Fulguleti de nov-dec-06 (170)
Raspunsuri - Pagina 19

Dia1609 spune:
dandusa, asta am incercat si eu azi dim : branza de vaci cu sana si patrunjel... bleahhh... si ou cu rosii si cu paine - bleahhh, si budinca -bleahh, adica pe asta nici n-a mai gustat-o. sincer, nu stiu ce sa-i mai fac ca nu vrea nimic. cred ca o las cu nimic pana revine la sentimente mai buna fata de mancare...
chiar fetelor, alte idei de mancare de dimineata si seara??? nu pt acum, ci pt vremuri mai bune
danduso, io chiar acum ma apuc sa citesc de crizutele din dotare, ca nu se mai poate... nici nu ma culc, ma pun pe citit... sper sa si raman cu ceva :)
chinico, dianarus, aveti dreptate cu scarile, eu ziceam ca nu alea m-ar stresa cel mai tare, ca oricum nu le-ar urca nesupravegheata. ci balcoanele ... ca un geam deschis la camera tot trebuie sa mai lasi .. fiecare cu piticul lui ... oricum casa fara etaj nu ne permitem, pe motiv ca nu ne permitem o casa desfasurata pe atata amar de teren :))

asiza spune:
VA MULTUMESC AGAIN TUTUROR PENTRU URARI!
Noi suntem bine, nu prea am chef de scris...va pupacesc...
Oana cu www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank"> Denis 1+
Slideshow
Life is short...buy pink shoes!

kikineata spune:
Asizicooooo, La multi Ani....hai sa traiesti!!!
Ce-ai fato? ai racit?? Stai cuminte, fii fericita...te-a apucat amocu'! Mai zici ca esti fara chef , dar zi ce ai? Hai inapoi la Romanica, huh? ar fi mai bine? Lasa balta inglejii aia si hai la o paturica!
Edit ca mananc litere...deh...de foame as manca orice!
KIKINEATA mami de SARA MARIA (16 noiembrie 2006)

asiza spune:
quote:
Originally posted by kikineata
Asizicooooo, La multi Ani....hai sa traiesti!!!
Ce-ai fato? ai racit?? Stai cuminte, fii fericita...te-a apucat amocu'! Mai zici ca esti fara chef , dar zi ce ai? Hai inapoi la Romanica, huh? ar fi mai bine? Lasa balta inglejii aia si hai la o paturica!
Edit ca mananc litere...deh...de foame as manca orice!
KIKINEATA mami de SARA MARIA (16 noiembrie 2006)
Hai ma ca esti mortala

Oana cu www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank"> Denis 1+
Slideshow
Life is short...buy pink shoes!

bamboletta spune:
Bamboletta

a_deju spune:
quote:
Originally posted by Ktrinel
julia nici nu s-a atins de miel, de cozonac...de oua, nici atat. doar le-a ciocanit de n=a mai ramas nimic de ele...nu pot sa o fac sa manance ou..de fapt nu prea mai mananca nimic in ultimul timp..doar banane, mere, pere...daca i-as da si 2 odata, iaurt, spanac in care ascund bine carnea sau ficatul, dovlecei, ciorbe...apa nu mai vrea din cana, ci doar din pahar normal sau sticla de plastic..suntem in culmea istericalelor, a nervilor, a bagatului intr-un coltz si a zbieratului cu intonatie...spuneti-mi ca nu suntem singuri, ca altfel incep sa cred ca eu am rasfatat-o ...dar cand ??
Donia, v-ati mutat?
Ktrinel si Ana Julia (24.11.2006)
..iar eric ar manca ou dimineata la pranz si seara, daca s-ar putea :)) i-l fierb relativ moale (10 minute, si iese la fix, doar galbenusul moale...), a mancat si ou ochi o data, ca n-am mai scapat de el.. ii facusem mihaiului, si nu s-a mai putut, ca facea-n toate felurile, asa ca a trebuit sa mut farfuria in fata motanului, si sa mai prestez unu' pt ta-su'.. il "bat" cu furculita, cu miez de paine si un varf de sare.. si pot spune cu mana pe inima ca e mancarea preferata :) ma rog, asta si piureul de cartof :)
pe de alta parte, iaca, fructe nu vrea deloc, il mai pacalesc inca cu banana pistaa in iaurt, cat o mai merge si asta.. ca restul sunt cah ca atare, le consumam numai de pe ramurile..borcanelor :))
de baut bea numai si numai din biberon, tot e lucru mare c-am ajuns la tetina de-aia cu flux variabil, chiat ca in primele zile se ineca de zici ca-i turnam cu galeata, nu cu nr 1.... oricum, avand in vedere ca nu bea decat apa si ceai..sa zicem ca-l las cu biberonul pana s-o plictisi el :)
iar la capitolul istericale..cred ca cea mai buna intrebare ar fi "e vreunu' care nu face??" :)) si noi tot la capitolul asta suntem, tot urlat cu intonatie, cu gestica, cu batai din picior, cu tavalit pe jos.. cateodata cu motiv intemeiat (ma rog, in masura in care lui i se pare ca e persecutat fin'ca nu i se permite sa-si balaceasca labutele in apa din wc...spre un exemplu..:)) ), cateodata din senin si iarba verde... nu cred ca e vorba de rasfat, ci pur si simplu de dezvoltarea normala a personalitatii... rasfatul probabil va aparea de aici incolo, in functie de cum trecem sau picam testele "nervilor" pe care ni le aplica zilnic :)
Deea, mami de

"outside of a dog, a book is a man's best friend (..'coz inside of a dog it's too damn dark to read..)" Groucho Marx

Dia1609 spune:
adeju, nu zi 'hop': si la oana oul a fost mancarea preferata, acum de o luna nu se mai atinge de el, cu greu i-am strecurat jumate de galbenus sapt trecuta in mancare :)).. eu cred ca la varsta asta preferintele culinare se schimba la greu.. asta dc au unele, ca pe mine asta ma termina, ca oana nu mai are mancare preferata. cand nu-i trebuie, pai ei nu-i trebuie nimic: nici pufuleti, nici biscuiti nici supa... nimic. oare mai sunt copii fara o mancare preferata? si da, ai dreptate, nici eu nu cred ca e vorba de rasfat acum, cu crizele lor de isterie... rasfatul mai incolo...
edit ca sa spun ca de vreo luna, onaa nu mai mananca fructe deloc. de nici un fel, nici macar de la borcan, nici in iaurt, in nimic... de ce oare?? habar n-am... si am mir ca nu are pofta de mancare, cand vitamine nu are de unde sa ia?
da' nu mai stiu dc am spus, dar intr-o zi din asta cu nemancat toata ziua, seara a baut un bibe de lapte de 240 ml, ce nu s-a mai intamplat de vreo jumate de an, ca ea bea atata lapte la 2 mese...

adinazot spune:
Am aparut si noi,dupa doua zile cu tati acasa,frumos.Ale a fost super fericita,zilele astea a papat mai bine ca niciodata,sunt uimita,preferata ei este ciorba cu bors,stevie si loboda,de pui,a mancat de a spart,si cozonacul..l-a devorat!nu ma asteptam!si altele pe langa!Am fost mult pe afara,asa ca a dormit neintoarsa in noul ei pat,adica cel mare,ca de adulti!Incepem sa ne obisnuim si sa ne placa locul mult unde ne putem lafai
Aici avem poze calde de azi ieri si alaltaieri!!!
Adina si Alessia Maria(30.10.2006)
"Life can give you a hundred reasons to cry,but you can give life a thousand reasons to smile"

a_deju spune:
dia, nush ce sa-ti zic la partea cu "ce mai mancam"... la pranz i-am dat drob (din ficat de pui) cu piure de cartofi, mi-a smuls lingurita din mana la un moment dat, si juma' de castron a mancat singur (in fine..il ajutam sa nimereasca gura, dar pe mine nu m-a mai lasat sa m-ating de lingurita), si totul s-a sfarsit cu linsul castronului.... pt diseara am niste sarmalute in foi de vita, de-o vrea bine, de nu..asta e.. atata avem :) ce pot spune cert e ca in realitate habar nu am ce-i place (vezi faza cu carnea de miel si drobul), si o sa-l cam las sa manance din toate cele ce-om avea prin casa (noi oricum porc..in afara de craciun..nu prea...), si in functie de asta poate si-o mai stimula si el papilele si m-oi mai destupa si io la minte in privinta gusturilor 'mnealui... pt ca mi-e clar acuma ca daca nimeresc ce-i place, mananca cu varf si-ndesat, daca nu...pauza... sau poate pur si simplu vroia ceva nou, da' nu stia cum sa-mi transmita :) da' io de unde puii mei era sa fi stiut ca vrea drob, daca nu-l lasam sa bage??? sau miel..??? sau cozonac si pasca..?? si cum in ceea ce ne priveste e mai mult decat clar ca perioada de milkuiala s-a dus si ma-ndoiesc ca va mai veni, probabil ca am trecut in etapa urmatoare, adica a mancarii de copil mare... nush ce sa zic, aberez si io, ma-ncurajez singura :))
deci, ca sa revin la ceea ce intrebai tu de fapt, eu o sa-i cam dau de-acum incolo exact ce mancam si noi... vrea, bine, nu vrea..asta e, ne vedem la masa urmatoare :)
Deea, mami de www.onetruemedia.com/shared?p=414b2893332a6a41d7c2a4&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Eric(15.12.2006)
"outside of a dog, a book is a man's best friend (..'coz inside of a dog it's too damn dark to read..)" Groucho Marx

Dia1609 spune:
special pt asiza si chinico si restul fetelor care nu cunosc talonetul , aici il puteti vedea pe indelete in 2 pantofi diferiti :))