Mamici norocoase de septembrie-octombrie 2008 (44)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns JulyMorning spune:

onutzu lasa, tu, ca ai dat si legea din care provine, ai zis bine... plus ca de la doua fete cucuiete, poate are mai multa rezonanta decat de la una.

unde o fi dya

Azi am program de bucatarit dupa serviciu... tre sa fac salata de pui si de boeuf pentru la mare... Si mi-e o leneeeeeee de la vremea asta....

_
Our future determines our past
Fasolica de S21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Muuh spune:

La Elias te externeaza fara certificat. Iti cere sa lasi buletinul pana cand vine tatal cu copia dupa certificat. Se practica asta si la alte spitale, am doua prietene care au declarat singure copii din varii motive, absolut nesemnificative.

Miruna + Alexei (13.07.2006) il asteapta pe BB2 in septembrie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musettepink spune:

Denisa felicitari!!!!!!!!!!!!pt baietel!!!!!!!!

AlexaM eu vreau sfaturi pt botez ca de maritat nu ma mai marit desi declar cu mana pe inima ca nunta as mai face de 10 ori dar cu acelasi sot!

asa creste minunea noastra,un baietel

Doamne ajuta in continuare!

19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Boo spune:

Muuh, pai nu ma gandeam la numele de familie combinate. ma gandeam sa-l ia doar pe al meu dar asta e o idee de azi ca pana acum nu m-am gandit la asta. Ma gandeam ca il ia pe al lui taica-su, ca si la tine. Oricum Alexandru + 2 nume de familie mi se pare enorm, nu intra in nici un formular si o sa ma injure toata viata bietul copil

cu Alexandru
Buburuza
asa creste Buburuza

"Nu ti se da niciodata o dorinta fara sa ti se dea si puterea de a o duce la indeplinire. Totusi, va trebui sa muncesti pentru asta ..." - Richard Bach

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laureta spune:

Noi suntem impreuna de 13 ani si casatoriti de vreo 9. Ne am cunoscut la Constanta. A fost dragoste cu nabadai, drumuri dese Bucuresti Constanta,plimbari pe maul mariiii, lacrimi la despartire la gara eeeeh cum e trecut vremea. Si acum ne iubim , muuult de tot ...

Denisa felictari pt kukuletz

Poze

Laureta bb2si galusca Inisa(10 iunie 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EvaF spune:

FELICITARI DENISA!!! Fericita mamica de

Eh, trebuie sa port o discutie clara cu Luca, sa ii explic ca trebuie sa fie tare, va avea multi rivali in generatia lui, va trebui sa fie la inaltime pentru printzese! Eu nu imi fac griji, oricum

20+ Luca

POZE
SUFLETEL

Never say never!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CD27 spune:

Felicitari pentru baietel Denisa
Eu am un pic emotii, la 11s cand am facut eco au zis ca e baietel, dar ca nu e 100% sigur, de atunci n-am mai facut nici o eco, sper sa nu am vreo surpriza pe 2 mai cand merg la eco din nou, ca deja stie toata lumea ca e baiet kukuiet

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by AlexaM
Eu si actualul sot suntem impreuna de 11 ani. La 10 ani si sase luni ne-am casatorit.

Nu erati cam micuti?

Sa nu te superi Alexa! Glumesc!

20+ Luca

POZE
SUFLETEL

Never say never!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Codruta27 spune:

Denisa, Felicitari pentruu baietel.

Si noi suntem impreuna de vreo 13 ani si casatoriti de 7, pe care ii implinim luni pe 28. Eram studenti la nunta, si tineriiii....

17+ Vlad
Bebe mic

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by CD27
Eu am un pic emotii, la 11s cand am facut eco au zis ca e baietel, dar ca nu e 100% sigur, de atunci n-am mai facut nici o eco, sper sa nu am vreo surpriza pe 2 mai cand merg la eco din nou, ca deja stie toata lumea ca e baiet kukuiet

Stai linistita, am avut carucior roz pana acum doua saptamani, asa imi vazuse o dna doctor la 12s+3, ca e fetita. Si am anuntat si familionul ca e fetita. Si, totusi, toata lumea l-a primit bine pe Luca :)))

20+ Luca

POZE
SUFLETEL

Never say never!

Mergi la inceput