Fulguleti de nov-dec-06 (170)
Raspunsuri - Pagina 21
Ktrinel spune:
Buun, cica sa ne mai linistim ca asa fac toti….dar de ce cand mergem in magazine, in vizita, in parc, in alte locuri, nu vad copii facand asa…asta ca sa il citesc pe barbatu-meu…nu mai vad pe nimeni facand asa…nu pot sa il conving ca asa sunt toti la varsta asta…pt ca nu am contraargument…stiu , ar mai ramane cartile, dar nu fac parte din bibliografia lui :(
Ieri a plouat…ce explicatii ca ploua, e frig, vine apa de sus…racim, de uda, ca nu e nimeni afara…nu a vrut si pace…si-a pus caciula, ghetele si a stat pe balcon…
Alta dandana, nu mai vrea sa o atinga tati…pur si simplu fuge si se ascunde..sau fuge la mine si se incolaceste ca o liana …
Am reusit si eu sa ii strecor niste galbenus fiert in spanac aseara…dejule , dar ce ou e ala de fiert 10 minute are galbenusul moale inca…?? de strut?
Asiza, mestecasi undeva cu suzeta aia…tot incerc si eu sa imi fac curaj…chestia e ca la gradi , in afara de somnul de pranz, nu ii da nimeni suzeta…deci se poate…auzi, tu chiar ai bunicii la Sibiu? …te pomenesti ca si cu tine am impartit leaganele prin SubArini…
Vai , ce frumoase sunt pozele…nici nu mai nominalizez.le-am vazut pe toate…am numarat toate firele de iarba, am mirosit lalelele…chiar si papadiile…chinico, cum stai cu papadiile anul asta, apropo?..cat despre ceilalti neuroni zglobii , incerc sa te mai luminez cum pot…
ruxandra_sb spune:
Capitol inchis.
Va rog continuati aici.
Are mama doi flacai.. Matei (6) si Grigore (1)
iulia-stefy spune:
quote:
Originally posted by Dia1609
adeju, nu zi 'hop': si la oana oul a fost mancarea preferata, acum de o luna nu se mai atinge de el, cu greu i-am strecurat jumate de galbenus sapt trecuta in mancare :)).. eu cred ca la varsta asta preferintele culinare se schimba la greu.. asta dc au unele, ca pe mine asta ma termina, ca oana nu mai are mancare preferata. cand nu-i trebuie, pai ei nu-i trebuie nimic: nici pufuleti, nici biscuiti nici supa... nimic. oare mai sunt copii fara o mancare preferata? si da, ai dreptate, nici eu nu cred ca e vorba de rasfat acum, cu crizele lor de isterie... rasfatul mai incolo...
edit ca sa spun ca de vreo luna, onaa nu mai mananca fructe deloc. de nici un fel, nici macar de la borcan, nici in iaurt, in nimic... de ce oare?? habar n-am... si am mir ca nu are pofta de mancare, cand vitamine nu are de unde sa ia?
da' nu mai stiu dc am spus, dar intr-o zi din asta cu nemancat toata ziua, seara a baut un bibe de lapte de 240 ml, ce nu s-a mai intamplat de vreo jumate de an, ca ea bea atata lapte la 2 mese...
Fetele, ma bag si eu in vorba.... dar fructe stoarse si date in biberon, adica suc proaspat stors, ati incercat? poate mai face ceva pofta de mancare. Noi asa am rezolvat problema. Sucul il bea. De mancat fructe, acum mananca para, kiwi si gusta merele si portocala inainte sa le bage in storcator la stors. Ea ma ajuta la facut sucul si fiindca muceste sa-l faca, il si bea. Ii dau cam 100 ml dimineata cu canita. Merge mai greu decat cu biberonul, dar trebuie sa invete sa bea si cu canita. Acum are una de la un set de jucarii, ca n-am gasit nicaieri canita asa mica de plastic. Ca sa o poata trinti cand ii vine....
poze din Copou
poze din februarie-martie
Poze Stefy
Lacramioara mamica Stefaniei Iulia (05.12.2006)
iulia-stefy spune:
quote:
Originally posted by Ktrinel
Buun, cica sa ne mai linistim ca asa fac toti….dar de ce cand mergem in magazine, in vizita, in parc, in alte locuri, nu vad copii facand asa…asta ca sa il citesc pe barbatu-meu…nu mai vad pe nimeni facand asa…nu pot sa il conving ca asa sunt toti la varsta asta…pt ca nu am contraargument…stiu , ar mai ramane cartile, dar nu fac parte din bibliografia lui :(
Nu te agita, eu am ajuns la concluzia ca si toti taticii fac la fel. Si la noi ne spune la fel, ca nu a mai vazut si alti copii asa rai ca al lui.
poze din Copou
poze din februarie-martie
Poze Stefy
Lacramioara mamica Stefaniei Iulia (05.12.2006)