Fulguleti de nov-dec-06 (170)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lavinia_P spune:

A_deju,
Inca o data: esti super-mega funny... poti sa scrii pe toate paginile cate trei mesaje ca nu ne suparam...
Sanatate multa multa si refacere rapida lu' Motanu'!
Roxanica,
Pt ca m-ai strigat de doua ori...- timpul,timpul e de vina!
Dia,
Ce poze faine...Si Oana serioasa domnule si concentrata pe activitati..
(si inca o data t-am admirat sotzul...)
Luciaro,
Am ras de numa de Serban. oare cum pot dormi asa?

Salut rapid pe Donia,DIanocica,Dianarus,Bambo,Laura,Flore,Dandusa, Teutz,Kikineatza,Adinazot,Danutz,Asiza,Chinico,Ktrinel- si iertare celor pe care le-am omis..

minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura13 spune:

offf, ce citesc despre motan. sanatate multa, sa dea DD sa fi vazut nenea doctorul bine, sa aveti o noapte linistita si sa va treziti bine dimineata!
lavinia pupam si noi, dar mai pune un spatiu intre pupici ca ai latit pagina.

dani mi-a facut o mega surpriza si a adormit singurel, n-am mai vazut de mult asa ceva, asa ca ne uitam si noi la un film. nici din asta nu am mai pupat de mult.

maine sunt libera, dar am chemat bona sa il scoata afara, ca sa fac si eu un pic curat, cu toate ca sambata plecam la mama, dar sa fie si la noi curat.

va pup, fug la film si apoi nani ca sunt rupta. de vreo 3 nopti se trezeste de o mie de ori, bea lapte de 3 ori pe noapte si nu il vrea deloc pe tat'su, plange daca se duce la el,asa ca sunt de serviciu.

n buna minunatelor!

Laura lui Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel

slideshow Daniel

Mamici din Iasi

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danita spune:

sunt f suparata !

eu va tre maine sa merg la mures ptr problema mea cu piciorul iar mama tre sa ajunga de urgenta la institutul inimii in cj . nu am pe nimeni mai tanar sa mearga cu ei ...sa ii ajute sa ii indrume ! :(( imi vine sa ma urc pe pereti ca nu ii pot ajuta sau mai bine zis sa o ajut pe ea care plange intr-una . se pare ca va tre operata la picior - are probl cu circulatia . e disperata , plange si eu plang alaturi de ea . :((

rugaminte la voi :

un hotel in cj unde sa stea tata pe timpul internarii mamei stiti ? vreau ceva aproape de institutul inimii .

multumesc

danita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lizzy spune:

e grele astea cu timpu' liber. nu este si pace. va citesc seara dupa 12, pana gat deja uit ce si cui sa zic si... renunt sa mai scriu.
iertare...

sanatate la bolnaviori (si celor doi bronsholiti ai mei...), drum bun cui e plecat la drum si distractie faina in concedii, sarbatori fericite cui nu va fi pe acasa (si pe forum) zilele astea...

noi ramanem acasa si sper sa apuc un pic de timp de relaxare pe forum cat e tati cu ei ca saptamana asta a fost si aglomerata si nasoala rau cu tusea asta...

Marc 1+ si Ianis 3+

Pozele noastre / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">Nasterea lui Ianis / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=113084" target="_blank">Nasterea lui Marc

Mananc deci slabesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asiza spune:

Semnez si eu condica rapid sa nu ma dati disparuta iar...

A_dejule, multa sanatate la motan!
Dianarus, la fel si alor tai pitici, multa multa sanatate!
Flore si Yagmur, distractie faina in concediu!
Danita, ai mesaj pe mess
Am prins-o pe Dianocica azi putin pe mess...era la Alex la serviciu...net va avea probabil peste trei sapt. doar.
Chinico, la cat mai multi dintalai!
aaa..oare ce si cui mai vroiam sa zic????....da, mersi fetelor penttru raspunsurile voastre cu si despre sarmale...tot nu m-am hotarat cum le fac (in cazul in care le fac)...

cam atat...in rest, ioc dispozitie de Paste si alte sarbatori adiacente ...trist!

Ktrinel, nu ne mai zici nimic?

Noapte buna sa aveti!

Oana cu www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank"> Denis 1+
Slideshow

Life is short...buy pink shoes!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dastefa spune:

Buna dimineata si mult spor la treba
in perioada asta nu prea am apucat sa stau pe la calc si cand citesti deodata vreo 30 mesaje uiti ce si cui ai vrea sa mai spui cate ceva
multa sanatate la cei bolnaviori(si noi am avut probleme cu febra mare si prelungita care am zis ca-i de la dinti dar pana la urma s-a dovedit a fi si de la o infectie urinara)
F interesant cu coaforul pt copii ,in Iasi oare exista?eu am tuns-o acasa pe parcursul a cateva zile (si arata destul de rezon)

ptr lista am trimis datele mai incerc odata?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianav spune:

Buna dimineata!

Nu vreau sa va intristez de Paste dar cred ca mai sunt si alte mamici in situatia mea. Tare mult as vrea sa stiu cum gandesc.

Am realizat inca odata aseara, ca eu voi avea nevoie de femeie pt. Oana pana la 15 ani. Chiar daca o duc la gradinita cu program lung ma tem ca va fi nevoie de cineva sa o ia de acolo. Stau in Dristor si lucrez in Baneasa, fac o ora jumate de la serviciu pana acasa si cu masina si cu metroul.
Copilul nu are nici o vina dar nu mi se pare normal sa vina acasa seara la 6 jumate, sau chiar 7 si pana ii dai sa manance si o speli se face ora de culcare. Nu vreau ca acasa sa insemne un adapost de noapte. Vi se pare normal?
Stiu ca alta solutie nu e, dar asa ma intristeaza gandurile astea, si situatia in sine pe care deja o traiesc. Vin seara, uneori nu o pot scoate dupa amiaza afara din cauza ca trebuie sa ii gatesc pentru a doua zi. Nu vreau sa o las pe bona sa gateasca, ca asta ar insemna sa ii iau din timpul acordat Oanei. Noaptea nu pot gati ca trebuie sa mai si dorm sa fiu fresh la serviciu.
Si mai departe la scoala. Exista, da, after school. Dar de ce sa nu vina copilul acasa la pranz, sa doarma acasa la el, sa faca temele in loc sa il culeg seara de pe la scoala si sa vina acasa doar pentru somnul de noapte.

Stiu, scoala e departe, insa perioada gradinitei e aproape si absolut toti colegii mi-au spus ca inevitabil 2 sapatamani pe luna stau acasa copii din cauza de boli. Cand Oana a fost racita am avut concediu medical maxim 3 zile cat a tinut febra, apoi a avut bona grija. Dar la gradi nu va mai fi bona, si voi sta probabil destul in medicale si sefii stramba din nas. Nu sunt singura in situatia asta, insa tot la copil ma gandesc. Circulatia e infernala in orasul asta si chiar nu vreau sa imi aduc copilul acasa doar pentru somnul de noapte.
Mi se pare tare complicat, eu chiar nu am pe nimeni sa ma ajute si uneori simt si eu nevoia de o ora exclusiv pentru mine sau pentru mine si sotul meu, fara copil.
Asa ca eu, probabil, voi da bani si la gradi si la bona.Sunt nebuna?
Si am sa optez pentru program scurt la gradi ca seara oricum nu au program educational.La gradi de stat sunt 33 intr-o grupa, stiati?
Serios, voi alte mamici in Bucuresti cum faceti? Ca banuiesc ca toate ajunegti seara tarziu acasa. Eu am si ghinionul distantei intre serviciu si casa, iar in zona Arcul de triumf, Piata Presei toata lumea stie cum se circula, intepenesti cu orele la semafoare.

Deci intrebarea mea: e normal ca acasa sa insemne doar papa si somn de noapte pemtru un copil? Ce mai inseamna caminul, acasa, locul unde teoretic simti ca apartii si te simti in siguranta, sa fie doar un loc de tranzit? Asta in contextul zilelor ce le traim, serviciu, trafic, etc.
Nu stiu daca am fost coerenta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxandra_sb spune:

Ce chestie nostima .. Matei cand era mic zicea "pacapu" la capac. Ei, ghiciti voi cum ii zice frasu? Tot "pacapu". Cred ca in curand o sa ma pacapuiesc si eu..

Yagmur cum fu zborul?? Cum a stat/rezistat Luchita? O veste buna Se pare ca nu mai plecam chiar acum, asa ca sper s-ajung la intalnirea de pe 29-30.

Uff, pare rau pt motanu. Dorim ca sa-i aduca multa, multa sanatate. Cum a fost peste noapte?

Laura, cum fu filmul?

Chinico felicitari pt numarul 2 a lu Bea. Noi avem deja 6. Nici noi n-avem tricicleta.. ca oricum mai e mult pan ce conu s-o poata folosi cu adevarat; si daca inca sta ca boieru in carucior.. cine-s eu sa-l contrazic.

Dianav, in primul rand nu este asa "anormal" sa tii si bona si gradinita; cunosc destui. E o combinatie f buna mai ales cand se imbolnaveste copilul, adica in special in primul an de gradinita. Unii din colegii lui Matei sunt luati la pranz de bona si merg acasa. Pt ca ai dreptate, la gradinita dupa pranz nu are loc decat somnul si putina joaca. Plus ca stiind-o acasa cu bona nu trebuie s-alergi disperata s-o culegi pana la ora X de la gradinita; poti sa mai rezolvi una, alta sau chiar sa petreci niste timp doar in doi.
Ah, mai stiu pe cineva care avea copilul la program lung (pana pe la 16-17), dar avea bona care-l lua de la gradinita si-l scotea in parc de amiaza, pana ce veneau si parintii de la job. Deci se pot n combinatii.

Avantajul la after-school e ca vine acasa cu temele facute.. ceea ce te scapa (sau nu ) de-o grija. Dar la bataia de joc cum se dau temele la scoala romaneasca.. nu stiu inca ce sa zic.

Ca sa mai economisesti timp cu gatitul- ti-as sugera asta:
- gateste mai mult si congeleaza (valabil si pt adulti)
- las-o pe bona sa-i gateasca Oanei cand ea doarme de amiaza, de exemplu.

Lavinia, te-am iertat. edit: ah, si pe Lulu am pus si eu ochii.. din prima.

Flore, . O vacanta pe cinste va dorim.

Dandusa, ieri dimineata dupa ce ti-am citit postarea si cum tot ploua.. ne-am sfatuit noi si pan la urma am aterizat la acel nou mall. Am fost cam pe fuga, da tot am apucat sa intram la ala mare cu pantofi, Humanic parca?.. unde ne-am probat si ne-am probat... Am gasit o pereche de ghetute super (gen bocancei).

Danita, multa sanatate intregii familii.

Dianarus, si voua multa sanatate.

Danutz, mi-a adus-o acasa postasul, ca intodeuna.

Donia, spor la impachetari. Cate cutii ai gatat ieri? Hai vino sa ne dai raportul, sa te mai mobilizam o leaca.. macar virtual.

Adina, bunica ta tot in spital e?

Asiza, sa ne povestesti cum au iesit sarmalutele; in caz ca le faci.

Are mama doi flacai.. Matei (6) si Grigore (1)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxandra_sb spune:

Danutz, parca tu intrebai cat costa sandalutele de piscina. La Humanicu asta erau unele moi si flexibile cu 45 ron.. mi-au placut asa multa ca.. Aveau si un soi de crocsi, dar inchisi pe picior, cu (parca?) vreo 70 ron. Mi s-au parut cam lati in fata.. mergea Grigore in ei ca un ratoi, da unu dulce foc.

edit: aveau si cizme de cauciuc; de la 35 ron pana pe la 49 ron.

Are mama doi flacai.. Matei (6) si Grigore (1)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura13 spune:

salutari mamici!
filmu' fu tare fain, patriotul cu mel gibson, eu nu il vazusem. dar s-a terminat aproape de 2, imi sarise tot somnul, am atipit pe la 2 jumate, logic ca atunci s-a trezit dani, care a plans din 10 in 10 min pana la 3 jumate, cand a vrut lapte. pe la 4 am adormit si eu intr-un final, la 7 dani a fost fresh, dar noroc cu florin ca am mai dormit.
acu' trebuie sa ma apuc de treaba, is lesinata toata, ma dor mainile si spatele si picioarele, dar......trec la munca.

a deju cum a fost noaptea?
dianav nici mie nu mi se pare nimic anormal in situatie bona+gradinita. asa vreau si eu (daca bona va fi ok). cand il voi duce la gradi, bona sa il ia la 12, sa ii dea papa si somnic la el acasa.

va pup, fug la aspirat

Laura lui Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel

slideshow Daniel

Mamici din Iasi

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006

Mergi la inceput