Fulguleti de nov-dec-06 (170)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dianocica spune:

vad ca am ratat evenimemnt mare, la multi ani ADINA, cu intarziere, dar stiu eu ca ma ierti :). si un pupic mare mare de la noi.

noi vara trecuta am folosit aer conditionat in masina. reglat astfel incat sa nu bata direct spre el (de obicei alex ingheta si noi eram usor transpirati in spate ). eventual inainte sa plecam dam drumul cateva minute sa se raceasca masina, apoi il lasam la o treapta mica (1 din 4, rar 2)

chinico capuse? tu vb serios? habar n-aveam ca exista vaccin pt asa ceva. io zic ca daca aveti...se cere. io n-am vazut nici una in viata mea . deci , cel putin momentan, nu ma stresez :)

bambo eu as mai duce-o pe antonia la 2-3-5 doctori. cand eram mica am fost si eu cu aceeasi problema. ochelari +1, apoi +1,5, apoi +2. ca deh...nu vedeam bine,deci cresteau dioptriile. pana cand s-a enervat mama si m-a dus la bucuresti. eram pe la -4-5....super rapid operatie pt a corecta ce distrusesera cativa ani de purtat ochelari aiurea..si de-abia dupa operatie am ajuns la -2( aveam 5 ani).

terminat un capitol (fara poze, pe alea chiar le las pt diseara), facut o tura cu masina sa adormim copilul care era super incantat de tot ce se intampla pe aici, plus ca a venit si mama, febletea lui..efectiv nu se putea opri. asa ca pt a evita o seara nasoala (=obosit si intr-un loc necunoscut) am facut o plimbare de 10 min prin satucul asta, plus cel vecin. minunatie..verde peste tot, casute din alea...'de tara' , o vila pe ici pe colo, dar rezonabil...acum stau si il pazesc ca nu vreau sa se trezeasca singur intr-un loc strain. asa ca..recuperez...

I'm not trying to be difficult...it just comes naturally.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doradora spune:

si noi in clubul fulguletilor bolnaviori. e prima data cand face chestii cu tusit, pana acum a avut probleme doar cu stomacelul. muci de sus pana jos, plansete la aspirat, plansete la picaturi, plansete la sters nasul, plansete la nurofen, plansete la stidal, plansete la celalalt sirop antitermic-nici nu mai stiu care e, plansete la osccillococcinum, plansete la masa, plansete cat cuprinde. o inteleg ca nu se simte f bine, dar nu e o treaba sa te jelesti pt o gura de sirop cu gust de capsuni sau pt un servetel in dreptul nasului. tot pt ea nu e bine, ca plangand se mai si ineaca, si tot asa, plus ca atunci curge si mai tare nasul, si tragedia se amplifica. azi m-a trezit la 6, dupa care am stat numai in bucatarie, in concluzie acum imi vine sa ma culc pe jos. evident, nu e cazul, tre sa bag niste cafele.

in fine, am intrat sa va urez un paste fericit, cu multa bucurie si cu sanatate tuturor fulguletilor! pupam fulguleti, fulgulete, si mamici si tatici de copii frumosi, si va dorim un iepuras cu cat mai multe cadouri!

chris + alexandra

bebeii nostri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danutz spune:

Si-s grabita si-s grabita...
Dar nu se poate sa ratez sa va zic Paste fericit si fie ca lumina Invierii sa va aduca in case toata linistea care o doriti!!!
P.S. sanatate multa bolnaviorilor!!! Brrrr epidemie varicela brrrrr

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns saryta spune:

Paste fericit! tuturor, sa petreceti in pace alaturi de cei dragi voua si sa aveti parte numai de bucurii!

Mariana - mamicuta de 3 - ANDRA('99), SARA('05) si ANTONIA(21.11.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bamboletta spune:

multa sanatate fulguletilor bolnaviori
noi am scapat de mucisori cu vit C e a doua oara cand folosim si in 4 zile am scapat de mucisori

Bamboletta si www.youngnutrition.net/member/tickers/61250/ticker4.png" target="_blank">Antonia-Gabriela(1 nov 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a_deju spune:

chris, sanatate multa va doresc, imi pare rau c-au lovit mucalaii si la pisi :(
dianocica, bun re-venit pe plaiuri forumiste :) pupam intreg familionu'

dragele mele minunate, va doresc un paste fericit, sanatos si plin de tot ce va doriti!!

Deea, mami de www.onetruemedia.com/shared?p=414b2893332a6a41d7c2a4&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Eric(15.12.2006)

"outside of a dog, a book is a man's best friend (..'coz inside of a dog it's too damn dark to read..)" Groucho Marx

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aka spune:

Paste Fericit

si un iepuras bogat.

va scriu din deplasare, deci f. putin. pupici pentru toti.

poze concurs www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=22" target="_blank">in iarba si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=20" target="_blank">ganditoare

Monica si www.totsites.com/tot/mariachristina" target="_blank">Maria Cristina www.baby-gaga.com/][img]http://tickers.baby-gaga.com/t/catcatard20061220_-8_Maria Cristina.png[/img" target="_blank">20.12.2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daphna spune:

CHRIS,pupam pe pisi sa treaca cat mai repede.din pacate stim cum e ...tocmai ce am scapat,la fel era si ea.
DIANOCICA,bine ai revenit.
Sarbatori fericite minunatelor !!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asiza spune:

quote:
Originally posted by Dia1609

deci noi prestam cu talonet. si asiza, majoritatea au fost luati din franta, germania, austria (nu stiu cum la voi nu sunt cu taloneta ), inclusiv adidasii sport luati de la nike aveau. mic, dar aveau.

Probabil c-or fi, precum ziceam si-n mesajul anterior, da' io habar n-am la ce sa ma uit...adik ma uit in papuc..cam ca curca-n lemne...iaca ma duc de-ndata sa bag un ochi in riboku' lu' Denis

deci, in concluzie, noi prestam pantofi cu talonet, nu din cauza ca ar vindeca platfusul, ci pt ca o ajuta la mers, stabilitate, protectia articulatiilor. il credm pe nenea doctorul :))

Bravo, asa si tre'..sa credeti doctoru', ca doar stie el ce zice...

chiar, am o intrebare pt voi cu iz de tema: ati dus copiii la control la ortoped dupa ce au inceput sa mearga bine? ca sa vada dc merg corect, daca calca bine, daca nu au probleme ce pot fi corectate?

Nu...daca zic aici la dr. de fam ca vreau io asa, pur si simplu, sa merg la ortoped, cre' ca ma scoate afara din cabinet in doi timpi si trei sutimi...no way sa-mi dea trimitere...da' cand vin in Ro ma voi duce si eu ca-s tare curioasa ce mi-o zice ortopedu'

Te-am pupat!
Dia de Oana 29.11.06

"Da aripi unui copil, dar lasa-l sa invete singur sa zboare" Marquez

Oana cu www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank"> Denis 1+
Slideshow

Life is short...buy pink shoes!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miraco spune:

Din pacate a cam facut coltul panza....Eu alerg,alerg...Sunt cam restanta la citit dar am vazut pozele mai toate...ce mai..concedii,torturi,plimbari,pupaceli...nu puteam sa nu vin pe fuga sa va urez un Paste fericit alaturi de cei dragi si minunea invierii sa va aduca in case lumina, liniste,sperante,fericire! HRISTOS A INVIAT!

Mergi la inceput