimic, da' milkuia la greu... cate 3 bibe de 240 pe zi, plus unul de 300 seara... si prima seara la galati, cand nu s-a culcat decat dupa vreo 600 de lapte... o saptamana a tinut nebunia asta, si de-atunci adio lapte, pt forever din cate se pare :) ma indoiesc sa fie cazul si la voi, ca la capitolul "milky moods" eric inca nu si-a gasit sufletul pereche :))) s-ar putea sa-i mai rasara ceva colti oanei, si de-aia sa nu suporte nimic de mancare, c-o jeneaza la gingii.. dar cum totusi foame ii e, sa bage nitel mai mult lapte decat de obicei..

Deea, mami de www.onetruemedia.com/shared?p=414b2893332a6a41d7c2a4&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Eric(15.12.2006)

"outside of a dog, a book is a man's best friend (..'coz inside of a dog it's too damn dark to read..)" Groucho Marx

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dia1609 spune:

si niste poze proaspete de Paste

adeju, bine ca a gustat. oana n-a vrut sa guste nimic (noi oricum miel si porc nu mancam, asa ca nu era jale de manca de la noi) ... si rareori mananca ceva de la noi din mancare, maxim 5-10 bucatele :) dar or veni vremurti mai bune ... astept momentul cand s-o destupa si ea la minte in ce priveste mancarea ... poate o sa-i placa mancarea traditionala turceasca cand mergem la mare, si sa ma vad atunci pe unde scot parleala ... aaaa, stii ce ar fi mancat ea de la noI?? castraveti murati. da' erau atata de acri si de iuti, ca nu am indraznit sa-i dau :))

Mergi la inceput

da, asa m-am gandit si eu, ca stau sa iasa ceva dinti... da' sa mor dc vad ceva... bine, nici nu ma lasa sa ma uit, te-ai prins :)....
pai ar mai fi 2 incisivi laterali de jos de iesit, ca maselele sunt iesit complet toate... dc ies caninii inaintea incisivilor ma impusc ... da' sa iasa odata frate, ca m-am saturat de nemancat! si nervii astia tot de la dinti or fi, am amagesc eu..... vedem noi... asteptam zile mai bune :)

Mergi la inceput

adina , ce imi plac pozele alea unde sunteti toti 3

bambo, ce ochi verzi are antonia .. si cam seamana cu tati ... e mortala fluturas :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bamboletta spune:

quote:
Originally posted by adinazot

Aici avem poze calde de azi ieri si alaltaieri!!!

Adina si Alessia Maria(30.10.2006)

"Life can give you a hundred reasons to cry,but you can give life a thousand reasons to smile"

f frumoase pozele fericire maxima pe voi

Bamboletta si www.youngnutrition.net/member/tickers/61250/ticker4.png" target="_blank">Antonia-Gabriela(1 nov 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bamboletta spune:

quote:

Dia de Oana 29.11.06

"Da aripi unui copil, dar lasa-l sa invete singur sa zboare" Marquez

ce frumoase sunt pozele cu lalele si Oana imbracata in buburuza

toti imi spun ca Antonia seamana cu tati

Bamboletta si www.youngnutrition.net/member/tickers/61250/ticker4.png" target="_blank">Antonia-Gabriela(1 nov 2006)

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by bamboletta

quote:

ce frumoase sunt pozele cu lalele si Oana imbracata in buburuza

toti imi spun ca Antonia seamana cu tati

ia fa tu repede un baietel sa semene cu tine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asiza spune:

Dia, plecaciuni adanci ca inca te gandesti la noi cu talonetul ala si ti-ai facut timp sa exemplifici ....riboku' lu' Denis sigur n-are, da' m-oi uita in sandalele de vara sa vad ce si cum...da' daca n-o fi, n-o fi...chiar nu e o conditie la mine sa aiba talonet...da' macar stiu la ce sa ma uit cand ii cumpar papuci baietelului prietenei mele din Ro...sar'na again

Bambo, dulce foc fluturasa ta!
Adina, m-ai terminat cu pozele alea....Ale a crescut mult si se poate citi cu usurinta fericirea de pe fata voastra cand e tati acasa...mi-e dooor de Sibiu!!!! Cand eram mica si mergeam in vacanta la bunici, in fiecare week-end eram la Zoo ...ultima data cand am fost, sa tot fie vreo 3/4 ani, vizita la Zoo mi-a lasat un gust tare amar...nu mai e ce a fost si chiar mi s-a facut mila de animale...na, te pup cu drag

Preferinte culinare la pitici...greu subiect...lui denis am bagat de seama ca-i place cam tot ce are usturoi incorporat, gen tocanita/ostropel de pui si musai sa fie sos...ii place supa de taitei, aia de perisoare, oul e cel mai yummyyy, fructele le mananca doar blenduite sau de la borcanel (uneori mai papa banana din manutza si cere mereu mar din care musca cu drag si-apoi scuipa, da' nu se lasa si cere zilnic), ii mai dau gris amestecat cu iaurt sau cu un borcanel de fructe/dulceatza, orez cu lapte...cam atat...si mai manaca si la tv, la fel ca Marc al Dianeirus...ce mai era ce mai era...oricum si mie mi se pare ca ma cam invart in jurul cozii cu aceleasi feluri de mancare....aaa, preferinta clara: spanac (pe care-l gatesc la fel ca si Teutz) cu ou....la cap. "milk moods" nu ma plang, baga atat cat sa-i fie de bine! Biberon cu lapte mai prestam doar o data pe zi, seara, inainte de culcare, in rest laptele e cu cereale, gris, orez + iaurturi, branza!

Aaaa, v-am zis ca am inceput "banarea suzetei" ???...ca deja era cam toata ziua cu ea si am eu un fix mai recent cu intarzirea in vorbire la copiii care "suzeteaza" mult...asa ca, intr-o dimineata, dupa trezire, i-am cerut-o frumos, mi-a dat-o si am inceput sa-i explic ca de ce si anume vom targe din bib din ce in ce mai putin...s-a uitat, a parut ca asimileaza , dupa care a zis clar "bu", adik sa-i dau bibu'...i-am mai explicat o data ca nu se poate si ca vom avea bibu' doar la culcare...s-a enervat evident, au inceput crizutele, i-am spus ca merg la bucatarie sa-i fac papa, ca-l inteleg ca e suparat si cand se linisteste sa vina si el cu mine...am plecat si dupa nici un minut, a aparut si el cu un zambet larg pe fata...si asta a cam fost tot...imi mai cere uneori suzeta cand suntem la plimbare in carucior, da-i zic simplu ca nu o avem la noi si ca la culcare o va avea cu siguranta...nu face figuri si-si vede de ale lui...in concluzie...ii mai dau bibu' doar cand facem nani....de tot nu cred ca-l vom scoate prea curand...

No, Kikineatza, vezi cum ma pali chefu' brusc si dintr-o data??? Bin' ca ma certi pe mine, da' nici tu nu esti prea darnica cu vestile!

Mai viu daca ma mai loveste vreun avant "forumicesc"

Oana cu www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank"> Denis 1+
Slideshow

Life is short...buy pink shoes!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a_deju spune:

asiza, idee pt renuntat la suzeta, daca chiar intentionati , ca noi nu .. mi-a fost sugerata si mie, a intrat pe ureche, da' m-am facut ca nu aud . cica functioneaza cu schimbatul suzetei pe una de-aia de inceput..adica 0luni.. sau doar cu schimbatul formei tetinei (din picatura in ortodontica, sau invers).. majoritatea cica renunta rapid, ca nu-i mai satisface calitatea/cantitatea :)

Deea, mami de www.onetruemedia.com/shared?p=414b2893332a6a41d7c2a4&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Eric(15.12.2006)

"outside of a dog, a book is a man's best friend (..'coz inside of a dog it's too damn dark to read..)" Groucho Marx

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianocica spune:

maine plecam acasa, asa ca iar ciu-ciu net :(

d are mancaruri [preferate pe perioade. o saptamana fructe, una legume, una branzeturi...care cum ii vine :). cand il tine prea mult una (ca aia cu bananele), apai nu mai pune gura pe banane mult timp. inca n-am descoperit cand intra carnea la preferate da' pot spune ca nu ma stresez deloc, ba chiar ma bucur :)

I'm not trying to be difficult...it just comes naturally.

Mergi la inceput