Fulguleti de nov-dec-06 (170)
Raspunsuri - Pagina 18
![](images/user_woman.png)
lizzy spune:
asiza scumpa noastra prietena, sa traiesti multi ani, sa fii fericita oriunde ai alege sa traiesti, important e sa fii alaturi de dragii tai baieti! te pup tare si-ti doresc numai bine!!!
flore, ai dreptate cu educatoarele, ele fac diferenta. din pacate insa, oricat de bun ai fi ca educator, una e sa lucrezi si sa tii in frau 10 copii, alta e sa fie 20 :(( aici e buba sistemului de stat. eu nu am oricum de ales, gradi private sunt vreo 2, si alea efectiv prohibitive financiar (pt noi).
ktrinel, haaaa... moda asta la pantofi :) si eu sunt in dileme, mai ales ca incep serviciul, si parca mi-e dor sa fiu un pic mai aranjata, mai eleganta, ca de jeansi si pantofi sport sunt asa satulaaaa... dar mie imi plac balerinii, ca sunt f.comozi, insa pantofii de lac mi se par imposibili, nu cred ca rezista nezgariati mai mult de 3 purtari, la mine cel putin.
dia, nu vreau sa te sperii, dar in graba, desi e mare si se controleaza extrem de bine, in graba, ianis a ratat de vreo 2 ori o treapta si s-a dus pe fund cateva. l-am invatat sa anunte cand urca sau coboara, sunt mai linistita. isi deschide singur portita, dar o inchide mereu pt ca stie ca marc nu are voie singur.
porumbita, si noi de asta preferam statul 'la tara', pt ca avem curte pt copii. sper sa gasesc aparatul sa fac si poze intr-o zi...
krinel, nu, nu sunteti singurii cu 'personalitate' :)) dar nu intru in detalii, nu acum. ce sa zic... sa zic ca trece?? pai trece, da' nu anu' asta, probabil! :)))
aka, isi revine in 2-3 zile de odihna. inca e greu sa-i scoti din ale lor...
daphna, ne rezolvi si pe noi cu cazarea? :))
danita, doamne-ajuta! ce s-a intamplat? nu te simti bine? sau mama ta e mai rau? nu te-am mai prins pe mess...
despre noi...
preferintele culinare s-au restrans la iaurt simplu, cereale de bebe si piure de fructe tot de bebe. zilnic, 2 mese sunt din categoria asta. supa sau ciorba doar uneori, felul doi nu prea... sa zicem ca o fi de la boala sau de la gingii. pe care, oricum, nu mi le arata... aaa, a mancat din ciorba de miel, i-a placut probabil aroma de tarhon si gramada de morcov ras...
a trecut asa rapid si pastele asta... tot cu tuse si sirop, tot cu aspirat si inhalat si 'aerosolat' dar e ok, suntem obisnuiti. si apropos de traditii, ieri am luat masa cu parintii mei, la noi acasa, azi am luat pranzul in deplasare, la socrii... si cam atat. si a venit tata la noi asta seara la 'stropit' si mi-a zis poezia cu 'floare frumoasa' (asta-s io ;) ) si s-a jucat un pic cu baietii.
astept cu nerabdare luna mai. simt eu ca se vor schimba multe luna asta si se vor lua decizii...
Marc 1+ si Ianis 3+
Pozele noastre / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">Nasterea lui Ianis / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=113084" target="_blank">Nasterea lui Marc
Mananc deci slabesc
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
ruxandra_sb spune:
Yagmur cu-cu!!! pi undi umbli??? intreaba minunatili de mata!
hai ca mane cica nu mai da cu
Are mama doi flacai.. Matei (6) si
Grigore (1)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/saryta/saryta.jpg)
saryta spune:
Asiza La multi ani! multa sanatate, bucurii si fericire alaturi de cei dragi. Anto a facut caca la wc ... pe suport special ... uraaa ... pina acu fugea si nu vroia la olita, dar azi singura a vrut sa o pun pe wc si a facut(probabil o vede pe Sara toata ziua si vrea si ea, doar e fata mare
)- sper sa o tina.
Va si sa aveti o zi minunata!
Mariana - mamicuta de 3 - ANDRA('99), SARA('05) si ANTONIA(21.11.2006)
iulia-stefy spune:
quote:
Originally posted by Ktrinel
suntem in culmea istericalelor, a nervilor, a bagatului intr-un coltz si a zbieratului cu intonatie...spuneti-mi ca nu suntem singuri, ca altfel incep sa cred ca eu am rasfatat-o ...dar cand ??
Ktrinel, ce sa zic? Acum un an cand vedeam la altii astfel de manifestari ma gandeam ca la noi n-o sa fie asa, dar e exact la fel. Are momente cand nu-i convine nimic. Orice ai face nu si nu... si de rasfat nu cred ca e vorba. Mai am niste prietene care au copii de varsta asta si sunt la fel. Cineva care lucreaza de multi ani cu copii mi-a zis ca asta e perioada "in care isi dezvolta personalitatea". Si ca se manifesta.... Mama ei de personalitate, ca uneori ma scoate din papuci.
poze din Copou
poze din februarie-martie
Poze Stefy
Lacramioara mamica
![](copilas.gif)
doradora spune:
bravo, antonia! felicitari!
a mea e in greva foamei. ieri a mancat o felie de paine, 2 iaurturi, 7 linguri de supa si 30 ml de lapte. o sa o pun sa-mi deconteze din alocatie coaforul, in ritmul asta voi albi rapid de tot. am vb cu dr, era de acord sa incep sa ii dau niste b complex, un picut pana ii mai revine pofta de mancare. nu pot sa o indes cu atatea siropele fara sa aiba ceva-ceva in stomacel.
chris + alexandra
bebeii nostri
Dia1609 spune:
chris, ca si consolare pt tine: oana atata mananca de vreo 2 sapt ... si e sanatoasa, nu are motive medicale sa faca asa
.
ktrinel, da, si oana are crizute, care tare cred ca vor fi tot mai dese, si nu vor trece in 2-3 saptamani ... eu tot zic ca ma apuc sa citesc sa vad cum sa procedam, ca zau ca nu stiu cum tb reactionat
deeaA spune:
dianarus sanatate in continuare la baieti,sa se faca bine odata!si tie multa putere(ca si pana acu) sa treci mai repede peste toate!
ktrinel nici eu nu cred ca e vb ca sunt alintati(asa cum ma zapaceste socrii,ca cica il pupacesc prea mult si-i fac toate poftele) pur si simplu isi formeaza
si ei personalitatea
aka lui cris isi revine ea la programul normal
saryta ce mai,ai fata mare acu,bravo ei!
danita toate cele bune,fruntea sus,ca se rezolva toate!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/bamboletta/bamboletta.jpg)
bamboletta spune:
Neata
Si Antonia mananca putin,vrea numai biscuiti,grisine,briose,iaurt,laptic bea maxim 150-200 gr cred ca este o perioada crize si nemancat
Saryta-felicitari Antoniei
si eu vreau sa cumpar colac adaptor pt antonia cu olita nu avem succes
dar nici nu am mai incercat
Danita-o sa rasara soarele si pe strada ta
multa sanatate fulguletilor bolnaviori
Bamboletta
![](mamica.gif)
![](zana.gif)
dandusa spune:
Asiza,
daca vii in august la mare,avem sanse fff mari sa ne cunoastem
abia astepttt
am stabilit pentru maine intre 10-13 intalnire cu Yagmur,fetele care doresc sa dea un semn.poate ne strangem o gaska mare ca pe vremuri la paturica
ramasese sa mai stabilim locatia...,kiseleff sau herastrau
eu votez pentru kiseleff...
ce-am servit cu mareee placere azi:
branza proaspata de vaci,amestecata cu smantana,sare si marar proaspat tocat f mic
am servit pe biscuiti sarati...,o nebunie de gustarica...,i-a placut Crinutei f tare
Saryta,
felicitari pt progresul Antoniei,ca sa vezi ce important este un fratior mai mare...,minunattt
Ktrinel,
chiar este necesara o pauza asa de mare?eu m-as plictisi...,vb ta,mai bine sa ti-o scurtezi si sa ajungi mai repede la Julia acasa...
si noi facem crizute,cand se intampla de obicei sant inexplicabile,adica nu-i agitata din cauza vreunui dinte,sau obosita sau,sau...,o apuca pur si simplu...,ma las pe vine sau o iau in brate o intreb ce are de ce o "apuca la ore fixe..." si incerc sa o calmez distragandu-i atentia cu vreo melodie,desen,animal etc...,tine de fiecare data...,dar tre' sa am si eu starea necesara ca de cele mai multe ori simt ca EU sant cauza...nu prea pot sa dezvolt,este mult prea personal si mult prea dureros...
da,ne-am hotarat la Dalia-Ioana sau Radu-Ioan sau ambele
Madaluta,
m-au luat pe mine emotiile la gandul ca mai este fff putin si tauroaica ta iese la lumina,tinem pumnii de pe acum...
probabil ca tot cezariana iti va face,nu?
Mamica stralucitoare
13+ + Crinuta 1 Nov 2006
chinico spune:
ktrinela mi-ai luat vorba/mielul/oole din gura :))
beoaca e in plina perioada de crize...dar eu cred ca din cauza dintilor..nu-i pot intra in gratii si pace..ieri am carat-o in brate de la 2 km de casa pana in hol...m-am cocosat definitiv...astept sa vad cum evolueaza situatia.
si da :)), si eu as vinde maine casa din cauza scarilor si m-as reprofila pe un bungalow...
dia mare grija la scari...portile sunt bune pana se prind tovarasii cum sa le deschida. la beaoaca a durat o saptamana. nu urca never ever scarile neinsotita. si nici nu o va face pana pe la 20jde anisori :)).
de mancat mananca, important e sa fie multa carne in legume, altfel nici nu le arunca o privire..miel nu i-am dat(din motive de uitat in cuptor si ars animalul..) oole nu ii plac, cozonac n-am...
in general sunt putin down si putin mai mult in mari nedumeriri si cu multe intrebari, in particular poate poate da flore si pe la mine :)).