Mamici norocoase de septembrie-octombrie 2008 (44)
Raspunsuri - Pagina 10
CD27 spune:
Haideti sa ne amuzam, mai ales pentru fetele care mai au copilasi acasa, priviti ce-l astepta pe cel mik:
http://community.webshots.com/photo/2743414480103403185ThpWUm
anca81 spune:
quote:
Originally posted by CD27
Haideti sa ne amuzam, mai ales pentru fetele care mai au copilasi acasa, priviti ce-l astepta pe cel mik:
http://community.webshots.com/photo/2743414480103403185ThpWUm
Burtica
20+ Carla Alexandra
andreea_and spune:
Felicitari Codruta pentru bebe maricel!
gabri bun venit! Sarcina usoara si un bebe sanatos si frumos iti doresc!
Piersicutza felicitari!
musette, laureta, felicic bafta maine la eco!!
AlexaM si noi am fost cam in aceeasi situatie cu nunta si a iesit minunat cu toate emotiile si in ciuda faptului ca am organizat totul in doar 6 saptamani. A, si am facut-o in mai, ca tot vorbeati azi de asta. Eu m-am interesat anul trecut ca auzisem de superstitie si s-a dovedit ca erau doar babisme, biserica spune ca e chiar o luna buna pentru casatorii, fiind luna Fecioarei Maria.
Denisa bravo, felicitari pentru , nici nu stiam ca mergi azi la eco .
Eva, cu asa parinti, bebe Luca sigur va fi la inaltime, si la propriu si la figurat .
Pe mine nu vor sa ma lase emotiile legate de sarcina...azi iar am sangerat, de data asta rosu-rosu desi nu am facut nici un pic de efort. Mai mult decat sa stau in pat si sa iau no-spa nu pot face, la spital nu ma duc ca iar imi zic ca nu se vede nimic dar ma interneaza ca sa fie siguri. Vreau si eu un Paste normal, dar nici macar nu pot merge la cumparaturi sau sa fac mancare...sunt intr-o pasa cam urata azi..
19+
Poze
musettepink spune:
OFFF Andrea,sper din suflet sa treaca sangerarile,chiar nu au ce sa-ti faca,niste injectii ceva nu stiu,zic si eu.Sper ca iepurasul sa-ti aduca numai sanatate si fara sangerari!!!!!!!!!!Lasa gatitul ca dupa ce vine bebe o sa vrei sa nu mai gatesti si nu o sa mai poti!Pt binele lui bebe orice!!!!!!!!
asa creste minunea noastra,un baietel
Doamne ajuta in continuare!
19+
anca81 spune:
Andreea, imi pare rau sa aud ca sangerezi din nou. Placenta ta cum este? Te intreb asta pentru ca o placenta praevia, adica jos inserata, poate da sangerari rosu aprins. Totusi cred ca ar fi mai bine sa vb. cu medicul tau. iti doresc multa multa sanatate! Da-l incolo de gatit si , lasa-te rasfatata si stai in pat! Hai capul sus si trece, odiseea noastra are numai gravidutze puternice si bebelushi sanatosi si frumosi!
Burtica
20+ Carla Alexandra
EvaF spune:
Offf, Andreea, eu sunt cu sufletul alaturi de tine. Stai in continuare in patutz si o sa fie bine, trebuie!!! O sa mananci si cozonac, si oua rosii, o sa fie mai bine, ai sa vezi.
Iti timit mii de pupici
20+ Luca
POZE
SUFLETEL
Never say never!
AlexaM spune:
Nu ma supar Eva... Ai dreptate ...eram cam micuti...dar jucaushi...
CAt despre sfaturi...pana ajungem la botez o sa postez o lista cu de toate pentru organizare mai usoara..
Noi sa fim sanatoase si bebeii nostri impreuna cu noi.
Multa sanatate!
AlexaM
21+
bobo junior
Piersicutza spune:
Denisa felicitari pentru baietel. Sa-ti traiasca si sa-i bucure pe parinti.
Fetelor, voi stiti ceva situri sau CD-uri cu cantece de leagan?
Aici am gasit astfel de CD-uri dar sunt doar in germana si alea o sa i le cante sotul.
Eu doresc sa-i cant in romana.
15+
Piersicutza
maria2004 spune:
Va pup pe toate
Doamne ce spor ati avut la scris de cand nu am mai scris eu...dar ma bucur ca sunt vesti bune si mamici fericite.
Andreeaofff imi pare rau ca sangerezi...te rog stai linistita in patut si incearca sa gandesti pozitiv..ii face bine lui bebe
Denisafelicitari pentru caruciorul bleu...cam multi pretendenti la odiseea asta pe langa cate pritese sunt..
musette, laureta, felicic bafta multa maine la echo...sigur o sa va aduca iepurasul numai vesti bune si abia astept sa intrati si sa ni le impartasiti si noua
Eva,Codruta, Ancasi toate burticile de aici multi pupici de la noi si multe imbratisari
Noia maine schimbam semnatura...ne apropiem cu pasi repezi de jumatatea sarcinii..maine deja 19 saptamani
+18+puiutul Maria (23.12.2004)
ilia_99 spune:
fetelor, eu am plecat acasa, ma duc sa mai studiez codul familiei si alte legi... sa fiti iubite pina miine, cind le tinem pumnii fetelor ce merg la echo
bye!
13+