Fulguleti de nov-dec-06 (170)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miraco spune:

Aaaaaaa ...uitesem sa va zic...REVIN!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deeaA spune:

HRISTOS A INVIAT! fIE CA ACEASTA SARBATOARE SA NE ADUCA IN SUFELTE NUMAI PACE SI BUCURIE!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bamboletta spune:

Hristos a inviat !!!

Bamboletta si www.youngnutrition.net/member/tickers/61250/ticker4.png" target="_blank">Antonia-Gabriela(1 nov 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luly spune:

Hristos a inviat! Sarbatori fericite alaturi de cei dragi!

Luly mamica de Maria Isabela si Diana Andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asiza spune:

Hristos a Inviat!!!

Oana cu www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank"> Denis 1+
Slideshow

Life is short...buy pink shoes!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kikineata spune:

Dia, si Garga am impresia ca nu-i mai convine patutul aca e mic, parca si scartie si se trezeste. Cand zici ca o lasi in patul mare si doarme mai bine asta e la pranz sau si noaptea? La noi clar Garga doarme mai bine n patul mare, ziua doarme 2 ore juma - 3 fara sa se trezeasca plangand, bine in mare parte. Ca mai are zile cand doarme 1 ora juma. Ma gandesc serios la alt pat dar unde-l pun ca nu incape?? Om vedea.

Ieri am fost sa-i iau incaltari...ne-am intors cu rochita...incaltari ioc. Da am ceva in vizor.

KIKINEATA mami de SARA MARIA (16 noiembrie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia-stefy spune:

quote:
Originally posted by dastefa
acum 2 sapt am facut operatie de varice si abia ieri mi-au scos firele si de azi am voie la balaceala

Spune-mi si mie la ce dr ai fost si ceva despre operatie.
Am si eu una mare de dupa sarcina si mi-e groaza.

poze din Copou
poze din februarie-martie
Poze Stefy
Lacramioara mamica Stefaniei Iulia (05.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia-stefy spune:

Adevarat a inviat!

Sa aveti liniste si fulguletii sanatosi de sarbatori sa va puteti bucura de ele.
Multa sanatate la fulguletii bolnaviori.

poze din Copou
poze din februarie-martie
Poze Stefy
Lacramioara mamica Stefaniei Iulia (05.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danutz spune:

ADEVARAT A INVIAT!

Aseara am participat la o slujba de inviere foarte frumoasa la biserica de langa noi. Toate bune si frumoase pana la sfarsit, cand a luat-o preotul pe aratura, cu 'Doamne miluieste' pe conducatorii tarii si de partide... la care faza nu am stiut cum sa plecam mai repede!
Masa de inviere am servit-o in 2, picul de vin rosu mi-a pus capac asa ca am adormit instant!
Azi dimineata normal ca Maria-sa ne-a dat desteptarea la 7. Ne-am spalat de fata cu apa in care au stat 2 oua rosii, am spus o rugaciune, ne-am mancat pastele si acu' tup pe forum cu cafeaua in bot!!!
Sa petreceti frumos cu familiile voastre si sa degustati bucatele alese pregatite!
Ca un fel de tema...ce obiceiuri de paste respectati, ce bucate degustati si ce ritualuri urmati?

Noi avem oua rosii, cozonaci, pasca, friptura de pui si vita (ca miel nu servim din cauza ficatului la el si a stomacului la mine), conopida pane, un bors moldovenesc cu verdeata multa si carne de vita si placinta cu nuci si stafide!!!
Ritualul l-am descris mai sus...
Iar obiceiul este ca luam masa de pranz cu cei dragi noua, si cum parintii sunt departe si la mine si la el, raman nasii si cativa prieteni apropiati...
Astea fiind zise...m-oi duce sa mai cetesc din urma!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chinico spune:

Cristos a inviat! Sarbatori pline de lumina sfanta va dorim!

..de acasa. fara colori si maimutoi...

dianocica bine ai revenit!!!! de capuse(vaccinul nu e impotriva capuselor-precum m-am exprimat eu precum lemnul precum oaia precum mucul - ci impotriva...hm..capusele transmit 2 boli, meningoencefalita si borelioza..amu nu stiu impotriva careia din astea doua ..) trebuie sa ma interesez neaparat, ii sunt si asizului datoare...eu am vazut (pe vremea porcului) si pe aici se face mare tamtam referitor la inamicul capusa...
pove. cum e la noua garsoniera/casa cu hectarul aferent? d in extaz?

a_dejule sanatate, febra nu si dintalai da motanului!..si sa fie fara bube...

talonet. ortoped. nu(cred..) si nu...nu (cred) pentru ca habar nu am cum arata (in cazul in care talonetul e integrat in papuc) si fara indicatia medicului nu capeti asa ceva...nu pentru ca daca ma duc (la ortoped) ma intreaba daca sufar de plictis cronic..
nu am aruncat nici o privire in directia pantofilor de vara (din motivele des intonate..) dar bea va purta pantofi inchisi in fata, nu se uita pe unde calca si nici incotro calca si nu vreau sa isi juleasca purceii grasi de la picioare.

donia faina aia mica!! bai da mult vorbea ea la 3 ani...:)) si mai si stia de star wars!!!!

kikineata saptamana trecuta am dat o tura prin magazinele de mobila sa ne uitam de pat pentru bea :))...doar ca noi ne uitam la pat de doua persoane...in pat de copii nu am nici o sansa sa imi var corpul mladios langa ea.
daca acum 2 luni adormea fara probleme acum nu vrea sa faca nani decat langa unul din noi. asa ca ....preventiv ii iau un pat dublu. saptamana viitoare.

dia de data asta sunt acasa!!! normal ca am timp sa-l vad pe lulu, el sa aiba :)) vorbim.
..cat despre munca..part time e ok. sincer. mai lucreaza neuronul si in alta directie decat pisicutapispispiste-amvisatazinoapte-nvis :))

porumbita bafta la vama...

oole mele au iesit maro. de, m-am dat bio si le-am vopsit in coji de ceapa rosie..acum ma gandesc ca daca erau albe, oole si nu cepele, se inroseau...
mielul de la turcul l-a uitat shineva in cuptor si s-a facut negru.
drobul se farama faramtie faramite..
da mai conteaza....am gasit inghetata de fistic :)) si e verde si e cremoasa si are gust de cofetaria de la colt de acum 20jde ani :))

Mergi la inceput